Bursa Op. Dr. Özer Kutlu 'ya Gidenler......

eveeetttt kızlarrr gelelim sizlere bu topik neden bakayım 4. sayfalara falan düşmüş.... hadi ben giremiyorum çalışıyorum sizlerdemi hiç uğramadınız yaaaaa.....ee nasılsınız bakalım ben biraz üzgünüm ...Ege'm hasta ..... kusuyor ve öksürüyor...cmts doktora giştmiştik herşey mükemmeldi iyi haberlerle evimize döndük...pazar sabahı ege öksürmeye kusmaya başladı ve hala devam ediyor.. Allahım inşallah meleğim çabuk iyileşir dua edin arkadaşlarımm... tekrar gelirim görüşmek üzere kendinize iyi bakın ...

eveeetttt kızlarrr gelelim sizlere bu topik neden bakayım 4. sayfalara falan düşmüş.... hadi ben giremiyorum çalışıyorum sizlerdemi hiç uğramadınız yaaaaa.....ee nasılsınız bakalım ben biraz üzgünüm ...Ege'm hasta ..... kusuyor ve öksürüyor...cmts doktora giştmiştik herşey mükemmeldi iyi haberlerle evimize döndük...pazar sabahı ege öksürmeye kusmaya başladı ve hala devam ediyor.. Allahım inşallah meleğim çabuk iyileşir dua edin arkadaşlarımm... tekrar gelirim görüşmek üzere kendinize iyi bakın ...

canım beniiiim ya çok geçmiş olsun Allahım en kısa zamanda şifa versin inşallah çabuak iyileşsin :Saruboceq: sen de dikkat et kendine aman etrafta hasta insanlar varsa sokulma görüşürüz yüne canım gelişmeleri yaz olur mu ..:nazar:

selam canım hoşgeldin, çok geçmiş olsun
umarım en kısa zamanda iyileşir paşamız.

demek 4. sayfaya düşmüş topik, hiç farkında değilim.
eeee sen konuyu açıp ortalıktan yok olursan 14. sayfada da görürsün yani :dilcikar:

biliyorum canım ya, işlerin yoğun, tuba da bebekten fırsat bulamıyor sanırım.
ben arada geliyorum ama kandi kendime yazmak da istemiyorum açıkçası.
bi de ilayda bu ara çok hareketlendi maşallah :nazar:
emeklemesi hızlandı, bi de bahsetmiştim ya emeklerken tutunacak bir yer buldumu hooop hemen ayağa kalkıyor :nazar: bazen kalkmayı başaramıyor düşüyor falan o yüzden ben de devamlı peşindeyim, yürüteçte bile olsa nerede var zararlı yerler oralara gidiyor yaramaz kaydirigubbakcemile. uyuduğunda da geliyorum ama yarım saat 1 saat en fazla durup çıkıyorum bazen o kadar bile durmuyorum. evde de yapacak işlerim oluyor.
bi de dişin biri halen çıkmadı ve çok zorladı kuzumu ya, sizinki çıktımı canım. acaba ege de dişlerden dolayı mı rahatsızlandı. bi de ilayda gece 2 lerde bazen 3 de falan uyuyor, sabah da kalkması 11 i buluyor. o uyusa da sabah ben pek uyuyamıyorum. en fazla 9 a kadar uyuyabiliyorum o yüzden ben de sersem gibiyim bu ara kafamçokkarıştı.
ay bir düzene girseler egecim bizler de bir oh desek ama çok yakın zamanda düzene girecek gibi de değil, en azından benimki öyle gözüküyor , Allah yardımcımız olsun ne diyeyim :Saruboceq:.

Sevgili matmazel arkadaşım, merak etme ve çok düşünmemeye çalış bende senin gibiydim ama doktoruna güvendikten ve inandıktan sonra inan herşey okadar kolay ve güzel gelişiyorki...bence zübeydehanımda doğum yapmaya karar vermekle en iyisini yapmışsın bu iş için en iyi hastahane ve sezeryanda yanında refakatçi kalmıyor diyenlerede sakın inanma o çok eskidenmiş şimdi refakatçı kalıyor güzelim bende orda doğum yaptım yine olsa yine orda yaparım herşeyden çok memnun kaldım.sen tüm endişelerini ve sıkıntılarını mutlaka ama mutlaka doktorunla paylaşki oda sana yardımcı olabilsin...şimdilik söyliyeceklerim bukadar sormak istediğin ne varsa bizede sıkılmadan sorabilirsin ama bu günlerinin keyfini çıkar çok güzel bir dönem.........

