- Konu Sahibi pembekrizantemler
-
Benim tedavimin gerçekleştiği,güleryüzlü doktorların çalıştığı,bursaya yakışan tertemiz bir kadın doğum merkezi.Bir hastane ortamında değil tamamen özel bir hizmet aldığınızı farkediyorsunuz.Ben Çiğdem Tezcana vajinismus tedavisi oldum ve bir arkadaşımda şimdi gebelik takibine gidiyor.Benim görüşüme görede kadınınların en özel günleri olan gebelikleri boyunca böyle özel bir hizmeti hakettiğidir.Bence böyle özel yerler kolayca lekelenmemeli.
Nerede bu kadın doğum akademisi acaba ve ücretleri nasıl
merhaba;
benimde aynur hanımla yarın randevum var, ancak yorumları okuyunca kafam karışmadı desem yalan olur. Bursa merkezde de oturmuyorum o yüzden gidip gelmek zaten sorun, üstüne birde çalışırken. Umarım memnun kalırım. Memnun olmayan arkadaşlar nedenini açıklarsa sevinirim.
Teşekkürler
bana sorarsan benim fikrim aynur hanım tedavi dr u değil. Doğum doktoru diye düşünüyorum. Eğer tedavi için gidiceksen infertilite konusunda başırılı bir hekim seçmelisin kendine.
durumumun ne olduğunu öğrenmeye çalışıyordum tatlım. kan sonuçları pek iç açıcı çıkmadı. erken menopoza doğru hızla ilerliyormuşum. var mı önerebileceğin bir doktor? ziya çetin adını çok duydum ama bulduğum telefon numaraları cevap vermiyor malesef.... bilgisi olan varsa telefon numarası hakkında, paylaşırsa sevinirim.
canım sana jale gürlüler i önerebilirim. çok başarılı bi doktor kendisi. benim hayatı boyunca hiç regl olammaış bir arkadaşımı tedaviyle hamile kaldı ve şimdi kızımız 5 aylık oldu bile.
arkadaşın adına çok sevindim :)))
ziya beye pazartesi günü için randevu aldım. Bi bakalım, belki ardından da jale hanıma giderim :)
dün canım çok sıkkındı ama sonra düşündüm ve rabbim bana her istediğimi verdi, hep çok uğraştırdı da verdi, sonuçta verdi hamdolsun... Ben; doktorların, henüz bir kaç günlük iken "bu bebek bi haftaya kalmaz ölür" dedikleri, 32 yaşında bi hatun kişiyim...
O yüzden de çok üzülmenin yada can sıkmanın hayatımı zorlaştırmaktan başka bi getirisi olmayacağına kanaat getirdim. Olmaz diye bi şey yok, yeterki rabbim "ol!" desin. Buna inanırım, tabi ki derde deva aramaktan da vazgeçecek halim yok....
Bakalım mevlam neyler...
mrb arkadaşım aynur hn. A gittin herhalde. Devam etmiyceksin sanırım
evet ona gittim, aynur hanımla ilgili bir sıkıntı değil aslında gerçekten güleryüzlü, ilgili. sadece çıkan sonuçları bir başka doktora daha göstermek istiyorum. ayrıca zaten kendisi de bir tüp bebek merkezine yönlendireceğini söyledi. ikinci bir doktordan daha görüş almak istiyorum malum uzun ve sıkıntılı bir süreç, ve bu sürece girmeden öncede ikinci bi doktora danışmakta fauda var diye düşünüyorum.
arkadaşın adına çok sevindim :)))
ziya beye pazartesi günü için randevu aldım. bi bakalım, belki ardından da jale hanıma giderim :)
dün canım çok sıkkındı ama sonra düşündüm ve Rabbim bana her istediğimi verdi, hep çok uğraştırdı da verdi, sonuçta verdi hamdolsun... ben; doktorların, henüz bir kaç günlük iken "bu bebek bi haftaya kalmaz ölür" dedikleri, 32 yaşında bi hatun kişiyim...
o yüzden de çok üzülmenin yada can sıkmanın hayatımı zorlaştırmaktan başka bi getirisi olmayacağına kanaat getirdim. olmaz diye bi şey yok, yeterki Rabbim "Ol!" desin. buna inanırım, tabi ki derde deva aramaktan da vazgeçecek halim yok....
bakalım mevlam neyler...
ben ziya beye geçen yıl haziran ayında gitmiştim, ben özel muayenehanesine gitmiştim. şimdi nerde tam bilemiyorum. ben gittiğimde konur hastanesinin çapraz karşısındaydı muayenehanesi ve 100 tl idi ücreti de....Merhaba,
Ziya bey şu anda nerede hasta kabul ediyor biliyor musun acaba? Özel muayenehanesinde mi yoksa bir hastanede mi? Yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler :)
ben ziya beye geçen yıl haziran ayında gitmiştim, ben özel muayenehanesine gitmiştim. şimdi nerde tam bilemiyorum. ben gittiğimde konur hastanesinin çapraz karşısındaydı muayenehanesi ve 100 tl idi ücreti de....
rica ederim :))))Çok teşekkür ederim, sağol :) Muhtemelen hala özel muayenehanesindedir. Pek çok hastaneyi araştırdım, kadroda yoktu. Tekrar teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?