- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
Benim dondurulmuşlarim var onlar bu ay transfer edilecekti ben Dr değiştirdim birazda yoruldum o yüzden sanırım başka çare aramak zaman kazanmak istedim belkide...aşılama en fazla 2 kez denenmeli bence çünkü zaten daha fazlası tüp bebek maliyetine geliyor yüzdesi de tüp bebeğe oranla dahada düşük...ben 230 tl ye muayene oldum acibademde....Diğer muayene olayina gelirsek kinanacak bir durum yok bende mahremim olduğu için çok uygun görmedim bayan Dr a geçtim oda çok iyi isinde yani gerekirse onunla devam edebilirsin diğer aşamalarını ama konu tüp bebeğe kadar ulasirsa zaten anestezi vs aldığın için mutlaka yumurta toplamı işleminde erkek olacaktır bunu ben yakinen yaşadım....kendi kadın dogumcumda kadındı tüp bebeği de yapan kadın Dr du ama yumurta toplama işleminde defalarca ameliyat odasında hemsirelere sorduğumda Hayır drlariniz kadın dedikleri halde narkoz lu haldeyken ilk gözümü orada açtığımda erkek anestezi uzmaniyla karsilastim....beni telkin etmek için gecistirmis olabilirler elbette...quality is oralara kadar mecbur geliniyorsa bende bir daha tüp bebeğe karar verirsem Şahin beyin yapmasinda şimdilik sakinca görmüyorum çünkü ne bileyim artık saçma sapan drlarla ugrasacagima işin eline bir yerde bırakmak lazım diye dusunmuyor degilim
Acıbadem de tedavimi oluyorum aşılama için 1300TL gibi bir ücret ödedik, tüp bebek fiyatları zamlanmış ama genelde 5-6 bin TL arası bir fiyat çıkıyor. Bence aşılama ile vakit kaybetme tüp bebek yaptır. İlaçlarınada vereceksin para, baya tutacak.
Kadın doktor konusuna gelince valla bu işin anestezisi var, opu ve transferi var, Acıbademde tüp bölümünde iki doktor var ikiside erkek, Aylin hanım opuya ve transfere giriyormu bilmiyorum, biraz zor işin hepsini bulmak..
Bu arada Menogon sormuşsun yaaaa bir arkadaş satıyordu, hatta ben ondan alacaktım ama ilaçlarımı değiştirdi doktor, onu bulabilirsem sana yazarım.
Elinde menogon olan arkadaşı senin için araştırdım buldum, bir mesaj at bakalım halan duruyormu ilaçlar..
nicki dior34
arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim..tüp bebek aşamasına gelmediğim için tam bir araştırma yapmadım..tabi bayan dr imkanı yoksa mecburen erkek dr olacaktır..ama aşılama aşamasında şansımızı bayanda deneyelim inşallah tüp e gerek kalmaz :) aylin hanım bu konuda nasıl acaba bilginiz var mı?..bizim durum şimdiye kadar sebebsiz infertiliteydi son aşılamayla eşimin değerinin düşük olduğunu öğrendik..bu ay bitkisel çakşır otu çayı ve ginseng çayı birde macun aldık inşallah değerlerde yükselirde aşılamamız tutar..olmazsa da tüp bebeğe geçeceğiz..siz ne kadarlık evlisiniz yaşlar kaç arkadaşlar?