evet canım haklısın, benzer şeyleri ben de söyledim arkadaşa,
sanırım şimdi biraz daha rahatladı. belirsizlik insanı çok tedirgin ediyor
o da haklı aslında ama yapacak bişey yok, ya parayı gözden çıkarıp özele gidecek,
gerekirse doktorunu da ikna edip özele onu da beraberinde götürecek ya da zübeydede ne çıkarsa bahtıma diyecek ama öyle de çok korkutulduğu gibi bir yer değil ya insanlar bu konuda acayip gözünü korkutuyor, hamile bayanlara bunu yapmamaları lazım aslında ama işte bizim insanımız nedense sever böyle felaket senaryoları yazmayı. karşısındakinin moralini bozunca rahatlayan çok insanlar tanıdığım için şaşırmıyorum artık bu duruma yasakkelime

arkadaşlar yine ben geldim merhabalarr...Ege2mi minik kuzumu doktora götürdük yine çok kusuyor diye ara arada ateşleniyo ve çok öksürüyor. Meğer benim meleğim diş çıkarıyormuş diş çıkartırkende olurmuş kusmalar..3 tane şurup verdi doktor amcamız meleğim onları içecek inş. hemen iyileşecek..canım oğlum o hasta haliyle bile gülümsemeyi bırakmıyor Yüce rabbim meleklerimizin yüzünü hep güldürsün inşaallah arkadaşlar...yaprakçım keşke benim meleğimde gündüzleri 11 e kadar uyusa ama nerdeeeeeeee uykuya öyle hasretimki anlatamam bizimki sabah 8 de ayakta pazar sabahları bile ee benimde bir tek pazarım var tatil çok zor oluyor valla akşamlarıda 21,30 da en geç uyuyor uyutmamaya çalışıyoruz daha geç uyusunki sabah geç kalksın istiyoruz ama mümkün deyil kıyamet kopuyor uykusu geldiği zaman.. ee napalım artık biz ona ayak uydurucaz anne ve baba olarak ...bebişlerimiz büyüyor artık biz 10. ayımızı doldurduk teyzesi 11 şubatta doğum günümüz var bnekleriz....

yaprakçım bu arada senin ege için yaptığın alttaki resim bende neden çıkmıyor artık?

arkadaşlar yine ben geldim merhabalarr...Ege2mi minik kuzumu doktora götürdük yine çok kusuyor diye ara arada ateşleniyo ve çok öksürüyor. Meğer benim meleğim diş çıkarıyormuş diş çıkartırkende olurmuş kusmalar..3 tane şurup verdi doktor amcamız meleğim onları içecek inş. hemen iyileşecek..canım oğlum o hasta haliyle bile gülümsemeyi bırakmıyor Yüce rabbim meleklerimizin yüzünü hep güldürsün inşaallah arkadaşlar...yaprakçım keşke benim meleğimde gündüzleri 11 e kadar uyusa ama nerdeeeeeeee uykuya öyle hasretimki anlatamam bizimki sabah 8 de ayakta pazar sabahları bile ee benimde bir tek pazarım var tatil çok zor oluyor valla akşamlarıda 21,30 da en geç uyuyor uyutmamaya çalışıyoruz daha geç uyusunki sabah geç kalksın istiyoruz ama mümkün deyil kıyamet kopuyor uykusu geldiği zaman.. ee napalım artık biz ona ayak uydurucaz anne ve baba olarak ...bebişlerimiz büyüyor artık biz 10. ayımızı doldurduk teyzesi 11 şubatta doğum günümüz var bnekleriz....

Oh neyseki önemli birşeyi yokmuş kuzucuğun. Hastalık çok zor canım ya, hem bebişler hem de bizler için zor, insan yıpranıyor resmen :gitme:.
Ama benim başlangıçta tahmin ettiğim gibi diş çıkarıyormuş bak. Diş çıkarırken bu belirtiler oluyor. Bizim 1 tane çıktı daha bayramın son günü farkettik, huzursuzluk dışında bir de biraz ishali oldu. Ama çok ağır geçirmedi fakat alttaki 2. diş neredeyse 3 hafta geçti ve daha çıkmadı ve çok zorladı, huysuzluk, huzursuzluk, uykusuzluk hepsi var ama diş çıkamadı henüz. Ay çok zor bir süreç ya, Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:.

