Tüp Bebek Merkezleri Bursa PEMBE MAVİ'DE tüp bebek yaptırıp negatif sonuç alanlar

Elinde menogon olan arkadaşı senin için araştırdım buldum, bir mesaj at bakalım halan duruyormu ilaçlar..
nicki dior34

arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim..tüp bebek aşamasına gelmediğim için tam bir araştırma yapmadım..tabi bayan dr imkanı yoksa mecburen erkek dr olacaktır..ama aşılama aşamasında şansımızı bayanda deneyelim inşallah tüp e gerek kalmaz :) aylin hanım bu konuda nasıl acaba bilginiz var mı?..bizim durum şimdiye kadar sebebsiz infertiliteydi son aşılamayla eşimin değerinin düşük olduğunu öğrendik..bu ay bitkisel çakşır otu çayı ve ginseng çayı birde macun aldık inşallah değerlerde yükselirde aşılamamız tutar..olmazsa da tüp bebeğe geçeceğiz..siz ne kadarlık evlisiniz yaşlar kaç arkadaşlar?

bende acıbademdki aylin hn a muayene oldum vallahi kadın zehir gibi:)aynı kişiden bahsediyorsak memnun kalman muhtemel...ben 1 senelik evliyim 28 yasındayım

bende acıbademdki aylin hn a muayene oldum vallahi kadın zehir gibi:)aynı kişiden bahsediyorsak memnun kalman muhtemel...ben 1 senelik evliyim 28 yasındayım
acı bademe hiç gitmedim ilk olacak gidersem :) bende mayısta 28 yaşıma giriyorum 3 yılı geçti evliliğimiz..sizde sorun neydi canım

acı bademe hiç gitmedim ilk olacak gidersem :) bende mayısta 28 yaşıma giriyorum 3 yılı geçti evliliğimiz..sizde sorun neydi canım
benim cok uzun neyim bende bilmiyorum artık:)yani gebelik oluşmadığı için gittik dr a birden anlamadık tüp bebeğe geçtik o süreçte ne yapılması gerektiğini bilmediğimiz için dr ne söylediyse yaptık...polikistik over var dedi ama dr değiştirdim oda yok dedi:)esimin de sonuçları cok iyi yani kalıtelı yumurta denk gelmediği için süreç uzuyor benım anladığım kadarıyla,tabii bu süreçte paralarımız gitti oda ayrı asılama yapılabilirdi mesela...sizin nedir?

şimdiye kadar 3 kez klomenle yumurta takibi yapıldı rahim filmi çekildi hormonlara bakıldı hiçbir sorun yoktu..eşimde 2 kez test yaptırdı gayet iyi çıktı..bizde zamana bırakmıştık ve aşılamaya karar verdik eski testlerle nevin hanıma gittik o da tekrar birşey istemedi..daha sonra eşimin değerlerinin düştüğünü öğrendik..bu 1 ay dada eşime bitkisel çaylar ve macun aldık..değer yükselince aşılama sonrada tüpe geçmeyi düşünüyoruz..

erkekler için keçiboynuzu öneriyorlar bir araştır istersen birde sende kan pıhtılaşması var mı yok mu ona baktırmanı öneririrm

erkekler için keçiboynuzu öneriyorlar bir araştır istersen birde sende kan pıhtılaşması var mı yok mu ona baktırmanı öneririrm
pıhtılaşmaya hiç bakılmadı galiba..eşim keçiboynuzu pekmezi veriyorum..kürünü hiç yapmadım ama

pıhtılaşmaya hiç bakılmadı galiba..eşim keçiboynuzu pekmezi veriyorum..kürünü hiç yapmadım ama
pekmezde aynı etkiyi sağlıyordur o zaman,kocakarı gibi öğütler vericem ama:)sabahları uyandığında ılık suya yarım limon sık iç hem vücüdü temizliyor hemde tutunmasını destekliyormuş:)

merhaba bursada acıbadem hastanesindeki sonuç olumlu oldumu tavsıye edermısnız acaba bu hafta oraya gıdıcem nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…