Bursa Meme Estetiği

lily16

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2011
216
47
Merhaba, forumda Bursa’yla ilgili çok fazla başlık ve içerik bulamadım açıkçası. Bursa’da meme büyütme ameliyatı olanlar deneyim ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Özellikle yakın zamanda olmuş olanlar varsa ortalama fiyat bilgisi de verirse tadından yenmez :)

Arkadaşım Dr Alper bayraktar a yaptırdı. Sonuç muhteşem
Ancak çok yoğun bir doktor aylar sonraya gün veriyor

Merhaba özelde mi düşünüyorsunuz yoksa devlet hastanesinde mi ona göre bir bilgi vereyim

Arkadaşım Dr Alper bayraktar a yaptırdı. Sonuç muhteşem
Ancak çok yoğun bir doktor aylar sonraya gün veriyor
Merhaba yorumunuzu yeni okuyorum, arkadaşınız sürecinden ve şuanki durumundan hala memnun mu ne kadar zaman oldu öğrenebilir miyim?

arkadaşlar aydan ay, cengiz bozkurt ve ömer buhşem bu isimleri tavsiye ediyorlar hatta benim bir arkadaşım cengiz beye ameliyat oldu sonuç muhteşem öyle olacağını bilsem gözüm kapalı yatarım ameliyat masasına ama kişiden kişiye değişebiliyor sonuçlar cengiz beyle ve aydan beyle görüşeceğim ama içime sinmezse diye alternatifler arıyorum bursalılar kadınlar kulübü forumunu ya kullanmıyor ya da çok aktif değiller

canım bursalılar gözü kapalı ameliyat masasına yatıyor demek ki hiç forum tavaf etme yok ali tufan soydanla ilgili de hasta yorumlarına baktım çok ilgili ve hastasına değer veren bir doktor olduğu izlenimime kapıldım asistanıyla iletişime geçtim kendisi hakkında bir fikri bilgisi ya da tecrübesi olan varsa yazarsa sevinirim sanırım bu başlıkta kendi kendime sorup cevaplar vereceğim ama ilerde canım hemşerilerime faydası olur belki

Merhaba ben Ali beyle görüşmeye gitmiştim ilgili bir hekim öncesi sonrası fotoğrafları da gösteriyor. Görüşmeye gidebilirsiniz bence daha iyi fikir edinirsiniz

Merhaba ben Ali beyle görüşmeye gitmiştim ilgili bir hekim öncesi sonrası fotoğrafları da gösteriyor. Görüşmeye gidebilirsiniz bence daha iyi fikir edinirsiniz
nihayet biri sesimi duydu cevap verdiğiniz için teşekkür ederim çarşamba günü görüşmeye gidicem ali beyle, siz görüşüp ona ameliyat olmadınız sanırım içinize sinmedi mi?

nihayet biri sesimi duydu cevap verdiğiniz için teşekkür ederim çarşamba günü görüşmeye gidicem ali beyle, siz görüşüp ona ameliyat olmadınız sanırım içinize sinmedi mi?
İçime sinmişti fakat tarih olarak uymamıştı. Çarşamba günü haberlerinizi bekliyorum

İçime sinmişti fakat tarih olarak uymamıştı. Çarşamba günü haberlerinizi bekliyorum
umarım benim de içime siner motiva ergonomiks düşünüyorum ali bey de onu kullanıyormuş aklımdaki doktorlarla görüşüp tarih ve fiyat konusunda en uygununu seçeceğim çarşamba yazarım tekrar

umarım benim de içime siner motiva ergonomiks düşünüyorum ali bey de onu kullanıyormuş aklımdaki doktorlarla görüşüp tarih ve fiyat konusunda en uygununu seçeceğim çarşamba yazarım tekrar
Evet Ali bey motiva kullanıyor ben de marka olarak motiva istediğim için onunla görüşmeye gitmiştim. Motivanın round çeşidi de var ben round tercih ettim

Evet Ali bey motiva kullanıyor ben de marka olarak motiva istediğim için onunla görüşmeye gitmiştim. Motivanın round çeşidi de var ben round tercih ettim
aaa burdan cevap vermişsiniz özelden mesaj atmıştım şimdi görüşmeye gidiyorum ali beyle siz hangi doktora yaptırdınız? sonuçtan memnun musunuz?

kızlar ali beyle görüşmem güzel geçti oldukça ilgili bir doktor bir sürü ölçüm de yaptı ben motiva ergonomiks düşünüyodum fakat round tercih edeceğim sanırım göğüs yapıma daha uygunmuş diğer doktor randevumu iptal ettim 16sında ameliyat olacağım çok fazla kafamı karıştırmayacağım ali beyin öncesi sonrası fotoğraflarına baktım sonuçlar muhteşem bir de bana kas zarı altı olabileceğini söyledi meme dokun yeterli dedi kas zarı altı hiç düşünmemiştim memem yok diye ama varmış biraz kas zarı altında implantlar nasıl duruyor ya da dönme riski var mı? bir de sağ meme ucum çatlamış hiç farketmedim baktı sıktı acımıyo mu çok acır dedi ben bişey hissetmedim neden çatlar meme ucu?

Merhaba. Doktorun tam adı soyadı nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…