Bursa kadın doğum doktorları

Esentepe normal 1750 demislerdi.orasi nasil cok yogun mu yok dogurmadim son tarih 2O haziran bakalm bi eksik bi fazla☺

Bana cok basit bi hastane geldi.calisanlar tecrubesiz geldi.kac hasftaluksin.odalari ben gezdim 2. Sinif degil.songul hanimda iyi birine benziyor esprili biri gibi.birazda tezcanli gibi.yarin osmangazi aritmiye gdcm.
Yeni bi hastane daha yeni oturuyo sanırım düzeni çalışan olarakta doktor hemşireler ve anestezist önemli bence hasta için onlarda sorun yoksa iyidir bence ben memnunum şimdilik bakalım

17 haftalığız bu arada başından beri oraya gidiyorum songül hanım orda diye neden songül hn dersen nette araştırdım çok mimlenmeyen nadir doktorlardandı bende onda devam ettim her hastane ve doktorun bi vukaatı var anne yada bebek üzerinde çok zor gerçekten net bi karar vermek

Ben songul hanim hakkinda kotu yoruumlara rast geldim vala canim net.te.yarinda meshur nagihan hanima gidicem bakalim gez gez nereye kadar☺onu duydunuz mu hic?

Nasil biriydi canim.ona nedersun.kabul etti oda ama hastane asiri kalabalik.sanirim bu gididle istihare namazi fln kilicam ben

gönül hn doğumunu onda yapmış. kendisini ona bıraktıysa iyidir diye düşünüyorum. egitim sirasinda tanidim muayene olmadim. ama su an gonul hn dogumuna giremicem dese direk nagihan hn a giderim dr aramam

Tamam bakalim gidicem bugun hayirkusiyla.oglumda beklemekten perisan oluyor nst si falan uzun suruyor.ins.dua edin kizlar yaa

Ben Gürkan Uncuya gidiyorum tedavi için ona gitmiştik ve hala onunla devam ediyoruz. Şimdi 14. Hafataya girdik şükür gelecek ay kontrole gittiğimde doğum ücretlerini konuşmayı planlıyorum ve muhtemelen pahalıdır muayenesi bile bi dünya para büyük ihtimalle yollarımızı ayırıcaz ama hangi hanstane ve kime gideceğim hakkında hiçbir fikrim yok burayı da araştırırken denk geldim az buçuk bi fikir edindim diğer kontrolümüze kadar araştırmaya devam. Rabbim hayırlı doktorlar ile karşılaştırsın inşallah ve hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..

Amin ins.

Esentepe tip merkezi dogumum yakin ildugu icin kabul etmedi.aritmi osmangazide karar kilmak zorunda kaldim.irasida cok kalabalik.hayirlisi ne diyim...

Sagol canim benim ben eriklide otoruyorum.komsular cok hayirsiz.sansima onlarda oyle denk geldi.kimsesizluk zor.hele ki oz annem benimle konusmuyorsa daha zor

Medikalparkta doktor önerisi olan varmı?
gitme diyebilecegim bir dr var en azindan özlem hn

forumlarda aratabilirsin özlem oruç diye bakip fikir edinebilirsin. arkadasim müzeyyen hn a gidiyor en bastan beri. memnun kendisi.doçent vip doktorlarindan

Son düzenleme:
gitme diyebilecegim bir dr var en azindan özlem hn

forumlarda aratabilirsin özlem oruç diye bakip fikir edinebilirsin. arkadasim müzeyyen hn a gidiyor en bastan beri. memnun kendisi.doçent vip doktorlarindan
Julia dostera gittim.iyidi herseyi acikliyor sormadan odasindan icin rahat cikiyorsun.ozlem hsnima da gttim begenmedm onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…