Aman canım 11 e kadar uyusun benimki de deme sakın :1no2:. 11 e kadar uyuyor ama gece 2 lerde 3 lerde uyuyor. Dolayısıyla o saate kadar biz de uyuyamıyoruz. Eşim sabah erken gittiği için ona uyumasını söylüyorum, o uyuyor genelde, ama bazen de ben çok yorgun olunca ister istemez koltukta sızıp kalıyorum, ama mecburen birinin beklemesi lazım . Sabah da 9 gibi uyanıyor emiyor ve tekrar uyuyor, uyanması 11 i buluyor hatta bazen geçiyor bile ama o emmeye kalktıktan sonra ben uyuyamıyorum tekrar. Arada bir uyuyacak oluyorum, ya telefon çalıyor ya kapı çalıyor yani istesem de bölünüyor uykum. Ben de yapılacak işlerim varsa o uyanana kadar onları hallediyorum, kahvaltı yapıyorum, onun kahvaltısını hazırlıyorum falan yani yapacak iş çok. Ama uykusuzluktan sersem gibiyim kafamçokkarıştı.
Umarım geçici bir dönemdir, yoksa sürekli böyle akşamcılar gibi 2 lere 3 lere kadar oturup öğlende kalkmak güzel bişey değil :içelim:. özenme sakın.
Belki kış dönemi, hava kapalı, uyanmak istemiyordur havalar düzelince ve dişi çıkınca düzelir diye umut ediyorum. Seninkinin uyku düzeni çok iyiymiş maşallah :nazar:.
ilayda yeni doğduğu zaman 21.30 da uyurdu sonra giderek 22, 23, 24, 1 ,2 falan derken 3 lere geldik. Yakında sabah uyuyup akşam uyanırsak şaşmam yani :roflol:.
Evet dediğin gibi uyuyan çocuk uyandırılmaz, uykusu varsa da engel olamıyorsun. Ama neyapalım Allah sağlık versin canım, tek sorunumuz bu olsun, idare edicez artık.
Ne güzel ege 1 yaşına girecek yakında demekki alkisalkisalkis, bizimki de mayısta 1 yaşında olacak inşallah hihoyyyt.
Zaman ne çabuk geçiyor canım ya.
Onlar büyüyor bizler yaşlanıyor, hayat böyle işte :kahve:.

yaprakçım bu arada senin ege için yaptığın alttaki resim bende neden çıkmıyor artık?

uzun süre siteye girmeyenlerin takvimlerini siliyorlar, haberin yok mu :1shok: :roflol:

şaka tabi, bir ara sitede epey sorunlar oldu, sanırım takvimler ve çizelgeler yüzünden olmuş, fotoğraflar falan ekleniyor ya sorun olmuş, eklenmemesi gerekiyormuş çizelgeler bölümüne foto. o dönemde bütün çizelgeler silindi, özel mesajlar falan da silindi, tekrar yapılandırma gibi bişey oldu. şimdi sadece belirli sitelerdeki çizelgeler kabul ediliyor. ben de tekrar yapmıştım. sana da yaparım ama yazı olarak ne yazıyordu hatırlamıyorum. doğum gününü yazmışsın yukarı, ben kendimce bişey yapayım, özelden gönderirim, senim değiştirmek ya da eklamak istediğin bişey olursa yazarsın değiştiririz canım ok vereliniortak

canıım yavrucuğun iiymiş Allaha şükür çok sevindim tekrar tekrar çok geçmiş oldun öpüyorum burda kaç bebişimz varsa hepsii sağlıkla kalın görüşmek üzere zemuszemus

Arkadaşlar merhaba üyeydim ama uzun zamandır girmiyordum taaki adet gecikmem olana kadar :) doktorlar hakkında bilgi arıyordum çünkü bundan 1,5 ay kadar önce 6 haftalık bi düşük yaptım :KK43: inş bu sefer düşükle sonlanmas onun için hemen iyi bi doktor aramaya başladımm. baktım yazılarınıza özer beyi çok methetmişsiniz :) ama zübeyda hanım doğumevinin doktoru olmasına rağmen orda muayne günü yok sanırımm online randevuda adı yok. muaynanesi nerde acaba? muayne ücreti ne kadar bilgi verirseniz ( özelden ) sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar. Allah hepinizin bebişlerini sizlere bağışlasınn...

