- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 40
sağol canım ben de senin yeni yılını kutluyorum.
hamile değilsin demekki, üzüldüm ya
neyse hayırlısı olsun. inşallah yeni yılda sağlıklı bir bebeğin olur.
üzme kendini :teselli:
demek özer beyle tanıştınız. evet canım özer bey iyidir.
ilk etapta soğuk biri gibi geliyor ama öyle değil aslında.
evet dediğin gibi inşallah düşüncelerin değişmez.
bak hastanede muayne etmesine rağmen ilk izlenimin iyiymiş
bu çok önemli. hani bazı arkadaşlar diyor ya hastanede yüzüne bile bakmaz falan diye
niye bakmasın, bakmış işte.
neyse tahlillerin de iyi çıkar inşallah.
cuma günü sonuçları alınca özer beyi hastanede bulmaya çalış.
internet sitesine bak. belki o gün hastanededir.
bazen acilde nöbeti oluyor saat 4 den sonra gerekirse orada ulaşmaya çalış.
en kötü ihtimalle de muaynehanesine gidersin canım. ama sonuçları çok bekletmeden göster bence. ona göre belki bir ilaç yazar ve ya tavsiyelerde bulunur falan.
kar dindi ya, ne güzel yağıyordu oysa :hulya:
sabah bir kalktık heryer beyaz, lapa lapa yağıyor
ama haftasonuna doğru hava epey ısınacakmış.
bursanın havası böyle işte
Saol canım inş sonuçlar iyi çıkarda hamile kalırım :jeyyar:
Daha önce özel hastaneye gitmiştim birde orasının en iyi doktoru diyorlardı ama ben hiç memnun kalmadımm lmaz:
hiç yüzüme bakmıyordu soru soruyorum cevap alamıyordum, derdimi anlatıyordum hiç bişey söylemiyordu ve ben fenalıklar geçiriyordum. ve hamileliğim düşükle sonlandı bana düşük tehlikesi olduğunu bile söylememişti kanamam olduğu halde mafoldumben
neyse artık özer bey var hihoyyyt
dediğin gibi ilk görüşme ama sıcak davrandı en azından samimiydi ismimle hitab ediyodu mesafeli değildi yani. baktım internetten ama cuma günü hastanede yok sonraki haftada yok hastanede yani 2 hafta sonra ptesi hastanede ama acil de filan görevi varmı bilmiyorum bide şeyi sorucaktım yaprak cım eğer poliklinikte görevli değilse o gün için yine de tahlil sonuçlarını gösterebilirmiyim yani acildeyse filan yada ameliyattaysa ilgilenirmi? yada 2 hafta sonra gidicem :sinifsinif:
aslında kadın olarak ara ara kontrol amaçlı gitmeliyiz Allah korusun başımıza bişey gelmeden önlemini almalıyız.
ewet sabah çok güzel kar yağıyodu ama artık yok neyse kış uzun daha çok yağar inş.:1rolleyes: