bak canım ben de ailemden çok uzağa geldim 20 saat var aramızda. .çok zor çevreni bırakıp gitmek ama ilerde bu çevren de pek kalmıyor zaten sen eşin çocukların bir aile olucak bu yüzden geleceğinizi düşünerek hareket edin. iş imkanı gerçekten çok önemli
bende yozgattan bursaya geldim inan bana çok zorluk yaşadım halada yaşıyorum tek bi akrabam bi arkadaşım yok çok bunalıyorum ama ben çalışmıyorum sen çalışacaksın ve iş çevren arkadaşların olcak ben elimde olsa bi dk kalmak istemem burda ama hayat:)
aaa neden öyle dediniz nerede oturuyorsunuz
yıldırımdayım ben ama bi türlü ısınamadım etrafıma bakıyorum herkes anneinde ablasında kuzeninde benimde içimi döküp derdimi anlatacak tek bi akrabam arkadaşım yok malesefki çok özlüyorum ailemi çok zor bi dönem geçirdim kızımı 6 aylık doğurdum yalnız büyüttüm ne bileyim işte
haklısınız tabiii insanın zor zamanlarında gerçekten ailesinin yerini kimse tutmuyor, bazen talihsizlikler olabiliyor kızınız kaç yaşında oldu şimdi ben ataevlerde oturuyorum benimde bir oğluşum var adı yılmaz 5 yaşımıza bastık şubatta
önümüzdekii ay gircek 1 yaşına 11 aylık zor zamanlarım oldu malesefki ama kızım sağlıklı buna şükrediyorum hayat bize daha neler göstereck kim bilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?