Allah kolaylık versin canım ama her yerde komşu olayı öyle artık eskidenmiş komşuculukSagol canim benim ben eriklide otoruyorum.komsular cok hayirsiz.sansima onlarda oyle denk geldi.kimsesizluk zor.hele ki oz annem benimle konusmuyorsa daha zor
Teşekkürler sen yeni öğrendin sanırım araştırma yaparken?Canim normal 2.500 sezeryan 3.500 ayrica diger doktorlarin muayene ucreti daha uygun.muzeyyen hanima gore.
Orayı hiç bilmiyorum ilk defa burada duydum medikalpark gitmişliğimde var hastaneyi vs biliyorum o yüzden yani medikabil var bide gittiğim bildiğim bi hastane oradan da fiyat almak istedim ama ilgilenen kişiye ulaşamadılar numaramı aldılar dönüş yapacaklar bilgilendirme için ikisinden biri olur gibi ama bakalım hayırlısı olsun. Müzeyyen hanım neden pahalı da diğerleri ucuz ki?Osmangazi aritmiyi niye dusunmuyorsun
O docentmis sanirim.bak onu tam bilmiyorum.ama dogum fiyatlarindan eminim.dun gidip bizzat sordum.yakinlar burbirine aritmiyle medikalparkOrayı hiç bilmiyorum ilk defa burada duydum medikalpark gitmişliğimde var hastaneyi vs biliyorum o yüzden yani medikabil var bide gittiğim bildiğim bi hastane oradan da fiyat almak istedim ama ilgilenen kişiye ulaşamadılar numaramı aldılar dönüş yapacaklar bilgilendirme için ikisinden biri olur gibi ama bakalım hayırlısı olsun. Müzeyyen hanım neden pahalı da diğerleri ucuz ki?
Muzeyyen hn docentOrayı hiç bilmiyorum ilk defa burada duydum medikalpark gitmişliğimde var hastaneyi vs biliyorum o yüzden yani medikabil var bide gittiğim bildiğim bi hastane oradan da fiyat almak istedim ama ilgilenen kişiye ulaşamadılar numaramı aldılar dönüş yapacaklar bilgilendirme için ikisinden biri olur gibi ama bakalım hayırlısı olsun. Müzeyyen hanım neden pahalı da diğerleri ucuz ki?
Oyle mi instagramda hep orayi goruyorum dogum fotoğraflarında cok tercih ediliyor gibime gelmistiBen tavsiye etmem arkadasim.ismangazi aritmiyi.oaranla rezil olmak istiyorsan git..
Sen Yaptınmı doğumu en son orda karar kılmıştın galibaBen tavsiye etmem arkadasim.ismangazi aritmiyi.oaranla rezil olmak istiyorsan git..
Ayy allah sabır versin canım çok zor şeyler yaşamışsın devlete gitsende aynı şey parana yazık olmuş neyse bebişle sen sağlıklıysanız sorunn yokBen 19 unda yaptim dogum.cok kalabslik okdugu icin hastane dogum katinda sozde bos yer yokmus.beni diger hastalarin oldugu kata aldilar.öksureni kusani yaslilari sunnet cocuklari vs.tum gun birsuru ses birde mikrop daha fazla.ilgi desen 0.toplam 3"dikis atti nagihan hanim 3 ude ertesi gunu acildi.hala kobtrolere gtmekteyim.tercih etmeyin arkadasim orayi.biz sikasyet ediyorz.daha bisuru sey var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?