Bursa kadın doğum doktorları

Kızlar güncel bilgi.
Özel Medicabil Hastanesi
: sgk anlaşması olan doktorlar 100 tl muayene ücreti alıyor.
Sgk anlaşmasını yeni sonlandıran Zühal hanım ve Oktay bey 130 tl ücret alıyor.

Ayrıca ben Oktay beyin hastasıydım, sendika indiriminden (%20) faydalanarak 83 tl ödüyordum, şuan indirimde söz konusu değil.

Ayrıca doğum ücretleri: Sgk anlaşması olan doktorlarda: Normal 2250 sezeryan 2500 tl
Sgk anlaşması olmayan Zühal hanım ve Oktay beyde normal 2650 sezeryan 2900 tl olmuş.

Bu durumda Oktay beyden çok memnun kalmama rağmen ücretlerden ötürü doktorumu değiştireceğim.

Özel Esentepe Hastanesinde Dr. Neşe Solak Korkmazer den randevu aldım.
Doktorun muayene ücreti normalde 75 tl sendika indirimimle 63 tl oluyor.
Doğum ücreti de yine %20 indirimle normal 1400 sezeryan 1600 tlye geliyor.

Aradaki neredeyse bir asgari ücret tutarındaki fark nedeniyle, hastaneye ve doktora veda etmiş bulunmaktayım.

Hayırlısı olsun...

Ceylan hastanesinde kime gittiniz acaba vede ilgisi nasildi dogum ucreti nekdrdi bende oraya gitmeyi dusunuyrumda siz hangisine gittiniz

Nese solak nasil

Arkadaslar yardim edin.36+5 GUNLUK HAMILEYIM
bursada gurbetteyim.dogumuma bile kimse gelmicek sanirim kocam oglum ve ben olucaz ;( bana bir hastane ve doktor onerin.medikalparka gttim kontrollere julia hanima.ama normal dogum 2.500 olunca biraktim.anliycagniz 2bucuktan asagi olsun normal dogum veremem yok okadar.aritmi ismangaxi tip,esentepe,doruk yildirim,hayat,medikabil,CEYLAN anadolu daha bilmedgm ne varsa tanidklari dogum yapan kendisi yapmis olan bi yardimci olun.oglum 2,5 yasinda.dewlete gidip riske atmak istemiyorum sobrasnda ayaklanmam laxim hemen basta dedigim gibi bakcak kimsem yok...

Artık sona gelmişsin nerdeyse Allah yardımcın olsun bence bütün hastaneleri bi ara öğren ona göre hangi hastane uyuyosa sana dr dan randevu alırsın ama her dr da kabul etmiyo takibini yapmadığı hastayı doğurtmayı

Canım bi doruk var geçen sene galiba 1800 tl gibi bişeymiş görüştün mü orasıyla

Izmirde 1milyara bile dogum yapiliyor.bursa cok pahali.doruk istemiyorum.cok kakabalik
Canım doruğu kesinlikle tavsiye etmem berbat bir hastane. Orda bir anneyi yanlış enjeksiyonla felç bırakmışlardı. Pembemavi çok iyi bir hastane fakat fazla pahalı. Ücret olarak en uygun esentepe gibi görünüyor. Fakat benim sana tavsiyem medikabil olacak fiyatları orta düzey. Zuhal hanım, oktay bey oranın tüm kadın doğumcuları ıyi ve orda en önemlisi yenidoğan yoğun bakımı var ve hemşireleri çok iyi bizzat tanıyorum emin ellerde olursun ihtiyaç olursa eğer. Inşallah olmaz. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

Ben ğembe mavide yaptım geçn sene 5250 mi neydi sanırım ama ilgi alaka süper

Ins.canim aradim medikabilide 2500 diyorlar normale.sgkliysan.acaba aritmi ismangazi tip merkezi nasildir bilen var mi? Gecen gittim cok kalabalikti.aradan giremedim bile.birde ceylan hostbital var yeni acilmis onada gittim.songul yapici hanima.bilmiyorum ya icime sinmeyen biseyler var hep neden boyle bilmiyorum

Kalp aritmi ıyi değil canım. Ceylân hospital da iyi değil ama songül yapıcı çok iyi bir doktor

A

Birsuru muayene ucreti veriyorum bu gidisle
Canım ben ceylana gidiyorum songül hanıma doktorumdan çok memnunum hastane personelide çok iyi nesine kötü diyolar anlamadım normal ve sezeryan doğum 2000 lira epidural olursa 2200 tl şimdi ordan geliyorum odaları gezicektim vaktim yoktu bi dahaki geldiğimde mutlaka çıkıcam gezmeye

Bana cok basit bi hastane geldi.calisanlar tecrubesiz geldi.kac hasftaluksin.odalari ben gezdim 2. Sinif degil.songul hanimda iyi birine benziyor esprili biri gibi.birazda tezcanli gibi.yarin osmangazi aritmiye gdcm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…