Arkadaşlar merhaba üyeydim ama uzun zamandır girmiyordum taaki adet gecikmem olana kadar :) doktorlar hakkında bilgi arıyordum çünkü bundan 1,5 ay kadar önce 6 haftalık bi düşük yaptım :KK43: inş bu sefer düşükle sonlanmas onun için hemen iyi bi doktor aramaya başladımm. baktım yazılarınıza özer beyi çok methetmişsiniz :) ama zübeyda hanım doğumevinin doktoru olmasına rağmen orda muayne günü yok sanırımm online randevuda adı yok. muaynanesi nerde acaba? muayne ücreti ne kadar bilgi verirseniz ( özelden ) sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar. Allah hepinizin bebişlerini sizlere bağışlasınn...

selam canım,
öncelikle düşüğün için çok geçmiş olsun ve yeni hamileliğin hayırlı olsun.
inşallah bu sefer bebeğini kucağına almak nasip olur :Saruboceq:.
ben de senin gibi ilk hamilelğimde düşük yapmıştım ve sonra tekrar hamile kalınca iyi bir doktor arayışına girdim. hatta daha hamile kalmadan arayışa girmiştim. bazı problemlerim vardı. ben de özer beyin çok methini duymuştum ve de tavsiye üzerine gitmiştim. iyiki de gitmişim. özer bey bana çok iyi gelmişti ve çok iyi bir tercih yaptığımı doğumdan sonra daha iyi anladım a.s.

zübeydeye online randevu sistemi mi gelmiş , bilmiyordum bak bunu ben. ilk defa senden duydum. yeni bir uygulama sanırım. umarım hastalar açısından faydalı olur alkisalkisalkis.

canım başka bir topikte bir arkadaş dolaylı olarak özer beyi tanıyormuş ve galiba özer bey bir süreliğine Amerika'ya gitmiş. kongre, seminer vs. eğitim amaçlıymış sanırım. ne zaman geleceğini de bilmiyorum falan dedi. büyük ihtimalle o yüzden zübeydenin internet sayfasındaki muayne listesinde adı geçmiyordur. ama çok uzun kalmaz sanırım ya, yani bir sürü hastası var. onları çok uzun süre bırakacağını sanmam. ya da başka bir arkadaşına yönlendirmiştir belki :sm_confused:.

ben sana yine de özelden adres ve tel. bilgilerini vereyim. sektereri muaynehanededir belki o sana gerekli bilgileri verir. eğer ulaşamazsan ve zübeydeden bir doktor arıyorsan
necdet kırker, ziya çetin, bülent kayhan, ismail küçükerdoğan isimli doktorları da düşünebilirsin. bazı arkadaşlarım ve yakınlarım bu doktorlara gidip memnun kalmışlardı. özer beye ulaşamazsan ya da uzun süre gelmeyecekse bu doktorları da düşünebilirsin canım. bir araştır sen de yine bizi bilgilendirirsin vereliniortak.

canım öncelikle saol verdiğin bilgiler için. Yarın arar öğrenirim burdan sizinle de paylaşırımm.
Yani bende daha test yapmadım emin değilim ama yani bugün yarın olmam gerekio. sanki hamileyim gibi bi his var içimde :CüvCüv:eek:nun için doktor arayışına başladım :)
inş dediğin gibi sağlıklı bi şekilde bebeğimi kucağıma alırım :asigim:

Son düzenleme:
canım öncelikle saol verdiğin bilgiler için. Yarın arar öğrenirim burdan sizinle de paylaşırımm.
Yani bende daha test yapmadım emin değilim ama yani bugün yarın olmam gerekio. sanki hamileyim gibi bi his var içimde :CüvCüv:eek:nun için doktor arayışına başladım :)
inş dediğin gibi sağlıklı bi şekilde bebeğimi kucağıma alırım :asigim:

canım inşallah hamilesindir. hayırlısı olsun.
test yaparsın bugün yarın belli olur zaten.
gerekirse kan testi yapıp kesinleştirirsin.
özer beyle ilgili de bilgi alırsan sayfada yazıp
bizlere de haber verirsin canım vereliniortak.

canım inşallah hamilesindir. hayırlısı olsun.
test yaparsın bugün yarın belli olur zaten.
gerekirse kan testi yapıp kesinleştirirsin.
özer beyle ilgili de bilgi alırsan sayfada yazıp
bizlere de haber verirsin canım vereliniortak.

