- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 40
olsun canım, daha sitede yenisin sen. ilk zamanlar hepimiz öyleydik.
ay sorma hunnycim ya, durduğu yerde durmuyor valla ,
emeklemek de kesmiyor artık sanırım, yürümek istiyor
o yüzden sürekli ayakta, tutunacak bir yer bulmasın.
ellerini bırakıp durmaya çalışıyor artık ama daha erken tabi
o yüzden pat küt düşüyor ben de peşinde sürekli kaydirigubbakcemile
bebiş olunca durumlar böyle yani, olsun dediğin gibi sağlıklı olsunlar da her zorluğu aşıcaz artık. darısı sizlerin başına inşallah canım.
demek 3 tüp kan aldılar. o zaman ayrıntılı test yapılmış.
hormon falan da bakılmıştır. ay lab. çalışanına bak sen
zaten o tipler doktorlardan daha fazla söz sahibiymiş gibi davranıyorlar.
sadece zübeyde de değil ya, birçok yerde öyle kimseyi küçümsemem asla ama doktorlar çok daha mütevazi inanki, yani aşmışlar artık bazı şeyleri ama alt kadamelerde çalışan personel malesef komplekslerinden mi yoksa başka bişeydenmi nedir hep böyle bir afra tafra, insanlarla dalga geçme modunda, azarlama, bir sinirli haller.
valla ben o kadının yerine olsam wc ye götürdüm ama yanlış götürmüşüm yeri burasıymış sanırım deyip adamın suratına fırlatıveriridim :1shok: de. işte herkes biran önce işim bitsin de çıkayım buradan derdinde.
neyse canım sen alınca gösterirsin özer beye. inşallah bir sorun çıkmaz da en kısa zamanda hamile kalırsın :Saruboceq:
ay inş canımmm, bizde bebişlerimizi anlatıcasmı bööle boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3 sende çok hoşsun yaaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis baştan deseydin ben yapardım delikafadulden ( kırmızı yazıdan bahsediyorum ):roflol: hem ne diyebilirdi ki sen dalga geçtin ben de şaka yaptım derdim :jeyyar:
şimdi sonuçları aldım geldim. 4 dosya sonuç, değerler referans aralığı dışında ya yüksek ya düşük. ama anlamıyorum ki:sm_confused:
özer bey yoktu salı günü burda olcak dedi. yine ilk gittiğim yere gittim bi hemşire vardı. bu iyiydi a.s salı günü gel sıra almana gerek yok dedi. erkenden gider gelirim. inş bişey çıkmas:Saruboceq:
maşşallah kızına nazar değdircem valla aman Allah korusunn yasakkelime öp benim için Şeniz