- Konu Sahibi pembekrizantemler
-
bursa kadın doğum akademisi açılmış.kadın doğum uzmanları çiğdem tezcan ve 2 bayan doktor daha var.acısız normal doğum için hipnoz,platez,egzersiz kullanıyorlarmış.bir arkadaşım vajinismus için çiğdem tezcana gidiyor çok memnun.bura hakkında başka bilgisi olan varmı?
Bursa Kadın Doğum Akademisi açılmış.Kadın doğum uzmanları çiğdem tezcan ve 2 bayan doktor daha var.Acısız normal doğum için hipnoz,platez,egzersiz kullanıyorlarmış.Bir arkadaşım vajinismus için Çiğdem Tezcana gidiyor çok memnun.Bura hakkında başka bilgisi olan varmı?[/
Bursa Kadın Doğum Akademisi açılmış.Kadın doğum uzmanları çiğdem tezcan ve 2 bayan doktor daha var.Acısız normal doğum için hipnoz,platez,egzersiz kullanıyorlarmış.Bir arkadaşım vajinismus için Çiğdem Tezcana gidiyor çok memnun.Bura hakkında başka bilgisi olan varmı?[/
????? NEYİ MERAK EDİYORSUN??
????? NEYİ MERAK EDİYORSUN??[/QUOT
çiğdem hoca ne kadar iyi? ne kadar zamanda sonuca vardırıyo? ve onun hastası var mı?
çiğdem hoca ne kadar iyi? ne kadar zamanda sonuca vardırıyo? ve onun hastası var mı?
HIMM BEN ONU TANIMIYORUM. BEN DİĞER DOKTORUM HASTASIYIM. AMA TANIYAN ÇIKAR MUTLAKA.
HIMM BEN ONU TANIMIYORUM. BEN DİĞER DOKTORUM HASTASIYIM. AMA TANIYAN ÇIKAR MUTLAKA.
vajinismus için mi gidiosun sende dr.un adı ne?
vajinismus için mi gidiosun sende dr.un adı ne?
YOK BEN HAMİLELİK TEDAVİSİ İÇİN GİDİYORUM.
Evet,arkadaşım çiğdem hanıma gitti ve 2 yıldır uğraştığı vajinusmus derdinden kurtuldu.
arkadaşım çiğdem hanıma 4 seansta tedavi oldu.
arkadaşım çiğdem hanıma 4 seansta tedavi oldu.
ben de başladım 2. seansım bitti bugün ve ben de çok memnun kaldım arkadaşın da buraya üye mi? paylaşmak isterim.
ben de başladım 2. seansım bitti bugün ve ben de çok memnun kaldım arkadaşın da buraya üye mi? paylaşmak isterim.
Merhaba arkadaşım,yaşadığım deneyimi paylaşmak için bugün abone oldum.Çiğdem hanıma böyle teşekkür etme istedim.Vajinismus tedavisi için önce kendiliğinden geçer diye bekledik.Gittikçe düzeleceğine evliliğimiz thlikeye girmeye başladı.Etraftan duyduğum bazı şeyler denedim ama sonuç alamadım.Tedavi için Çiğdem Tezcana giderken de çekine çekine gittim.Çok iyi karşıladı ve beni çok rahatlattı.Abla kardeş gibi yaklaşımı ve uyguladıklarıyla 4. seansta sorunum çözüldü.Mutluluğumuzu kelimelerle burada anlatamam.çiğdem hanım bana dünyanın en güzel hediyesini verdi.
Merhaba arkadaşım,yaşadığım deneyimi paylaşmak için bugün abone oldum.Çiğdem hanıma böyle teşekkür etme istedim.Vajinismus tedavisi için önce kendiliğinden geçer diye bekledik.Gittikçe düzeleceğine evliliğimiz thlikeye girmeye başladı.Etraftan duyduğum bazı şeyler denedim ama sonuç alamadım.Tedavi için Çiğdem Tezcana giderken de çekine çekine gittim.Çok iyi karşıladı ve beni çok rahatlattı.Abla kardeş gibi yaklaşımı ve uyguladıklarıyla 4. seansta sorunum çözüldü.Mutluluğumuzu kelimelerle burada anlatamam.çiğdem hanım bana dünyanın en güzel hediyesini verdi.
beni de inanılmaz rahatlattı 2.seanstan sonra regl olduğum için ara verdim ama çok umutluyum 4. seans çok ii bir süre.. çok sevindim adına inş darısı başıma..
beni de inanılmaz rahatlattı 2.seanstan sonra regl olduğum için ara verdim ama çok umutluyum 4. seans çok ii bir süre.. çok sevindim adına inş darısı başıma..
teşekkür edrim,sanada kolay gelsin.Kısa sürede çiğdem hanım sayesinde sende kurtulursun inş.Tedavin bitince paylaşırsan sevinirm.
kadın doğum akademisindeki muyene ve tahlil ücretleri hakkında bilgisi olan varmı acaba , aynur hanımın hastası olan varsa kendisi hakkında bilgi verebilirlermi acaba ...
mrb yazının üzerinden biraz zaman geçmiş ama. şimdi senin beklentin ne o çok önemli. Yani bakıldığında güzel bir klinik ama infertilite konusunda çok başarılı bir yer değil. Ama hamileysen ve rutin kontrol için düşünüyorsan başka tabiki ama. ücretleride muayene 150 tl ama ıvır zıvır dolu.bana sorarsan ben başka bi yer tercih et derim.
hamileyim ve gebelik takibi için nereye kime gidiceğime karar vermeye çalışıyorum, tanışmaya ve muayenelerini görmek için gittik ,hoş karşıladılar ilk randevumuzu aldık bakalım, ancak hala soru işaretlerim var. ıvır zıvır dan kastınız nedir acaba daha ayrıntılı açıklayabilirseniz sevinirim.
yani şöyle diyeyim. sonuçta gebe kalmışssın.gidebilirsin ama gebelik takibi için gereksiz çünkü maddi açıdan çok zorluyorlar insanı. gebe kaldıysan hastane tarzı bi yeri tavsiye edebilirsin. mesela pembe mavi yada ne bileyim rentıp gibi. çünkü orada testler falan hepsi aynı yerde oluyor. diğer türlü hem muayaneye hemde bi hastaneye test yaptırmaya gitmek zorunda kalıcaksın benden söylemesi.
Benim tedavimin gerçekleştiği,güleryüzlü doktorların çalıştığı,bursaya yakışan tertemiz bir kadın doğum merkezi.Bir hastane ortamında değil tamamen özel bir hizmet aldığınızı farkediyorsunuz.Ben Çiğdem Tezcana vajinismus tedavisi oldum ve bir arkadaşımda şimdi gebelik takibine gidiyor.Benim görüşüme görede kadınınların en özel günleri olan gebelikleri boyunca böyle özel bir hizmeti hakettiğidir.Bence böyle özel yerler kolayca lekelenmemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?