Bursa Meme Estetiği

14.08.2021’de hastaneye gidip tahlilleri anestezi görüşmesini yaptım yarın yani 16.08.2021’de ameliyatımı oluyorum yıllardır istediğim ama ertelediğim bir şeydi umarım süreç sıkıntısız sonuç da istediğim gibi olurdoktoruma güveniyorum cc konusunda da son kararı ona bıraktım “sizer” getirecek bana en uygununu takacak bursa meme estetiği başlığını elimden geldiğince aktif tutacağım ben araştırırken pek yorum ya da deneyim bulamadım burada ama ileride yaptıracak olanlara biraz da olsa yardımcı olur umarım güzel dileklerinizi bekliyorum son memesiz günüm bu miniklerle vedalaşacağım özlemem herhalde kendilerini

kızlar bugün ameliyat oldum süreci sıkıntısız atlatıyorum ağrı sızı sıfır diyebilirim(böyle diyenlere hiç inanmamıştım oysa ki) hep böyle devam eder umarım kollarımı hareket ettirebiliyorum tuvalete gittim yürüdüm yemeğimi kendim yedim ağrı kesicisiz birkaç saat durdum hemşire gelip yapmasa da olurmuş

ameliyatımın 72.saatinde pansuman sonrası haldır haldır avm dolaştım 12000 adım atmışım bugün 6.günüm doktoruma minnettarım yıllardır gözümde büyüttüğüm her yaz karar verip adım atamadığım bu süreci sıkıntısız geçirdim ağrıya da 10 üzerinden 1 veriyorum o da ilk gün yataktan kalkarken göğsümdeki o baskıdan dolayı onun haricinde ne dikiş yerlerim sızladı ne de göğsümde bir ağrı oldu arada gelip durum güncellemesi yapacağım hemşerilerim

bugün 8.günüm tekrar pansumana gideceğim ilk tüm vücut duşumu aldım ne kadar rahatladım anlatamam ameliyattan beri saçımı ayrı yıkayıp vücudumu ayrı yıkıyordum göğüs bölgesini de siliyordum beni en çok zorlayan kısım bu oldu yani duş alamamak duştan sonra alttaki kalın pansuman bantları düştü memelerimi tamamen görmüş oldum sağ ve sol mememde asimetri vardı sol biraz daha aşağıdaydı doktorum onu da eşitlemiş ödemlerim yavaş yavaş gidiyor çok mutluyum iyi ki yaptırdım yıllarca kendime bu haksızlığı neden yaptım neden bekledim bilmiyorum isteyen herkese cesarer olması dileğiyle

cesarettir o cesarer olsa duramazsın beybi

Merhaba motivadan memnun musunuz acaba ben de haftaya ameliyat olacağım ama marka konusunda kararsız kaldım
Merhaba ben doktor araştırırken özellikle motiva tercih eden doktorlarla görüşmüştüm motivayı yerli yabancı her türlü siteden araştırıp karar vermiştim. Zekeriya kul instagram postlarında paylaşmıştı motivanın nanosurface olmasının artılarını. Siz de realselfden, İnstagrama motiva diye aratarak bakabilirsiniz sonuçlara. Benim iki ayı geçti çok memnunum şuan bile epey yumuşadı. Mentor kullanan kişiler de, motiva kullanan kişiler de memnun

Merhaba motivadan memnun musunuz acaba ben de haftaya ameliyat olacağım ama marka konusunda kararsız kaldım
merhaba 23.günüm motiva round hp benimkiler ben özellikle motiva istediğim için doktorum da onu kullandığı için tercih ettim açıkçası mentora göre daha yeni olabilir ama şu an türkiyede en ünlü estetisyenler de dahil olmak üzere yurt dışında da çokça tercih edilen bir marka yeni nesil protez olarak geçiyor ve avantajları da oldukça fazla realself sitesinde before&after olarak da bakabilirsiniz ben direkt hastaların süreçlerinden de takip ettim ilerleyen zamanlarda da duruşu yumuşaklığı beni cezbetti nedense bu sitede bir mentor sevdası var hatta bazı kişiler holiganlık derecesinde savunuyorlar sizin ne beklediğiniz ne istediğinize bağlı benim tercihim motivaydı memnunum umarım sağlıklı bir şekilde kullanmaya devam ederim

Benim ameliyat olacağım doktor mentorla çalışıyorum diyor istersen motiva kullanırım ama hiç çalışmadım dedi. Mentor ameliyat sırasında farklı ölçülerde ürün getiriyormus deneme fırsatı oluyormuş

siz motiva mı istiyorsunuz?

İnanın kafam o kadar karisti ki özeldeki doktor motiva dedi ama araştırma hastanesinde referansları olan bir doktor mentor dedi
motiva daha yeni olduğu için uzun dönem sonuçları olmadığı için bazı doktorlar çekimser davranabiliyor bildiğimizden şaşmayalım mantığıyla mentorla yola devam edenler var sadece kapsül oluşmuş memelerde revizyon yapan bir doktor revizyonlarında motiva kullanıyor ameliyatlarında instagramda öyle denk gelmişti bulamadım bir daha kendisini, her doktorun kullandığı marka, ameliyat yöntemi tekniği, ameliyat sonraki süreçte izlediği yol çok farklı o yüzden biri birine üstündür diyemiyorum hangi doktor içinize sindiyse onla devam edin

Aynen öyle mentor ömürlüktür, bir başkası değildir gibi bir bilgi de söylenemez çünkü hiçbir şeyin garantisi yok önümüzdeki yıllar sorunsuz da geçebilir veya revizyon gerekebilir.

merhaba. ameliyat ücretini öğrenebilir miyim rica etsem?

Methaba fiyat bilgisi alabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…