selam yazın çok eski ama medicabilde tedaviye başladım doğumun nasıl geçti merak ettimBunlari okuyunca gercekten hem üzüldüm hem korktum bende 2 ay sonra medicabilde doğum yapcam nasipse ustelik sezeryan olucak :-( gercekten napcami sasirdim oysaki doktorum zuhal hanim cok memnunum
Arkadasimizin dogum pek iyi gecmemis anladigim kadariyla gerci bebisi ve kendisi saglikla atlatmislar cok sukur ama memnuniyetsizlik varmis ben de su an oktay beyin hastasiyim dogumu da kismetse onda yapmak istiyorum ama yazanlardan cok asiri tedirgin oldum cok huzursuzumselam yazın çok eski ama medicabilde tedaviye başladım doğumun nasıl geçti merak ettim
Doktordan memnun olmak farkli birsey tabii hastanenin tutumu farkli birsey hemsireler ve ortam onemli doktor dogumun tamaminda bulunmuyor bile yakin zamanda da dogum yapan yok sanirim hic yorum gelmiyorKişiden kişiye değişiyor sanırsam bu memnuniyet. Bende Oktay beyin hastasıyım, doktorumdan memnunum. Bakalım son zamanlarda doğum yapanlar hastenenin hemşirelerinden fln memnun mu?
BEN pko luyum tedavi için başladım Oktay beye ama hamiş olursamda dewam etmek istiyorum o yüzden merak ediyorum ama bi kaç kişiden çok memnun olduklarını duydumArkadasimizin dogum pek iyi gecmemis anladigim kadariyla gerci bebisi ve kendisi saglikla atlatmislar cok sukur ama memnuniyetsizlik varmis ben de su an oktay beyin hastasiyim dogumu da kismetse onda yapmak istiyorum ama yazanlardan cok asiri tedirgin oldum cok huzursuzum
Merhaba.yeni gordum msjinizi.yaramaz bebegim sayesinde bakamiyorum buralara.gayeeettt guzel gecti dogumum herseyiyle hastanemden ve doktorumdan memnunum.spinal sezeryan oldum ben ve hemsireler den ameliyatima kadar hersey mukemmeldi.sizlere de allah kolaylik versin.selam yazın çok eski ama medicabilde tedaviye başladım doğumun nasıl geçti merak ettim
ben normal doğum 1000 diye biliyorum fakat emin değilim
slm bende oktay altuna gidiyorum dogumum ekimde olucak. benimde hastane hakkında cok bilgim yok. cokta merak ediyorum.ilgililer mi odalar nasıl. ve fiyatlar hakkında bilgi edindiniz mi.merhaba bende medicabil hastanesine gidiyorum .oktay bey doktorum memnunum ama hastane için henüz bilgi almadım doğum zamnında oda süslemesi yada bebek için neler veriyorlar acaba orada doğum yapan varmı bilgilendirise çok mutlu olurum :)
Valla ben de bilgi edinmedim ama sus pus cer cople ilgilenmiyorum acikcasi hastanenin kalitesi onemli benim icinslm bende oktay altuna gidiyorum dogumum ekimde olucak. benimde hastane hakkında cok bilgim yok. cokta merak ediyorum.ilgililer mi odalar nasıl. ve fiyatlar hakkında bilgi edindiniz mi.