Bursa kadın doğum doktorları

Medical parkta doç.dr Müzeyyen uyanık a gittim ben geçenlerde. Hamilelik için nasıl bilemiyorum ama çok pozitif ve ilgili. Güzelce açıklıyor. 165 lira ama muayene ücreti ve her hangi bir indirim vs yokmuş.

Çekirge özel doruk hastanesinde Fatma güray var. Eğer hala oradaysa. Iyi ilgili bir doktordu.. zamanında gitmiştim ben de.

Saolun kızlar özlem hanımı elemiş bulunmaktayım sayenizde görümcemde bahar çelende ameliyat oldu ama sevk etmişlerdi memleketten ameliyat ve sonrasından o da memnun kaldı da muayane süreçi görmedi o yüzden yinede bi fikir almak istedim sizlerden müzeyyen hanım ve bahar hanım olabilir şimdilik o zaman ücret biraz fazlaymış evet ama ben iki katından fazla veriyordum zaten Gürkan beye artık ayda bir gidiliyor zaten karşılaşırız inşallah ama bugün bir türlü doğum ücretleri hakkında bilgi alamadım telefon ile sinir olmadım değil ama düzgün temiz hastane o yüzden istiyorum orayı ama kısmet bakalım medikalpark doğum ücretleri hakkında güncel bilgiye sahip olan var mı?

Canim normal 2.500 sezeryan 3.500 ayrica diger doktorlarin muayene ucreti daha uygun.muzeyyen hanima gore.

Osmangazi aritmiyi niye dusunmuyorsun
Orayı hiç bilmiyorum ilk defa burada duydum medikalpark gitmişliğimde var hastaneyi vs biliyorum o yüzden yani medikabil var bide gittiğim bildiğim bi hastane oradan da fiyat almak istedim ama ilgilenen kişiye ulaşamadılar numaramı aldılar dönüş yapacaklar bilgilendirme için ikisinden biri olur gibi ama bakalım hayırlısı olsun. Müzeyyen hanım neden pahalı da diğerleri ucuz ki?

O docentmis sanirim.bak onu tam bilmiyorum.ama dogum fiyatlarindan eminim.dun gidip bizzat sordum.yakinlar burbirine aritmiyle medikalpark

Aritmi osmangazi tip merkezi kent meydanina gelmeden.daha once sadece osmangazi tip merkeziymis.bahar hast.kaoaninca cogu doktir oraya gecmis buyumus.benim duyduklarim bunlar.hayirlisi hakkimizda bursada yeniyim ben bilmiyorum baska

Muzeyyen hn docent

Yıldırım doruğa giden var mı memnun kalan bende doktor ve hastane arayışındayim

Yildirim dorukta kemal korogluna gidiyorum ben de doktordan cok memnunum ama dogum konusunda kararsizim.cunku dogumda eger kendi doktorunuz bulunsun istiyorsaniz 2850 tl.ama eger nobetci olan herhangi bir doktoru kabul ederseniz 1850 tl.sezeryan spinal epudral icin tabiki uzerine daha da fark koyuyorlar.eger bir geceden fazla kalmaniz gerekirse 350 daha.eger Allah korusun bebegin kuvez ihtiyaci olursa yine ek ucretler.yani kisaca gozum korktu benim doruk yildirimdan.osmangazi aritmide fiyatlar nasil.

Ben 19 unda yaptim dogum.cok kalabslik okdugu icin hastane dogum katinda sozde bos yer yokmus.beni diger hastalarin oldugu kata aldilar.öksureni kusani yaslilari sunnet cocuklari vs.tum gun birsuru ses birde mikrop daha fazla.ilgi desen 0.toplam 3"dikis atti nagihan hanim 3 ude ertesi gunu acildi.hala kobtrolere gtmekteyim.tercih etmeyin arkadasim orayi.biz sikasyet ediyorz.daha bisuru sey var...

Ayy allah sabır versin canım çok zor şeyler yaşamışsın devlete gitsende aynı şey parana yazık olmuş neyse bebişle sen sağlıklıysanız sorunn yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…