• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa mı? Konya mı?

hatice_42

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
1.293
2
156
39
Konya
arkadaşlar 4 ay sonra düğünüm var. evlendiğimizde yaşayacağımız şehir için 2 seçeneğimiz var. 1. konya 2. bursa bu tercihi biz yapacağız. ben konyalıyım ve hep konyada yaşadım tüm çevrem akrabalarım ve özelliklede ailem burada. ama benimde nişanlımında hayali hep bursaydı ve şimdi karşımıza bi fırsat çıktı ve iş açısından bursa bizim için çok daha iyi ama ben hayallerimle sevdiklerim arasında kaldım. ikisininde birçok avantaj ve dezavantajları var ama hangisi daha mantıklı karar veremiyorum siz olsanız ne yapardınız?

bak canım ben de ailemden çok uzağa geldim 20 saat var aramızda. .çok zor çevreni bırakıp gitmek ama ilerde bu çevren de pek kalmıyor zaten sen eşin çocukların bir aile olucak bu yüzden geleceğinizi düşünerek hareket edin. iş imkanı gerçekten çok önemli

bak canım ben de ailemden çok uzağa geldim 20 saat var aramızda. .çok zor çevreni bırakıp gitmek ama ilerde bu çevren de pek kalmıyor zaten sen eşin çocukların bir aile olucak bu yüzden geleceğinizi düşünerek hareket edin. iş imkanı gerçekten çok önemli

yorumun için teşekkür ederim canım. mantıklı düşünebildiğim zamanlarda bende böyle diyorum ama bazen duygusallık ağır basıyor. iş imkanı gerçekten önemli ve bu bizim karşımıza çıkan belkide ilk ve son fırsat olacak...a.s

Eğer iş imkanı sizin için gerçekten çok önemliyse hiç düşünmeyin ozaman derim, bursamız gerçekten çok güzeldir zamanla buradada çevreniz olur bence tek düşünmen gereken ailen eminim ilk zamanlar zorluklar olur ama yarın sizin de çocuğunuz olacak ve ona en iyi imkanları vermekten başka birşey düşünmeyeceksiniz.Bu açıdan bakarsanız bursa sizin için çok iyi bir avantaj olacaktır.Hayat artık çok zor karşımıza çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek zorundayız diye düşünüyorum.

dogdugun yer değil doydugun cokacimcoook yer walla arkadasım mutlu bir ewlilik için para lazım ee ne demiş atalarımız para cehennemin dibinde bile olsa gidiceksin baska pişimiydi aman saka bi yana eşinle ol mutlu ol nerde olursan ol ona bırak

sonuçta heryer belli bi zamandan sonra memleketin oluyo bursadada kendine yeni bi çevre edinirsin önemli olan geleceğini garanti altına alman

bende yozgattan bursaya geldim inan bana çok zorluk yaşadım halada yaşıyorum tek bi akrabam bi arkadaşım yok çok bunalıyorum ama ben çalışmıyorum sen çalışacaksın ve iş çevren arkadaşların olcak ben elimde olsa bi dk kalmak istemem burda ama hayat:)

bende yozgattan bursaya geldim inan bana çok zorluk yaşadım halada yaşıyorum tek bi akrabam bi arkadaşım yok çok bunalıyorum ama ben çalışmıyorum sen çalışacaksın ve iş çevren arkadaşların olcak ben elimde olsa bi dk kalmak istemem burda ama hayat:)

aaa neden öyle dediniz nerede oturuyorsunuz

aaa neden öyle dediniz nerede oturuyorsunuz

yıldırımdayım ben ama bi türlü ısınamadım etrafıma bakıyorum herkes anneinde ablasında kuzeninde benimde içimi döküp derdimi anlatacak tek bi akrabam arkadaşım yok malesefki çok özlüyorum ailemi çok zor bi dönem geçirdim kızımı 6 aylık doğurdum yalnız büyüttüm ne bileyim işte :(

yıldırımdayım ben ama bi türlü ısınamadım etrafıma bakıyorum herkes anneinde ablasında kuzeninde benimde içimi döküp derdimi anlatacak tek bi akrabam arkadaşım yok malesefki çok özlüyorum ailemi çok zor bi dönem geçirdim kızımı 6 aylık doğurdum yalnız büyüttüm ne bileyim işte :(

haklısınız tabiii insanın zor zamanlarında gerçekten ailesinin yerini kimse tutmuyor, bazen talihsizlikler olabiliyor kızınız kaç yaşında oldu şimdi ben ataevlerde oturuyorum benimde bir oğluşum var adı yılmaz 5 yaşımıza bastık şubatta

haklısınız tabiii insanın zor zamanlarında gerçekten ailesinin yerini kimse tutmuyor, bazen talihsizlikler olabiliyor kızınız kaç yaşında oldu şimdi ben ataevlerde oturuyorum benimde bir oğluşum var adı yılmaz 5 yaşımıza bastık şubatta

önümüzdekii ay gircek 1 yaşına 11 aylık zor zamanlarım oldu malesefki ama kızım sağlıklı buna şükrediyorum hayat bize daha neler göstereck kim bilir:)

önümüzdekii ay gircek 1 yaşına 11 aylık zor zamanlarım oldu malesefki ama kızım sağlıklı buna şükrediyorum hayat bize daha neler göstereck kim bilir:)

beklentilerimiz güzel olsunki karşılaştıklarımızda güzel olsun inşallah, daha çok küçükmüş Allah bağışlasın o yaşına bassın havalarda güzelleşir biraz kabul ederseniz bir kahve içeriz beraber nasip olursa

ne güzel yorumlar yapmışsınız opuyorumnanaktan eeeee kaynaşalım o zaman olumunekankayizsmile peki bursanın en güsel yeri neresi yani yaşam açısından ??

Back