Merhaba, o doktor özel aritmi osmangazi hastanesinde mi?Arkadaşlar merhaba 24 haftalık hamileyim
Bursa da yaşıyorum dr adnan şahine gidiyorum
Daha önce gidip doğum yapanınız varmı bilgi verebilirmisiniz
Doğum yapan arkadaşlarım var da memnun olanda var hiç memnun kalmayan da... Yine sen kendi hislerine göre hareket et. Eğer güzel olumlu karşılık alıyorsan doktordan, gitmeye devam et. Ama hastaneyle alakalı hiç iyi şeyler duymadım o nedenle hiç gitmeyi düşünmedim.Evet osmangazi aritmide
Ben size kendi doktorum olan, Özel Medicabil Hastanesinde Dr. Oktay Altun'u önerebilirim. Ayrıca başarılı olduğunu duyduğum bir doktor daha var o da Özel Medicalpark'ta Dr. Gerçek Aydın bey. Kendi doktorumdan memnunum. İsterseniz bir araştırın.Bende bursadayim hangi hastaneyi onerirsiniz bana? Ben 2016 da bursaya tadindim tam olarak bilmiyorum hangisi daha iyi hangisi kötü. İlk dogumumda biraz zor gecmisti dr yuzunden o yuzden arastiriyorum
oktay bey aşılama yapıyor mu bilginiz var mI*Ben size kendi doktorum olan, Özel Medicabil Hastanesinde Dr. Oktay Altun'u önerebilirim. Ayrıca başarılı olduğunu duyduğum bir doktor daha var o da Özel Medicalpark'ta Dr. Gerçek Aydın bey. Kendi doktorumdan memnunum. İsterseniz bir araştırın.
Başka doktorlara da gözükün bence, öyle şey birden mi ortaya çıkmış ? Ben jimerde Selim beye gidiyorum, daha ilk gittiğim için bir yorum yapamam ama Pwmbe mavi de Nevin Özsaraç ve Orhan Orhan çok iyi doktorlarmış.. Ama SGK yok 200 tl 15 güne kadar 2. Ücret vermiyorsunuz.. İlerleyen zamanlarda belki bende bunlardandır birine geçeceğimBen dun adnan sahine gittim 36 haftalik hamileyim ve bursada dogum yapicagim icin arastirdim onu secmistim cok iyi demislerdi.bana sen 37 haftalik hamilesin cocukta baya iri 3 bucuk kilo olmus haftaya alalim bebegi 38 oluyon zaten dedi.bende nasil olur ben istanbulda kac doktora gidiyodum hep ayniydi haftam nasil 1 hafta geride olabilirim dedim.son adet tarihine gore ole dedi.ee zaten hep o tarihi baz aliyorlar zaten.sasirdim daha gecen hafta 2800 denilen bebegim 3500 nasil olur diye.suyunda azalmis ddi.bide surup yazdi cigerleri gelismemisse gelistirir dedi.biz esimle sasirdik daha 3 haftamiz var derken haftaya yatis verdi dogum icin.sonra ben ceylan hastanesine gittim.ve ogrendiklerime sok oldum.cocugun 3500 olmasi imkansiz en fazla 3 kilo olabilir dedi doktor.sezeryana gerek yok daha 4 hafta bekleyebiliriz duruma gre sezeryani konusuruz ddi.ve en onemlisi sen 36 haftalik hamilesin dedi.inanabiliyomusunuz ya resmen sapasaglam cocuguma surupla disardan mudahale ile cigerleri gelistirceklerdi ve belki yeterli olmicakti Allah korusun kendime gelemedim.baska doktora gitmesem kendi ellrimle bebegimi erkenden aldirip premeture yapcaktim.doktor haftaya yurt disina gidicekmis ben gitmeden alayim seni doguma sonra ortada kalma ddi.hani beni dusunerek bole yapti desem ee kilosunu ve haftasini bana buyuk soyledi.nasil iyi niyetli dusuneyimki.ilk defa yorum yaziyorum ve basimada ilk defa byle bisey geliyo.Cok korktum kime guvencegimi sasirdim.dua edinde saglikla dogum yapayim.
