acıbadem pardon
Cok teşekkür ederım. Bır sey daha soracağım sgk nın verdıgı raporu alabilmek ıcın 3 yıl evlı olma sartı var mıdır acaba?
O zaman doğalına bırak ve bu günleri boş geçirmemeye çalışın canım. her tüp tedavisinden sonra ilaçların etkisi devam ediyor ve tüpü tutmayıp sonraki ay hamile kalan kişileri okudum burada, o yüzden vazgeçme umutsuz olma sakın.Özel muayene için beni kendi ekibinden Aylin hanima yönlendirdi (muayenede bayan olmasını rica ettim),şimdi hast den ciktim canım 22 mm yumurtam varmış ve Aylin Hn Şahin hocaya danisti normale bıraktılar bakalım hayırlısı bugün yarın catlar dedi
Merhaba, tüp bebek raporu almak için baya çaba sarfetmek geriyor Bursada, sadece fakülte veriyor bu raporu. 3 yıl evli olmak şartına gelince duruma göre yaşa göre değişiyor. Eşlerde sorun varsa daha çabuk işliyor sistem, ama oradan randevu almak rapor çıkartmak nerden baksan 1 seneyi geçer.Cok teşekkür ederım. Bır sey daha soracağım sgk nın verdıgı raporu alabilmek ıcın 3 yıl evlı olma sartı var mıdır acaba?
Bakalım bu hafta gorecegız. Sızde 22 yumurta varken nasıl tup bebek dıyorlar onu anlamadım ben. Yas kac? Hormon degerlerınız normal mı?Merhaba, tüp bebek raporu almak için baya çaba sarfetmek geriyor Bursada, sadece fakülte veriyor bu raporu. 3 yıl evli olmak şartına gelince duruma göre yaşa göre değişiyor. Eşlerde sorun varsa daha çabuk işliyor sistem, ama oradan randevu almak rapor çıkartmak nerden baksan 1 seneyi geçer.
Eşinde bütün testleri yaptırdımı, tüp için erken sanki, aşılama olabilir tabi buna doktor karar verecek.
Ben Acıbademe gidiyorum çokda memnunum doktorumdan, oradaki tek sıkıntı yoğun olmaları o kadar. Fiyat olarakda ilaçlarınla beraber 6,500 TL gibi bir fiyatı buluyor..
Yok canım benim hiç 22 yumurtam olmadı, en son tedavimde sadece 2 tane oldu tedavim iptal edildi. yaşım 38 bu arada,hormonlar normal...öncekilerde ise 6 adet olmuştu bakalım şimdi ne olacak..Bakalım bu hafta gorecegız. Sızde 22 yumurta varken nasıl tup bebek dıyorlar onu anlamadım ben. Yas kac? Hormon degerlerınız normal mı?
Insallah en kısa zamanda olur.Yok canım benim hiç 22 yumurtam olmadı, en son tedavimde sadece 2 tane oldu tedavim iptal edildi. yaşım 38 bu arada,hormonlar normal...öncekilerde ise 6 adet olmuştu bakalım şimdi ne olacak..
O zaman doğalına bırak ve bu günleri boş geçirmemeye çalışın canım. her tüp tedavisinden sonra ilaçların etkisi devam ediyor ve tüpü tutmayıp sonraki ay hamile kalan kişileri okudum burada, o yüzden vazgeçme umutsuz olma sakın.
Amin canım teşekkür ederim...Allah isteyen herkese tattirsin o duyguyuInsallah en kısa zamanda olur.
