• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa - Murat Ceran tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?

-Lavinya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
540
1.269
33
30
Herkese merhaba :KK25:

Arkadaşlar burnumda minimal düzeyde septum deviasyonu mevcut . Dışarıdan da bu durum belli oluyor büyük ölçüde . İşin birde sağlık boyutu var . Hiç geçmeyen geniz akıntıları , gece ağız açık uyuma , horlama vb. Sabahları dolu bir genizle uyanmaktan , “ senin burnun yamuk muydu yaaa şimdi farkettim” Gibi saçma sorulardan bık-tım .

Bu yüzden Bursa’da iyi bir estetik cerrah arayışındayım . Estetik işini iyi yapıyorsa Kbb’cı da olur.

Murat ceranı bir arkadaşımdan duydum . Burnu baya başarılı olmuştu . Ama tek kişiyi referans alamam bu kadar ciddi bir karar için . O yüzden sizlere danışmak istedim :KK36:

Bahsettiğim doktor hakkında tüm ayrıntılarıyla deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim . Şimdiden teşekkürler :)

Ahmet karaslanı ilk defa duydum :) biraz bilgi verebilir misiniz nasıl bir doktor kendisi . Siz istediğiniz sonuca birebir ulaşabildiniz mi ve daha önce yaptığı burunları gördünüz mü acaba :)

Çok araştırdım ve Bursada en iyisi Murat Ceran gibi gözüküyor.
Umarım görüşmeniz güzel geçer ☺
BEn kendisi hakkında çok bir bilgi bulamadım aslında :) bir arkadaşım ameliyat olmuştu sonuçtan çok memnun ve gerçekten güzel oldu ona dayanarak murat beyde karar kıldım . Sizin tanıdığınız vs oldu mu hiç veya en iyisi murat bey olduğunu düşündüren nedir :) ameliyata karar verirsem ve olursam tecrübelerimi paylaşırım sizinle :)

BEn kendisi hakkında çok bir bilgi bulamadım aslında :) bir arkadaşım ameliyat olmuştu sonuçtan çok memnun ve gerçekten güzel oldu ona dayanarak murat beyde karar kıldım . Sizin tanıdığınız vs oldu mu hiç veya en iyisi murat bey olduğunu düşündüren nedir :) ameliyata karar verirsem ve olursam tecrübelerimi paylaşırım sizinle :)

Benim tanıdığım olmadı ama youtube de videolarını izledim yorumları okudum :)
zaten Bursada pek doktor bulamadım ama işini güzel yapıtığını düşünüyorum görüşünce daha iyi anlarız :)
Olmadı İstanbul’a gideceğim
Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum

Benim tanıdığım olmadı ama youtube de videolarını izledim yorumları okudum :)
zaten Bursada pek doktor bulamadım ama işini güzel yapıtığını düşünüyorum görüşünce daha iyi anlarız :)
Olmadı İstanbul’a gideceğim
Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum
Seve seve :) cumartesi yazarım buraya

B Belkideme merhaba :) bugün murat ceranla görüştüm ve gerçekten işinin ehli olduğuna ikna oldum . Direk çarşambaya ameliyat günü aldım. Pazartesi tahlillerim yapılacak.. şuan düşüncelerim olumlu yönde umarım yanılmam :) sizi de bilgilendireyim dedim :)

B Belkideme merhaba :) bugün murat ceranla görüştüm ve gerçekten işinin ehli olduğuna ikna oldum . Direk çarşambaya ameliyat günü aldım. Pazartesi tahlillerim yapılacak.. şuan düşüncelerim olumlu yönde umarım yanılmam :) sizi de bilgilendireyim dedim :)

Geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim.
Sizin adınıza çok mutlu oldum
umarım her şey gönlünüzce olur sağlıkla nefes alabilirsiniz :)
Bende en kısa zamanda randevu alacağım inşallah.

B Belkideme ben ameliyat oldumm :) ameliyatım çarşamba değil salı günüymüş dün ameliyatımı oldum çok şükür gayet sorunsuz geçti . Şuan burnum alçılı nasıl göründüğü hakkında net değilim ama güzel gibi sanki 😁 dilediğinizi sorabilirsiniz varsa merak ettikleriniz :)

B Belkideme ben ameliyat oldumm :) ameliyatım çarşamba değil salı günüymüş dün ameliyatımı oldum çok şükür gayet sorunsuz geçti . Şuan burnum alçılı nasıl göründüğü hakkında net değilim ama güzel gibi sanki 😁 dilediğinizi sorabilirsiniz varsa merak ettikleriniz :)

Size geçmiş olsun dileklerimi iletmek için girmiştim yazdığınızı görünce çok mutlu oldum umarım her şey yolundadır:)

Size geçmiş olsun dileklerimi iletmek için girmiştim yazdığınızı görünce çok mutlu oldum umarım her şey yolundadır:)
Herşey yolunda ameliyatım çok rahat ve güzel geçti 😊 darısı başınıza :)

Merhaba sizi de rahatsız ediyorum ama bant çıktı mı ☺ Nefesiniz ne durumda
Estağfurullah rahatsızlık olur mu dilediğiniz zaman yazın :) tamponlarım ve atel çıktı bugün. Hafif ödem olsada sonuçtan çok memnunum . Görüntüsü istediğime yakın . Ödem inince tam olacak :) nefes Durumumda çok iyi şuan iyiki olmuşum ameliyatı diyorum yani :)

Estağfurullah rahatsızlık olur mu dilediğiniz zaman yazın :) tamponlarım ve atel çıktı bugün. Hafif ödem olsada sonuçtan çok memnunum . Görüntüsü istediğime yakın . Ödem inince tam olacak :) nefes Durumumda çok iyi şuan iyiki olmuşum ameliyatı diyorum yani :)
Ya cevabınız için çok teşekkür ederim sizin adınıza çok mutlu oldum bir an önce iyice iyileşirsiniz inşallah :)))

Back