Tüp Bebek Merkezleri Bursa Tüp Bebek Merkezi Önerisi

Aynen katılıyorum size niyetim dr kötülemek değil zaten hakkında kötü yorum göremezsiniz nette araştırıldığında ve çok fazla hastası var zaten ama bencede sen irdelemiyorsanonlar sadece tup bebegegi yapip geçiyorlar

Evet Genelde Suat bey araştırmacı ben çok inceledim garanti alıp bakıyor çoğu şeye. Belki gelecek aylarda giderim ben de kuzu.
Valla forumlarda olumsuz yorum okumadım onla ilgili, ben tüp bebek araştırırken bi türlü denk gelmemişti saatleri gidememistim

Siz de problem eş faktörü mü?
Henuz tam bi neden bilmiyoruz sperm testi yaptik bi sikinti yok yarin histereskopi olcam ayrintili bakilcak bize emriyolar kaliteli denmisti ama cokda kaliteli degillermis 2. kaliteymis ondan da olabilir

Peki amh nasıl?
Yaş 31 burasida ayri karisik ilk tup bebege basladigimda yaptirdim devlette 0.80 ozelde 1.60 çıktı bunu aynı gün 1 saat arayla yatırmıştım 6 ay önce, geçen hafta da yaptırdım tekrar 2.14 çıktı hangisine güveneceğimi şaşırdım

Çok saçma tüp bebek olmadan nasıl bu saydığınız tetkitleri yapmaz anlamıyorum

Çok saçma tüp bebek olmadan nasıl bu saydığınız tetkitleri yapmaz anlamıyorum
Dr dan beklerdim ki ilkinde olmadı zaten dondurulmuş 3 tane emriyom vardı bunlar boşuna gitmesin ilki olmadı bi araştıralım ne yapılması gerekiyosa yapalım daha sonra transfer işlemine geçelim demeliydi bence belki bende bu kadar yıpranmazdım manevi olarak maddi yi zaten saymıyorum para kolay kazanılmıyor 27 bin liraya çıktım ordan ben şimdi başa döndüm gene bir bukadar daha fazlasıyla harciycaz

Çok haklısın kuzum insan her anlamda yıpratıyor Allah herkesin yardımcısı olsun benim hiçbir problemim yok kan pıhtılaşma problemim dışında 2 kimyalsal gebeliğim oldu 1 yıllık evliyim evlendiğimden beri bebek düşünüyorum sabır sürem böyle bende Türkiye'de değilim ever gelirsem yılbaşı sonrası ya Osman Develioğlu ya da şahin beye ikisinden birine gelmek görüşmek istiyorum tüp bebek derler mı bilmiyorum Allah yardım etsin hepimize

Allah yardımcınız olsun daha çok yeni evlisiniz olur inşallah en kısa zamanda sağlıkla tutunur size yaşınızı bilmiyorum ama amh düşükse hemen tüpe yönlendiriyorlar

Osman beyi de çok duydum ben şahin beyden sonra ya bahçeci betül hanımla yada murat bey jinemed aklımdaydı betül hanım randevu çok geç veriyodu baya yoğun sanırım bende murat beye başladım hatta iki arkadaş başladık onun dün pozitif haberini aldım inşallah bende aynı haberi alırım

Ya canım inşallah hayırlı haberler alırsın ne güzel haberlee :) ben Osman beyle telefonda görüştüm böyle böyle diye ben sana direk tüp bebek diyemem yaşın genç bir bakmamız lazım dedi belki aşılama olacak dedi yaşımı kilomu reglimi falan sormuştu ve çok ilgili doktor diye düşünüyorum bilmiyorum yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…