Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

olsun canım, daha sitede yenisin sen. ilk zamanlar hepimiz öyleydik.

ay sorma hunnycim ya, durduğu yerde durmuyor valla ,
emeklemek de kesmiyor artık sanırım, yürümek istiyor
o yüzden sürekli ayakta, tutunacak bir yer bulmasın.
ellerini bırakıp durmaya çalışıyor artık ama daha erken tabi
o yüzden pat küt düşüyor ben de peşinde sürekli kaydirigubbakcemile
bebiş olunca durumlar böyle yani, olsun dediğin gibi sağlıklı olsunlar da her zorluğu aşıcaz artık. darısı sizlerin başına inşallah canım.

demek 3 tüp kan aldılar. o zaman ayrıntılı test yapılmış.
hormon falan da bakılmıştır. ay lab. çalışanına bak sen
zaten o tipler doktorlardan daha fazla söz sahibiymiş gibi davranıyorlar.
sadece zübeyde de değil ya, birçok yerde öyle kimseyi küçümsemem asla ama doktorlar çok daha mütevazi inanki, yani aşmışlar artık bazı şeyleri ama alt kadamelerde çalışan personel malesef komplekslerinden mi yoksa başka bişeydenmi nedir hep böyle bir afra tafra, insanlarla dalga geçme modunda, azarlama, bir sinirli haller.
valla ben o kadının yerine olsam wc ye götürdüm ama yanlış götürmüşüm yeri burasıymış sanırım deyip adamın suratına fırlatıveriridim :1shok: de. işte herkes biran önce işim bitsin de çıkayım buradan derdinde.
neyse canım sen alınca gösterirsin özer beye. inşallah bir sorun çıkmaz da en kısa zamanda hamile kalırsın :Saruboceq:

ay inş canımmm, bizde bebişlerimizi anlatıcasmı bööle boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3 sende çok hoşsun yaaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis baştan deseydin ben yapardım delikafadulden ( kırmızı yazıdan bahsediyorum ):roflol: hem ne diyebilirdi ki sen dalga geçtin ben de şaka yaptım derdim :jeyyar:
şimdi sonuçları aldım geldim. 4 dosya sonuç, değerler referans aralığı dışında ya yüksek ya düşük. ama anlamıyorum ki:sm_confused:
özer bey yoktu salı günü burda olcak dedi. yine ilk gittiğim yere gittim bi hemşire vardı. bu iyiydi a.s salı günü gel sıra almana gerek yok dedi. erkenden gider gelirim. inş bişey çıkmas:Saruboceq:
maşşallah kızına nazar değdircem valla :nazar:aman Allah korusunn yasakkelime öp benim için Şeniz

myline canım hoşgeldin bu arada nasıl gittin mi doktora?? sonuç nasıl inş istediğin gibidir .opuyorumnanaktan

kızlar merhaba ben doktordan geldim çok şükür herşey yolunda yaprakcım selamını özer beyede gülümser hanımada ilettim onlarında size selamları var özer beye nette tanışdık deyince sizden korkulur valla dedi güldü.

selam kızlar bende aradım yine özer beyi durumumu anlattım ve dün hst test yapıldı salı günü çıkacak

yaprak bak ben söylemedim topiğimizi başka arkadaşlardan duymuş:))))

ay inş canımmm, bizde bebişlerimizi anlatıcasmı bööle boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3 sende çok hoşsun yaaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis baştan deseydin ben yapardım delikafadulden ( kırmızı yazıdan bahsediyorum ):roflol: hem ne diyebilirdi ki sen dalga geçtin ben de şaka yaptım derdim :jeyyar:
şimdi sonuçları aldım geldim. 4 dosya sonuç, değerler referans aralığı dışında ya yüksek ya düşük. ama anlamıyorum ki:sm_confused:
özer bey yoktu salı günü burda olcak dedi. yine ilk gittiğim yere gittim bi hemşire vardı. bu iyiydi a.s salı günü gel sıra almana gerek yok dedi. erkenden gider gelirim. inş bişey çıkmas:Saruboceq:
maşşallah kızına nazar değdircem valla :nazar:aman Allah korusunn yasakkelime öp benim için Şeniz

inşallah canım ya,
umutsuz olma sakın ha yasakkelime

sen öyle anlatınca aklıma geldi, benim başıma hiç öyle bişey gelmemişti ki
farklı bir versiyonu geldi, ben genelde bayanlarla anlaşamıyorum. benim de başıma bir hemşireyle benzer bişey geldi ama tabi bu şekilde dalga falan geçemez, canına okurdum valla alsanaalsanasmile, farklı bişey neyse şimdi burda anlatmıyayım. ben onunla dalga geçtim de tabi içimden yani belli etmedim. bazı şeyler saçmaladı bana. hı hı dedim, sallamadım ama içimden de delimidir nedir bu dedim yani guclubacismile

referans aralığı dışında sonuç varsa birtakım problemler olabilir canım. ama hemen endişelenme bak vaktinde yaptırman iyi oldu tahlilleri. hemen önlemini alırsın. belki bir ilaçla ya da benzer bir tedaviyle hallolacak bişeydir. canım neyse ya salıya az kaldı, gidip gösterirsin senin de kafandaki soru işaretleri gitmiş olur böylece. bak randevu almana da gerek yokmuş. dediğin gibi erken saatte gidip halledersin işini.