Neden hastane değiştiriyorsun ki, memnun mu değilsin? Bir de pembe mavinin doğum ücretlerini biliyor musun? Ben çok fahiş fiyatlar duymuştum.Başka doktorlara da gözükün bence, öyle şey birden mi ortaya çıkmış ? Ben jimerde Selim beye gidiyorum, daha ilk gittiğim için bir yorum yapamam ama Pwmbe mavi de Nevin Özsaraç ve Orhan Orhan çok iyi doktorlarmış.. Ama SGK yok 200 tl 15 güne kadar 2. Ücret vermiyorsunuz.. İlerleyen zamanlarda belki bende bunlardandır birine geçeceğim
Neyse ki niyetini önceden belli etmiş. Son an böyle bir şey yapsaydı el mahkum sezeryan olmak zorunda kalabilirdin. Allah korumuş. Başka doktor araştır bencede.Ben dun adnan sahine gittim 36 haftalik hamileyim ve bursada dogum yapicagim icin arastirdim onu secmistim cok iyi demislerdi.bana sen 37 haftalik hamilesin cocukta baya iri 3 bucuk kilo olmus haftaya alalim bebegi 38 oluyon zaten dedi.bende nasil olur ben istanbulda kac doktora gidiyodum hep ayniydi haftam nasil 1 hafta geride olabilirim dedim.son adet tarihine gore ole dedi.ee zaten hep o tarihi baz aliyorlar zaten.sasirdim daha gecen hafta 2800 denilen bebegim 3500 nasil olur diye.suyunda azalmis ddi.bide surup yazdi cigerleri gelismemisse gelistirir dedi.biz esimle sasirdik daha 3 haftamiz var derken haftaya yatis verdi dogum icin.sonra ben ceylan hastanesine gittim.ve ogrendiklerime sok oldum.cocugun 3500 olmasi imkansiz en fazla 3 kilo olabilir dedi doktor.sezeryana gerek yok daha 4 hafta bekleyebiliriz duruma gre sezeryani konusuruz ddi.ve en onemlisi sen 36 haftalik hamilesin dedi.inanabiliyomusunuz ya resmen sapasaglam cocuguma surupla disardan mudahale ile cigerleri gelistirceklerdi ve belki yeterli olmicakti Allah korusun kendime gelemedim.baska doktora gitmesem kendi ellrimle bebegimi erkenden aldirip premeture yapcaktim.doktor haftaya yurt disina gidicekmis ben gitmeden alayim seni doguma sonra ortada kalma ddi.hani beni dusunerek bole yapti desem ee kilosunu ve haftasini bana buyuk soyledi.nasil iyi niyetli dusuneyimki.ilk defa yorum yaziyorum ve basimada ilk defa byle bisey geliyo.Cok korktum kime guvencegimi sasirdim.dua edinde saglikla dogum yapayim.
Aslında doktora daha bir kez gittim , çok da tanıyamadım ama bir arkadaş Selim beyde Doğum yapmış, panik ve pimpirikliymiş.. O biraz kafamı karıştırdı, bende pimpirikli bir insanım beni sakinleştirecek bir doktor lazım bana.. Bahsettiğim iki doktoru ve pembe maviyi etrafımdakiler çok övdü.. O yüzden aklım karışık.. pembe mavi de dışardan Doğum 5800 gebelik takibin de orda yapılıyorsa 5000Neden hastane değiştiriyorsun ki, memnun mu değilsin? Bir de pembe mavinin doğum ücretlerini biliyor musun? Ben çok fahiş fiyatlar duymuştum.
Ben 10 000 civarı duymuştum söyleyen iyi sallamış o zamanAslında doktora daha bir kez gittim , çok da tanıyamadım ama bir arkadaş Selim beyde Doğum yapmış, panik ve pimpirikliymiş.. O biraz kafamı karıştırdı, bende pimpirikli bir insanım beni sakinleştirecek bir doktor lazım bana.. Bahsettiğim iki doktoru ve pembe maviyi etrafımdakiler çok övdü.. O yüzden aklım karışık.. pembe mavi de dışardan Doğum 5800 gebelik takibin de orda yapılıyorsa 5000
Aslında doktora daha bir kez gittim , çok da tanıyamadım ama bir arkadaş Selim beyde Doğum yapmış, panik ve pimpirikliymiş.. O biraz kafamı karıştırdı, bende pimpirikli bir insanım beni sakinleştirecek bir doktor lazım bana.. Bahsettiğim iki doktoru ve pembe maviyi etrafımdakiler çok övdü.. O yüzden aklım karışık.. pembe mavi de dışardan Doğum 5800 gebelik takibin de orda yapılıyorsa 5000
Medicabilde Oktay beyi çok istemiştim ama randevusu hep doluBen 10 000 civarı duymuştum söyleyen iyi sallamış o zamanama 5000 de az bir rakam değil. Ben medicalparkı yeni yıldan önce normal 2500 sezeryan 3500 fiyat verdiği için bıraktım yeni yıldan sonra bi de zamlanıcak diye. Şuan medicabile gidiyorum. Doktordan da hastaneden de memnunum.
Ne yapılırsa yapılsın sabit fiyat 5 000 istiyorlardr.orhan orhan pembe maviden ayrılıp özel muayehaneye geçecek bir süre sonra bilginiz olsun..ben de pembe mavi doğum ücretlerini merak ediyordum denk geldi:) bu fiyatlar normaldir herhalde, sezeryan fiyatları hk.bilginiz var mı?
Oktay beye gidiyorum bendeMedicabilde Oktay beyi çok istemiştim ama randevusu hep dolu
Ne yapılırsa yapılsın sabit fiyat 5 000 istiyorlar
. Aslında olabilir çok mantıklı , hem Doğum içinde bir dünya para ödememiş olurumOktay beye gidiyorum bendeCanım daha 6 haftalık hamilesin, değiştirebilirsin ki. Bulursun yani şimdiden al randevunu baktın 1 ay sonraya verdi bu ayda şuanki doktoruna gider sonra Oktay beye devam edersin. 5. aya kadar doktor değiştirilebilir diyorlar, sonrasında pek önerilmiyor ama son ayında bile doktor değiştiren var.
Tabiki canım, arada 2 katı fark var... O paraya bebeğinin bir ihtiyacını karşılarsın yazık günah yani. Aslında olabilir çok mantıklı , hem Doğum içinde bir dünya para ödememiş olurum
Kaç paket bez alırım o paraylaTabiki canım, arada 2 katı fark var... O paraya bebeğinin bir ihtiyacını karşılarsın yazık günah yani
Beşik, dolap alırsın kız bezi boşver deKaç paket bez alırım o parayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?