• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa kadın doğum doktorları

Kızlar bir şey danışacaktım şevlet yılmazda riskli gebeliğe gebe olmadan gidiliyor mu acaba bilginiz varmı

Amin inşallah :dua: 4500 verdim jimerin kendi dr ları 5000 istiyo benim doktorum oranın dr u değil anlaşmalı medikalparkta var ama orasıda iyi değilmiş ordaki ilgiyi beğenmedim devlet hastanesi gibi orasıda 3500 demişti dr um sezeryan için
Merhaba, doktor arayısındayım. Jimeri önerirmisiniz? Kendi doktorunuzdan memnun kaldınız mı? Benim tüp bebek doktorum jimer ile anlaşmalıymış. Fiyat konusmadık ama biraz yüksek bir fiyat cıkarıcak gibi

Merhaba, doktor arayısındayım. Jimeri önerirmisiniz? Kendi doktorunuzdan memnun kaldınız mı? Benim tüp bebek doktorum jimer ile anlaşmalıymış. Fiyat konusmadık ama biraz yüksek bir fiyat cıkarıcak gibi
Merhaba kendi doktorumdan çok memnunum fakat jimeri hiç önermiyorum ben memnun kalmadım anestezistlerinde iş yok eğer sezeryan olacaksan benim epiduralimm tutmadı kesildiğimi hissettim boşa belden iğne yapıp vanımı yaktılar sonrada damardan narkoz verdiler çokça ilk 1 ay sarhoşmgibiysim kendime gelemedim mahvoldum hemşirelerin tavırlarıda hiç iyi değil ama normal doğumsa nasıl bilmiyorum sezeryan ben 4500 tl ödedim

Merhaba kendi doktorumdan çok memnunum fakat jimeri hiç önermiyorum ben memnun kalmadım anestezistlerinde iş yok eğer sezeryan olacaksan benim epiduralimm tutmadı kesildiğimi hissettim boşa belden iğne yapıp vanımı yaktılar sonrada damardan narkoz verdiler çokça ilk 1 ay sarhoşmgibiysim kendime gelemedim mahvoldum hemşirelerin tavırlarıda hiç iyi değil ama normal doğumsa nasıl bilmiyorum sezeryan ben 4500 tl ödedim
Zor seyler yasamıssınız gelmiş geçmiş olsun bende pek sıcak bakmıyorum oraya bır takım olumsuz seyler duydum. Medikabil ya da esentrpeyi düşünüyorum bende.

Selam arkadaşlar 2019 da yokmu doğum yapacak arkadaşlar.hastane ve ücretler hakkında bilgisi olan yazabilir mi.yorumları okudum 2017 ve 2018 yorumlarını gördüm.

Selam arkadaşlar 2019 da yokmu doğum yapacak arkadaşlar.hastane ve ücretler hakkında bilgisi olan yazabilir mi.yorumları okudum 2017 ve 2018 yorumlarını gördüm.
benim doğumum jimer hastanesinde oldu. doktorum selim akgünden ve hastaneden cok memnun kaldım :KK9:

5 gün oldu doğum yapalı sana doktor olarak kesinlikle OP. Dr. Barış korkmaz tavsiye ederim harika bir Doktor ilgisi alakası sabrı herseyi doğumdan çok korkuyordum verdiği destekler beni çok motive etti ve çok güzel sağlıklı bir doğum yaptırdı minnettarım ona.

Kesinlikle haklisiniz 3 aylık gebeyim, öncesinde de gebelik için tedavi gördüm. Riskli bir dönemden geçiriyorum. Bursada sözde adı duyulmuş işi para tuzağı olan birçok doktora gittim. O kadar çok yıprandık ki bu süreçte hergun BARIŞ hocamızı bulduğumuz için bin kere şükrediyoruz. Bu süreçte size bir arkadaş bir dost gibi yardımcı olsun ve para konusu asla ilk planda olmasin istiyorsaniz BARIŞ KORKMAZ a sonsuz güvenebilirsiniz. Gecenin bir yarısı bile arasanız sizinle ilgileniyor Ki şunu da belirtmek istiyorum Ben ona gittiğim ay 2 hafta öncesinde muayene ücreti iki katı olan bir doktora gittim ve bana çocuğun olmaz dedi. Çok şükür şimdi hamileyim ve doktorumuz her an yanımızda. Bu arada hastahaneden ayrilmis yeni muayenesi Görüklede. Ama doğumları hastahanede yapıyor yine.

Back