• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bursa temizlikçi bayan arıyorum

ben de arıyorum hem de her hafta alacam..özelden msj atamıyorum.lütfen bir şekilde ulaşın bana

ben esenevlerde oturuyorum 28 yaşında becerikli titiz 2 çocuk annesiyim busene maddi sorunlarımız olduğu için haftada 2gün temzilik olabilir yemek olabilir her iiş gelir elimden ilgilenen arkadaşlar 053773771878 tlden ulasabılırler

ben gündelik işi arıyorum oğlum üniversite de eğer bulmadıysanız ben gelebilirim.

Merhaba, ev işleri için yardımcı bayana ihtiyacım var. Haftada en az 3 gün, durum ve şartlara göre daha fazla da olabilir. Düzenli bir işe ihtiyacınız varsa görüşebiliriz. Bursa'da nerede oturuyorsunuz?

bursa yıldırım esenevlerde oturuyorum 28 yaşındayım düzenli bir işe ihtiyacım var her iş gelir elimden kendime her konuda güveniyorum 053773771878 ilgilenirseniz sevinirim..

Ben esenevlerde oturuyorum 28 yaşındayım çok titizim elimden her iş gelir bir aileye haftada ikigün gidip yemeğini günlük temziliğini yapabilecegim iş arıyorum güvenilir bir insanım allah korkusu var içimde ekmegimi alın terimle kazanmak isterim yada 15 günde bir büyük temziklerede gidebilirim ilglenen arkadaşlar tlf 053773771878

Bursa Yıldırım Esenevler'de oturuyorum. İki haftada bir temizliğe gelecek( temizlik,ütü) bayan arıyorum. İlgilenenler fiyat belirterek mesaj atabilir.

Merhaba ben evlere temızlıge gıdıyorum hala arıyorsanız gorusmek ısterım referans verbılırım 05435136379

ben esenevlerde oturuyorum 28 yaşında becerikli titiz 2 çocuk annesiyim busene maddi sorunlarımız olduğu için haftada 2gün temzilik olabilir yemek olabilir her iiş gelir elimden ilgilenen arkadaşlar 053773771878 tlden ulasabılırler
mer
merhaba cok acıl ıs arıyorum elımden her ıs gelır referans verebılırım sızınle gorusmek ısterım 05435136379

ben de bursa'da yatili yardimci bayan ariyorum ilgilenenler mesaj atsin lutfen.

Kızlar kaplıkayada oturuyorum.bende genel ve detaylı ev temizliğinde ayda bir yarım edicek titiz ve tabiki güvenilir bayan arıyorum. Temizlik şirketleriyle görüştüm ama bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz biri varsa yardımcı olurmusunuz.

Back