Canım benım hoşgeldin,bende aynı şeyleri yaşadım ve bende Dr umu değiştirdim,eğer içine sinmiyorsa al bütün sonuçlarını zaten hast ara mail atiyorlar gitmenede gerek kalmıyor, ben Nevin hn a kendi istegimle gitmedim benim gittiğim özel bir dr vardı o hast le çalıştığı için orada oldu tüp bebek,tecrubesizligimden arastirmayi akıl edemedim elbette tutmadı diye suçlamadim ama içime sinmedi o sırada olan işlemler vs ve zaten negatif sonuç aldık...sonra araştırdım ve hep kötü yorumlar aldım yakın cevremden vs ve acibademe geçtim,Şahin beyin adını çok duydum ve ön görüşme yaptım ve gerçekten tamamdır dedim,is muayeneye gelince bende aynısını düşündüğüm için rica ettim özel muayenelerimi kendisinin yapmamasıni ve kendi ekibinden çok iyi bir bayan Dr a yönlendirdi sağolsun,ve orada yaptırdım oda üst katta,yani ben Şahin beye çok güvenerek gittim bütün herseyi o yönetecek özel muayeneler hariç sanada oneririmmerhaba arkadaşlar ..ben de bursadan kasım ayında 3 yılımızı doldurduk..bu süre zarfında yumurta takibi filan yaptırdık sebebsiz infertilite dendi..ekim ayında da pembe mavi de nevin hanım da aşılama yapıldı..aşılama işlemi sırasında da eşimin sperm sayısının düşük olduğunu öğrendik..muayene ye giderken daha önce yapılmış semen analizleini götürmüştüm nevin hanım da tekrar istemedi..doğal olarak ilk aşılamam olumsuz sonuçlandı..bizde 2. defa aşılama deneyip olmazsa tüpe geçeceğiz..ama kafam çok karışık tedavi sürecimi bilen nevin hanımla mı devam etsem yoksa önerebileceğiniz başka dr var mı ama bayan olması tecihim..
rabbim hepimizin gönlüne göre versin arakadşlar..çok zor bir süreç artık bir an evvel bebeğim olsun istiorum neredeyse 3.5 sene olacak ve hiç gebeliğim olmadı..
Acıbadem de tedavimi oluyorum aşılama için 1300TL gibi bir ücret ödedik, tüp bebek fiyatları zamlanmış ama genelde 5-6 bin TL arası bir fiyat çıkıyor. Bence aşılama ile vakit kaybetme tüp bebek yaptır. İlaçlarınada vereceksin para, baya tutacak.peki siz tüp bebek mi deniceksiniz tekrardan..ben 2. kez aşılama mı yapsam direkt tüp bebeğe mi geçsem bilemedim..muayeneyi bayan dr yapıyorsa transfer de filan,yada aşılama yapılacağı zaman nasıl olacak bilemedim..bu konuda anlayışsız davrananlar eleştirenler oluyor ama çocuğu bizde çok istesek te aynı işi yapan bayan drlar varsa benim tercihimde bayan dr a muayene olmatır sonuçta en mahremimiz..yoğunlukları nasıl oluyor kolay randevu alınabiliyor mu muayene ve aşılama ücretleri hakkında bilginiz var mı?bugün pembe maviyi arayıp sordum muayene 150 aaşılama 700 tl+ilaçlar olacak
Elinde menogon olan arkadaşı senin için araştırdım buldum, bir mesaj at bakalım halan duruyormu ilaçlar..peki siz tüp bebek mi deniceksiniz tekrardan..ben 2. kez aşılama mı yapsam direkt tüp bebeğe mi geçsem bilemedim..muayeneyi bayan dr yapıyorsa transfer de filan,yada aşılama yapılacağı zaman nasıl olacak bilemedim..bu konuda anlayışsız davrananlar eleştirenler oluyor ama çocuğu bizde çok istesek te aynı işi yapan bayan drlar varsa benim tercihimde bayan dr a muayene olmatır sonuçta en mahremimiz..yoğunlukları nasıl oluyor kolay randevu alınabiliyor mu muayene ve aşılama ücretleri hakkında bilginiz var mı?bugün pembe maviyi arayıp sordum muayene 150 aaşılama 700 tl+ilaçlar olacak