Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ben aşılama işlemleri için gitmeyi düşünüyorum Okan Özden de muayene olan hamileliği boyunca giden veya doğum yapan var mı memnun musunuz önerir misiniz Bir de özel hastanede aşılama işlemleri ne kadar tutuyor acaba bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
Şiddetle tavsiye ederim, aşılamada çok iyi bence, mudanyada çalıştığı dönemden hastasıyım ben yakın arkadaşım onda yumurta takibi oldu sonra doğum yaptı, 4200 gram normal doğurdu hiç tereddütsüz destekledi doğumunu
Hamile kalamadım ama Okan bey çok iyi bi doktor ilgisi alakası özellikle asistanı zübeyde hanım da mükemmel ilgileniyor sizle bize nasip olmadı ama olsun kısmet
Ben Okan bey de yeni doğum yaptım bütün hamileliğim boyunca çok ilgiliydi sabırlıydı çok da sıcak kanlı bi doktor sezeryan ile doğum yaptım bu hafta kontrolüm var işinde ve iletişimde çok iyi bi doktor herkese öneririm