ben de arıyorum hem de her hafta alacam..özelden msj atamıyorum.lütfen bir şekilde ulaşın bana
ben gündelik işi arıyorum oğlum üniversite de eğer bulmadıysanız ben gelebilirim.
Merhaba, ev işleri için yardımcı bayana ihtiyacım var. Haftada en az 3 gün, durum ve şartlara göre daha fazla da olabilir. Düzenli bir işe ihtiyacınız varsa görüşebiliriz. Bursa'da nerede oturuyorsunuz?
Bursa Yıldırım Esenevler'de oturuyorum. İki haftada bir temizliğe gelecek( temizlik,ütü) bayan arıyorum. İlgilenenler fiyat belirterek mesaj atabilir.
merben esenevlerde oturuyorum 28 yaşında becerikli titiz 2 çocuk annesiyim busene maddi sorunlarımız olduğu için haftada 2gün temzilik olabilir yemek olabilir her iiş gelir elimden ilgilenen arkadaşlar 053773771878 tlden ulasabılırler
Ben haftada bir gun is ariyorum istersrniz 0537 426 78 63 ten arayabilirsnizben de arıyorum hem de her hafta alacam..özelden msj atamıyorum.lütfen bir şekilde ulaşın bana
Hala ariyorsaniz gorusebiliriz 0537 426 78 63Celsa hala arayış içindeysen bende bursaya yeni taşındım ve temizlik için birini arıyorum.Bana msj at
Eger hala ariyorsaniz ben ilgileniyorum 110 lira ucretBursa Yıldırım Esenevler'de oturuyorum. İki haftada bir temizliğe gelecek( temizlik,ütü) bayan arıyorum. İlgilenenler fiyat belirterek mesaj atabilir.
bursa yıldırım yeşilyayla da oturuyorum kuçük çocukla iş yapamıyorum ayda bir temizlige gelecek bayan arıyorum ücretinizle beraber mesaj çakarseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?