yaprakçım benim ve oğlumun hayatını kurtaran doktorumu unutmam sözkonusu bile olamaz..tabiiki sizleride ...sayfayı açtığımda özer beyin sayfasını ilk sıralarda gördüğümde acayip mutlu oluyorum...canım yaa takvim için çok sağol.. doğumgünü buluşu şimdilik matbaacıya takvim yaptırıyoruz birde evde kutluycaz birsürü süsler aldık evi süslüycez ve benim hastaneye yatışımdan bugüne kadar olan egenin fotoğraflarını slayt gösterisi yapıp parti boyunca tv de geçicek şimdilik aklıma gelen bunlar daha düşünüyorum...
unutmadığını ve unutmayacağını biliyorum canım
ben de öyle düşünüyorum çünkü.
evet canım, birkaç yeni arkadaş geldi.
hunny ve zaray. mumu eski aslında
hem kk da hem de özer beyin çok eski hastalarından
ama sayfayı geç keşfetti sadece.
bazen farklı kişiler de gelip gidiyor.
ben elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum.
birileri yazarsa ben de yazıyorum, yazan olmazsa da yazmıyorum
biliyorsun sonra gelip sataşanlar oluyor, niye ısrarla bu sayfada yazıp duruyorsun
amacın ne falan gibisinden. sanki sadece benim doktor topiklerine yazan. hele şu sıralar iyice azalttım pc yi. çünkü benim cadı iyice yaramaz oldu, istesem de gelemiyorum. diğer doktor topiklerinde ilaydadan daha küçük bebeği olduğu halde sürekli girip yazan o kadar çok kişi var ki. ama işte canı sıkıldı sanırım arkadaşların ve gözlerine beni kestirdiler.
aman neyse boşver :dilcikar:
ay tosunumuzun doğumgününe çok az kaldı ya gerçekten.
artık 1 yaşında olacak paşamız. sayfamızın en büyüğü abisi
hepsine abilik yapacak desene. evi süslemek, takvim, slayt gösterisi falan hepsi güzel fikirler canım.benim de aklımda olsun bunlar vereliniortak
pasta konusunda ne düşünüyorsun. 1 şeklinde pasta falan yaptırmış bazı arkadaşlar. sitede gözüme çarptı birkaç kez. aslında o da güzel olur ama kalabalık olmazsa pastanın çoğu kalır. tam tersi çok kalabalık olursa da yetmeyebilir.
bursada en taze pasta uzay pastanesinde oluyormuş, üst katımızda başhemşire emeklisi bir komşum var o çok dikkat eder böyle şeylere bana da o söyledi. ertesi güne kalırsa pasta onları çocuk yurtlarına çocuk esirgeme kurumlarındaki çocuklara gönderiyorlarmış yani ben ondan duydum bilmiyorum ne derece doğru. aslında en güzeli kendin yapacaksın ama benim öyle yeteneklerim yok çok fazla. ilk doğum günü pastası da biraz özel olmalı, sıradan olmamalı yani alkisalkisalkis
ayyy canım arkadaşım çok sağolll.......
önemli değil canım ya, ne demek a.s.
takvim çok güzel olmuş
yakışmış paşama alkisalkisalkis