• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa rahim filmi cektirenler yardımm

diligecmisinsan00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
483
367
33
Merhaba arkadaşlar lütfen rahim filmi cektirenler birazcık beni rahatlatirmisiniz bilgilerinizle. Bana doktor rahim filmi çekilmemi istedi bursada cektirebilecegim yer sizce neresi ve fiyatları nasıl lütfen bilgili kişiler yazsiiin

Merhaba canım, ben bgn cekildim. Sana nerde cekilmeni degil ama nerde cekilmemen gerektigini soyleyebilirim. Medicanada cekildim ben doktorumdan hic memnun kalmadim. 5Dk. Filmi cekmesi dakikalar sürdü. Eger orda cektircek olursan bana msj yaz da hangi doktora cektirmemen gerektigini sana soyleyeyim.

Aa bende medicana da çektirdim, kimdi doktorunuz? Benim fatma sezgin çekti. 5-6 dk sürdü, aletleri yerleştirmesi falan derken bitti. Biraz ağrılı ama dayanılmaz değildi kesinlikle.Çok kötü değildi yani. Fiyatı da 750 sanırım.

Merhaba canım, ben bgn cekildim. Sana nerde cekilmeni degil ama nerde cekilmemen gerektigini soyleyebilirim. Medicanada cekildim ben doktorumdan hic memnun kalmadim. 5Dk. Filmi cekmesi dakikalar sürdü. Eger orda cektircek olursan bana msj yaz da hangi doktora cektirmemen gerektigini sana soyleyeyim.
Merhaba bende hsg çektiricem ama fiyat nedir ve hangi doktor u önerirsiniz medicanada

Back