CANIM ŞİMDİ ONLİNE RANDEVUDAN BAKTIM ÖZER BEY OCAK 4 e RANDEVU ALABİLİYORUMM :) :dance:

Arkadaşlar zhd.gov.tr adresinden online randevudan ( sanırım sadece ptesi günleri ) özer beyden randevu alabilirsiniz. Ben aldım :lepi: ptesi 10:40 da. Allah ım inş hamileyimdir ve en önemlisi sağlıklı ve uzun ömürlü olurrr:nazar:

selam hanımlar bende özer beyin hastasıyım 33+4 günlük hamileğim cumartesi muaynanesindeydik beni 15gün sonra tekrar çağırdı tesadüfen bu topiği gördüm amerika falan deyince nezaman geleceğide belli değil deniyor öyle olsa beni 15 gün sonra çağırmazdı birde benim erken doğum riskim var bir sılkıntı olursa beni mutlaka gece günndüz aradedi siz öyle deyince korktum naparım diye ama zübeyde hanım online randevuda ocak 4 hastanede görünüyor neyse inşallah özer bey gelmeden bir sorun yaşamam

selam hanımlar bende özer beyin hastasıyım 33+4 günlük hamileğim cumartesi muaynanesindeydik beni 15gün sonra tekrar çağırdı tesadüfen bu topiği gördüm amerika falan deyince nezaman geleceğide belli değil deniyor öyle olsa beni 15 gün sonra çağırmazdı birde benim erken doğum riskim var bir sılkıntı olursa beni mutlaka gece günndüz aradedi siz öyle deyince korktum naparım diye ama zübeyde hanım online randevuda ocak 4 hastanede görünüyor neyse inşallah özer bey gelmeden bir sorun yaşamam

inş sorunsuz bi doğum olur canm. ya ben özer bey e daha önce hiç gitmedim eşim ve ben bayan olması yönünde düşünüyoduk ama artık ben ööle düşünmüyorum yeterki iyi bi doktor olsun sağlıklı bi hamilelik geçireyim. yani ilk bunları düşünüorum. nasıl biri biraz anlatırmısın ??

iyi dileklrin için sağol canım ben 3yıldır özer beyin hastasıyım çok uzun ve karışık bir hikayem var şimdi onlardan bahsetmiyeyim inşallah 11 sene sonra bebeğimi kucağıma alıcam özer bey işinde uzman riskli gebeliklerde tecrübesi çok olan bir doktor benim halamın kızı ve damadı zübeydehanımda çalışıyorlar onların tavsiyesi üzerine ona gitmeye karar verdik çok memnun kaldık hatta halamın kızıda şuan hamile ve tabikiyki özer beyin takibinde senin işinde inşallah hayırlısı olur

iyi dileklrin için sağol canım ben 3yıldır özer beyin hastasıyım çok uzun ve karışık bir hikayem var şimdi onlardan bahsetmiyeyim inşallah 11 sene sonra bebeğimi kucağıma alıcam özer bey işinde uzman riskli gebeliklerde tecrübesi çok olan bir doktor benim halamın kızı ve damadı zübeydehanımda çalışıyorlar onların tavsiyesi üzerine ona gitmeye karar verdik çok memnun kaldık hatta halamın kızıda şuan hamile ve tabikiyki özer beyin takibinde senin işinde inşallah hayırlısı olur

saol cnm ya en azından içim rahat bi şekilde gidicem hastaneden gün aldım ilgilenirmi acaba?? hani halk arasında hep denirya özele gidersen ilgilenir yoksa yüzüne bile bakmaz filan die... Yani önce özel muaynanesine gitmeme gerek varmı ??
Ya çok soru soruyorum galiba ama napiyim yine düşükmü olur die çok endişeleniyorum senağlama

X