sağol canım, sevgiyle bakan gözlerin nazarı değmezmiş ama biz yine de boncuğumuzu konduralım :nazar:. öptürmüyor artık cadı, öperim ama merak etme Şeniz

Hoşbulduk yapraknil heyecandan unutmuşum :))

olsun canım, önemli değil. tekrar hoşgeldin aramıza a.s.

Yapraknil teşekkür ederim cevap verdiğin için. İnşallah herşey yolunda gider bi sorun çıkmaz hepimiz için:):emir_bebek:

ne demek canım ya,
birbirimize yardımcı olmak ve tecrübelerimizi paylaşmak adına buralardayız zaten
sen hamilemisin, kontrol amaçlı mı gideceksin özer beye
inşallah herşey yolunda gider canım, hakkında hayırlısı olsun.

kızlar merhaba ben doktordan geldim çok şükür herşey yolunda yaprakcım selamını özer beyede gülümser hanımada ilettim onlarında size selamları var özer beye nette tanışdık deyince sizden korkulur valla dedi güldü.

zaraycım, çok teşekkürler canım ya
selamlarımı iletmeyi unutmamışsın ne güzel.
onların da selamını getirmişsin çok sevindim gerçekten hihoyyyt

niye bizden korkuluyormuş :sm_confused:
yani özer bey fanları birbirini heryerde bulur deseydin.
herhalde o açıdan korkulur demiştir.
sizin için fan club kuracağız deseydin akannehir

selam kızlar bende aradım yine özer beyi durumumu anlattım ve dün hst test yapıldı salı günü çıkacak

yaprak bak ben söylemedim topiğimizi başka arkadaşlardan duymuş:))))

mumu çok geçmiş olsun canım
hst testi neydi ya, hatırlayamadım biranda
umarım önemli birşeyin yoktur.
tedavi için ne diyor
başlayacakmısınız tekrar.

sen de söyle canım ya, ne olacak ki
sonuçta doktorumuz hakkında güzel güzel paylaşımlarda bulunuyoruz alkisalkisalkis
keşke diğer hastaları da keşfetse burayı da
bazı arkadaşların düşündüğü gibi 3-5 kişiden ibaret olmadığmız anlaşılsa.
gerçi sayımız epey arttı şu ara, inşallah daha da artacak.
tuba nerelerde ya, oğlu yaramaz herhalde, fırsat bulamıyor sanırım.
bi de birsürü arkadaş gelip gelip özer beyin adres ve telini istedi ama birdaha uğramadılar
yani amaç nedir, gerçekten samimimiydiler yoksa dalga mı geçiyorlar onu da anlamış değilim :eek:lmaz:. son gelen 2 arkadaş. myline ve yom du sanırım. lafım sizlere değil sakın yanlış anlamayın. daha eskilerden bahsediyorum opuyorumnanaktan.

yaprakcım latife yapıyorum cnm

eğer senin samimiyetine inanmasam daha mesafeli olurdun buna inan hani arkadaşız ya niraz naz cilve işte benimkisi

hst testi değil hastanede hormon testi yapıldı demek istemiştim

yaprakcım latife yapıyorum cnm

eğer senin samimiyetine inanmasam daha mesafeli olurdun buna inan hani arkadaşız ya niraz naz cilve işte benimkisi

hst testi değil hastanede hormon testi yapıldı demek istemiştim

canım ya, tabiki biliyorum aşkolsun
öyle şey olur mu hiç, tabiki arkadaşız biz, birbirimize şaka da yapıcaz
ben senin samimiyetine inanıyorum tabi.
ben zaten kafama bişey takılırsa sana özelden yazıyorum, sen de biliyorsun.
biraz fazla mı sert çıkmışım ne ama inan ki öylesine yazdım ben de. yani kızgınlıkla falan değil. yanlış anlaşılmış sanırım. kusuruma bakma sen benim olumunekankayizsmile.

ay ne kadar cahilim bakarmısın. bu cimcime maviş ben de akıl falan bırakmadı. yorgunluktan olsa gerek kafamçokkarıştı
hastanenin kısaltılmışı tabiki hst, ben onu bir test adı diye algıladım bir anda.
çabuk çabuk okuyup çabuk çabuk yazmaya çalıştığım için herşey birbirine giriyor böyle işte vereliniortak.
neyse inşallah testlerin sonucu normal çıkar.

