Bursa-Trabzon arası bir yardımcı olur musunuz?

Bugdaycigiller

Arel Efe 👶❤️
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
1.436
1.111
133
Merhaba arkadaşlar aslında çok bir dert değil benimki ama sormam lazım belki birkaç fikir edinebilirim. Öncelikle eşim Ağustos'un 3'ünde izine ayrılıyor 15 günlük bir tatilimiz var. 4 senedirde tatil yapmadığımız için bu sene Trabzon'a gidelim dedik. Akraba tanıdık vs. var kalacak yer problem değil. Aracımızla gideceğimiz ve birde oğlumuz olduğu için ben daha önce Bursa - Trabzon arası araçla gitmiş arkadaşlara sormak istiyorum;
1) Dinlenme tesisleri ne kadar sıklıkta bulunuyor ?
2) Yemekleri nasıl güvenilir mi? Temiz mi? ( Bu benim için çok çok önemli çünkü şeker hastasıyım daha doğrusu yüksek insülin direncim var ve açlığa maalesef gelemiyorum)
3) Arabamız benzin&lpg ikisi de mevcut fakat ne kadar yakıyor onu merak ediyorum ?
4) Yolda bozukluk veya çok virajlı yerler var mı şuralarda daha dikkatli olsanız daha iyi olur dediğiniz yerler bulunur mu?

Eşim en son 11 sene önce otobüsle gittiği için tam hatırlamıyor o yüzden sizlerden fikir almak istedim. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Bunların hepsini internetten araştırabilirsiniz.. Ama biraz fazla düşünüyor gibisiniz. Tatil yola çıktığınız an başlar :) Arabanıza navigasyon takın ve yolculuğun tadını çıkarın. Keyifli tatiller :)

Biz eskiden sürekli Trabzon-Düzce yapıyorduk. Siz de Bursa'dan çıkıp Gemlik-Gölcük yapıp D-100 bağlanacaksınız. Yol da Türkiye'nin ana arterlerinden, fena değil. Kaldı ki googlemaps var, şu anda bile açıp görebilirsiniz gideceğiniz yolu.

Ben yanımda hep kendi sandviçlerimi götürürüm ama Bolu Highway Outlet var yemekleri fena değildir.

Aracın ne kadar yakacağı çok göreceli değil mi? Kullanışlı stiliniz nasıl, motor kaç cc, hangi banttaki istasyonlardan yakıt alıyorsunuz hepsi etken. Buradan cevap alsanız da size yardımı olmaz.

Ben pimpirikli gördüm sizi. Rahat olun, dikkatli kullanın, Samsun/Çakallı'daki menemencilerde yemeyin, Ordu'dan geçişinizi de mümkünse iş çıkışı saatlerine denk getirmeyin hepsi bu.

Googlemaps sizinle olsun.

Back
X