rica ederimÇok teşekkür ederim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederimÇok teşekkür ederim :)
cesarettir o cesarer olsa duramazsın beybibugün 8.günüm tekrar pansumana gideceğim ilk tüm vücut duşumu aldım ne kadar rahatladım anlatamam ameliyattan beri saçımı ayrı yıkayıp vücudumu ayrı yıkıyordum göğüs bölgesini de siliyordum beni en çok zorlayan kısım bu oldu yani duş alamamak duştan sonra alttaki kalın pansuman bantları düştü memelerimi tamamen görmüş oldum sağ ve sol mememde asimetri vardı sol biraz daha aşağıdaydı doktorum onu da eşitlemiş ödemlerim yavaş yavaş gidiyor çok mutluyum iyi ki yaptırdım yıllarca kendime bu haksızlığı neden yaptım neden bekledim bilmiyorum isteyen herkese cesarer olması dileğiyle
özelden yazıyorumMerhaba fiyat bilgiside verirmisiniz rica etsem
Merhaba motivadan memnun musunuz acaba ben de haftaya ameliyat olacağım ama marka konusunda kararsız kaldımEvet Ali bey motiva kullanıyor ben de marka olarak motiva istediğim için onunla görüşmeye gitmiştim. Motivanın round çeşidi de var ben round tercih ettim
Merhaba ben doktor araştırırken özellikle motiva tercih eden doktorlarla görüşmüştüm motivayı yerli yabancı her türlü siteden araştırıp karar vermiştim. Zekeriya kul instagram postlarında paylaşmıştı motivanın nanosurface olmasının artılarını. Siz de realselfden, İnstagrama motiva diye aratarak bakabilirsiniz sonuçlara. Benim iki ayı geçti çok memnunum şuan bile epey yumuşadı. Mentor kullanan kişiler de, motiva kullanan kişiler de memnunMerhaba motivadan memnun musunuz acaba ben de haftaya ameliyat olacağım ama marka konusunda kararsız kaldım
merhaba 23.günüm motiva round hp benimkiler ben özellikle motiva istediğim için doktorum da onu kullandığı için tercih ettim açıkçası mentora göre daha yeni olabilir ama şu an türkiyede en ünlü estetisyenler de dahil olmak üzere yurt dışında da çokça tercih edilen bir marka yeni nesil protez olarak geçiyor ve avantajları da oldukça fazla realself sitesinde before&after olarak da bakabilirsiniz ben direkt hastaların süreçlerinden de takip ettim ilerleyen zamanlarda da duruşu yumuşaklığı beni cezbetti nedense bu sitede bir mentor sevdası var hatta bazı kişiler holiganlık derecesinde savunuyorlar sizin ne beklediğiniz ne istediğinize bağlı benim tercihim motivaydı memnunum umarım sağlıklı bir şekilde kullanmaya devam ederimMerhaba motivadan memnun musunuz acaba ben de haftaya ameliyat olacağım ama marka konusunda kararsız kaldım
siz motiva mı istiyorsunuz?Benim ameliyat olacağım doktor mentorla çalışıyorum diyor istersen motiva kullanırım ama hiç çalışmadım dedi. Mentor ameliyat sırasında farklı ölçülerde ürün getiriyormus deneme fırsatı oluyormuş
siz motiva mı istiyorsunuz?
İnanın kafam o kadar karisti ki özeldeki doktor motiva dedi ama araştırma hastanesinde referansları olan bir doktor mentor dedisiz motiva mı istiyorsunuz?
motiva daha yeni olduğu için uzun dönem sonuçları olmadığı için bazı doktorlar çekimser davranabiliyor bildiğimizden şaşmayalım mantığıyla mentorla yola devam edenler var sadece kapsül oluşmuş memelerde revizyon yapan bir doktor revizyonlarında motiva kullanıyor ameliyatlarında instagramda öyle denk gelmişti bulamadım bir daha kendisini, her doktorun kullandığı marka, ameliyat yöntemi tekniği, ameliyat sonraki süreçte izlediği yol çok farklı o yüzden biri birine üstündür diyemiyorum hangi doktor içinize sindiyse onla devam edinİnanın kafam o kadar karisti ki özeldeki doktor motiva dedi ama araştırma hastanesinde referansları olan bir doktor mentor dedi
Aynen öyle mentor ömürlüktür, bir başkası değildir gibi bir bilgi de söylenemez çünkü hiçbir şeyin garantisi yok önümüzdeki yıllar sorunsuz da geçebilir veya revizyon gerekebilir.motiva daha yeni olduğu için uzun dönem sonuçları olmadığı için bazı doktorlar çekimser davranabiliyor bildiğimizden şaşmayalım mantığıyla mentorla yola devam edenler var sadece kapsül oluşmuş memelerde revizyon yapan bir doktor revizyonlarında motiva kullanıyor ameliyatlarında instagramda öyle denk gelmişti bulamadım bir daha kendisini, her doktorun kullandığı marka, ameliyat yöntemi tekniği, ameliyat sonraki süreçte izlediği yol çok farklı o yüzden biri birine üstündür diyemiyorum hangi doktor içinize sindiyse onla devam edin
merhaba. ameliyat ücretini öğrenebilir miyim rica etsem?motiva daha yeni olduğu için uzun dönem sonuçları olmadığı için bazı doktorlar çekimser davranabiliyor bildiğimizden şaşmayalım mantığıyla mentorla yola devam edenler var sadece kapsül oluşmuş memelerde revizyon yapan bir doktor revizyonlarında motiva kullanıyor ameliyatlarında instagramda öyle denk gelmişti bulamadım bir daha kendisini, her doktorun kullandığı marka, ameliyat yöntemi tekniği, ameliyat sonraki süreçte izlediği yol çok farklı o yüzden biri birine üstündür diyemiyorum hangi doktor içinize sindiyse onla devam edin
özelden yazıyorummerhaba. ameliyat ücretini öğrenebilir miyim rica etsem?
Methaba fiyat bilgisi alabilirmiyimmotiva daha yeni olduğu için uzun dönem sonuçları olmadığı için bazı doktorlar çekimser davranabiliyor bildiğimizden şaşmayalım mantığıyla mentorla yola devam edenler var sadece kapsül oluşmuş memelerde revizyon yapan bir doktor revizyonlarında motiva kullanıyor ameliyatlarında instagramda öyle denk gelmişti bulamadım bir daha kendisini, her doktorun kullandığı marka, ameliyat yöntemi tekniği, ameliyat sonraki süreçte izlediği yol çok farklı o yüzden biri birine üstündür diyemiyorum hangi doktor içinize sindiyse onla devam edin