Bursa medicabil dr.oktay altun gebelik ve doğum

Bunlari okuyunca gercekten hem üzüldüm hem korktum bende 2 ay sonra medicabilde doğum yapcam nasipse ustelik sezeryan olucak :-( gercekten napcami sasirdim oysaki doktorum zuhal hanim cok memnunum
selam yazın çok eski ama medicabilde tedaviye başladım doğumun nasıl geçti merak ettim

selam yazın çok eski ama medicabilde tedaviye başladım doğumun nasıl geçti merak ettim
Arkadasimizin dogum pek iyi gecmemis anladigim kadariyla gerci bebisi ve kendisi saglikla atlatmislar cok sukur ama memnuniyetsizlik varmis ben de su an oktay beyin hastasiyim dogumu da kismetse onda yapmak istiyorum ama yazanlardan cok asiri tedirgin oldum cok huzursuzum

Kişiden kişiye değişiyor sanırsam bu memnuniyet. Bende Oktay beyin hastasıyım, doktorumdan memnunum. Bakalım son zamanlarda doğum yapanlar hastenenin hemşirelerinden fln memnun mu?

Kişiden kişiye değişiyor sanırsam bu memnuniyet. Bende Oktay beyin hastasıyım, doktorumdan memnunum. Bakalım son zamanlarda doğum yapanlar hastenenin hemşirelerinden fln memnun mu?
Doktordan memnun olmak farkli birsey tabii hastanenin tutumu farkli birsey hemsireler ve ortam onemli doktor dogumun tamaminda bulunmuyor bile yakin zamanda da dogum yapan yok sanirim hic yorum gelmiyor

BEN pko luyum tedavi için başladım Oktay beye ama hamiş olursamda dewam etmek istiyorum o yüzden merak ediyorum ama bi kaç kişiden çok memnun olduklarını duydum

Merhaba.yeni gordum msjinizi.yaramaz bebegim sayesinde bakamiyorum buralara.gayeeettt guzel gecti dogumum herseyiyle hastanemden ve doktorumdan memnunum.spinal sezeryan oldum ben ve hemsireler den ameliyatima kadar hersey mukemmeldi.sizlere de allah kolaylik versin.

Kızlar mükemmel bi doktor ben ağustosta doğum yaptım 7. Aya kadar doktor doktor gezdim istanbulda geçti hamileliğimin 6 ayı o kadar para döktüm doktorlara ama boş oktay bey kadar iyisi yok diyebilirim çok kibar hastasının halinden anlayan sabırlı güler yüzlü daha siz sormadan o ay neler olabileceğini ne tür sıkıntılar yaşayabileceğinizi anlatan harika bir doktor harika bir insan doğumu sezeryanla yaptım hastanede iyiydi son ana kadar beni sakinleştirmek için elinden geleni yaptı hatta tek hatırladığım ameliyat hanede narkoz vericekleri sırada başımda korkma tuğbacım sen bayılmadan hiç bir şeye başlamıcaz dedi ve bende ona genizim yanıyo oktay bey dedikten sonra hiç birşey hatırlamıyorum. Hatırladığım tek şey bayılmadan önce oktay betin güler yüzü

herkes çok memnun Oktay beyden. bende bir hafta daha bekleyip test yapıcam. İnşallah hamişsem Oktay Bey'e başlamayı düşünüyorum.

inşallah hayırlısıyla olur. Ben memnunum biraz kalabalık yoğun ama ilgili bakalım nasip:)

merhaba bende medicabil hastanesine gidiyorum .oktay bey doktorum memnunum ama hastane için henüz bilgi almadım doğum zamnında oda süslemesi yada bebek için neler veriyorlar acaba orada doğum yapan varmı bilgilendirise çok mutlu olurum :)

merhaba oda suslemesi yok sadece kapıya sus asıyorlar. Sorunca bir kart veriyorlar oda suslemsi için para ile yaptırabiliyorsun ben böyle biliyorum

Slm doğumum ekimde Medikabil hastanesinde Oktay Altun da olucak. Son zamanlarda dogum yapan varsa bilgilendirebilir mi? Nasıl geçti hastaneden doktordan memnun kaldınız mı Ücret ne kadar ödediniz

slm bende oktay altuna gidiyorum dogumum ekimde olucak. benimde hastane hakkında cok bilgim yok. cokta merak ediyorum.ilgililer mi odalar nasıl. ve fiyatlar hakkında bilgi edindiniz mi.

slm bende oktay altuna gidiyorum dogumum ekimde olucak. benimde hastane hakkında cok bilgim yok. cokta merak ediyorum.ilgililer mi odalar nasıl. ve fiyatlar hakkında bilgi edindiniz mi.
Valla ben de bilgi edinmedim ama sus pus cer cople ilgilenmiyorum acikcasi hastanenin kalitesi onemli benim icin
Oktay bey normal dogum yanlisi bir adam anladigim kadariyla bana 38.haftada cati muayenesi yapacagni soyledi ama ben sezeryan dogum istiyorum ugrasmak zor geliyor sanci cekmek vs bakalim hakkimizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…