arkadaşlar günaydın a.s.
bi aksilik olmassa bugün gidip sonuçları öğrenicem. geldiğimde görüşmek üzere kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

arkadaşlar merhaba nasılsınız inş sizde iyisinizdir ben çok iyiyimm bayanssulusmile
sonuçlar güzel dedi şubattan sonra korunmayı bırakabilirsin dedi bende zaten nisan-mayıs gibi istiyordumm inş istediğim gibi olur. kaydirigubbakcemile5
ya özer bey ne kadar iyi ağzından bal damlıo valla kaydirigubbakcemile3 ay nasıl hafifledim ööle deyince zemuszemus
kendinize iyi bakın kızlar görüşmek üzere yerimseniben

arkadaşlar merhaba nasılsınız inş sizde iyisinizdir ben çok iyiyimm bayanssulusmile
sonuçlar güzel dedi şubattan sonra korunmayı bırakabilirsin dedi bende zaten nisan-mayıs gibi istiyordumm inş istediğim gibi olur. kaydirigubbakcemile5
ya özer bey ne kadar iyi ağzından bal damlıo valla kaydirigubbakcemile3 ay nasıl hafifledim ööle deyince zemuszemus

canım ben de seni merak ediyordum ya,
sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim.
inşallah korunmayı bırakır bırakmaz tekrar hamile kalırsın.
özer beye ulaşmakta güçlük çekmedin dimi,
yani randevum yok nasıl olacak falan diye endişeleniyordun ya
ama özer bey bu tür şeyleri sorun etmez zaten
sizin yıldızlarınız barıştı, inşallah hamile kalınca da
gebelik takiplerini özer bey yapar.:içelim:

canım ben de seni merak ediyordum ya,
sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim.
inşallah korunmayı bırakır bırakmaz tekrar hamile kalırsın.
özer beye ulaşmakta güçlük çekmedin dimi,
yani randevum yok nasıl olacak falan diye endişeleniyordun ya
ama özer bey bu tür şeyleri sorun etmez zaten
sizin yıldızlarınız barıştı, inşallah hamile kalınca da
gebelik takiplerini özer bey yapar.:içelim:

saol canım, ay beni görcektin nasıl rahatladım anlatamamm. sanki bidaha hamile kalamıcakmışım gibi geliodu ama çok şükür bi sorun yok dedi hihoyyyt
:CüvCüv: inş canım istediğim tarihte hamile kalırımm boshayallersmile
yok yok zorluk çekmedim ama çok kalabalıktı sıra beklemek zorunda kaldımm ( gerçi çoğu test sonucu göstermek için gelmiş benim gibi sıraları yoktu, benden sonrakilerde önce gösterip gittiler ama olsun) aman sonuç iyi ya bidaha olsa yine beklerimm kaydirigubbakcemile3
inş canım Allah dan istediğim o. hamileliğimde de inş ona giderimm :hooray:
Allah bana da senin ki gibi bi cadı verir inş kaydirigubbakcemile3 kendine iyi bak canım.

selam kızlar nasılsınız topikte bir hareket var son zamanlarda

benimde test sonuçlarım çıktı

şükürler olsun bir problem yokmuş

olsun canım, önemli değil. tekrar hoşgeldin aramıza a.s.

ne demek canım ya,
birbirimize yardımcı olmak ve tecrübelerimizi paylaşmak adına buralardayız zaten
sen hamilemisin, kontrol amaçlı mı gideceksin özer beye
inşallah herşey yolunda gider canım, hakkında hayırlısı olsun.

Merhaba yapraknil 13 haftalık hamileyim:) bugün giittim özer beye ama sonuçları yarın göstereceğim ( bi sorun yok ama tahminimce) ...Kararımı verdim artık eşim de ikna oldu özer bey konusunda bi dahaki sefere özel muayenehanesine gideceğim...
hepimizin için hayırlısı inşallah...

hunny sonuçlar güzel çıkmış gözün aydın hadi bakalım inşllah bize müjdeli haberide verirsin

selam kızlar nasılsınız topikte bir hareket var son zamanlarda

benimde test sonuçlarım çıktı

şükürler olsun bir problem yokmuş

hihoyyyt ne güzelll gözünaydın canım. belki beraber hamile kalırıss kaydirigubbakcemile3

hunny sonuçlar güzel çıkmış gözün aydın hadi bakalım inşllah bize müjdeli haberide verirsin

saol canım inş, :eek:lmaz: ama şubattan sonra dio doktor bende zaten nisan sonu gibi düşünüyordumm boshayallersmile hele bi olsun ilk sizlerle paylaşıcam :içelim: tabi eşimden sonra yerimseniben:enbuyukkk:

X