- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
- 133
- Konu Sahibi Bugdaycigiller
Merhaba arkadaşlar aslında çok bir dert değil benimki ama sormam lazım belki birkaç fikir edinebilirim. Öncelikle eşim Ağustos'un 3'ünde izine ayrılıyor 15 günlük bir tatilimiz var. 4 senedirde tatil yapmadığımız için bu sene Trabzon'a gidelim dedik. Akraba tanıdık vs. var kalacak yer problem değil. Aracımızla gideceğimiz ve birde oğlumuz olduğu için ben daha önce Bursa - Trabzon arası araçla gitmiş arkadaşlara sormak istiyorum;
1) Dinlenme tesisleri ne kadar sıklıkta bulunuyor ?
2) Yemekleri nasıl güvenilir mi? Temiz mi? ( Bu benim için çok çok önemli çünkü şeker hastasıyım daha doğrusu yüksek insülin direncim var ve açlığa maalesef gelemiyorum)
3) Arabamız benzin&lpg ikisi de mevcut fakat ne kadar yakıyor onu merak ediyorum ?
4) Yolda bozukluk veya çok virajlı yerler var mı şuralarda daha dikkatli olsanız daha iyi olur dediğiniz yerler bulunur mu?
Eşim en son 11 sene önce otobüsle gittiği için tam hatırlamıyor o yüzden sizlerden fikir almak istedim. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
1) Dinlenme tesisleri ne kadar sıklıkta bulunuyor ?
2) Yemekleri nasıl güvenilir mi? Temiz mi? ( Bu benim için çok çok önemli çünkü şeker hastasıyım daha doğrusu yüksek insülin direncim var ve açlığa maalesef gelemiyorum)
3) Arabamız benzin&lpg ikisi de mevcut fakat ne kadar yakıyor onu merak ediyorum ?
4) Yolda bozukluk veya çok virajlı yerler var mı şuralarda daha dikkatli olsanız daha iyi olur dediğiniz yerler bulunur mu?
Eşim en son 11 sene önce otobüsle gittiği için tam hatırlamıyor o yüzden sizlerden fikir almak istedim. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum