Gebeliğe Hazırlık Bursa Jinekolog önerisi - Müzeyyen Uyanık & Volkan Aksakallı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Uzaygemisi35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2020
3.128
6.043
78
33
Merhabalar, gebelik öncesi muayene ve gebelikte takip için güvenebileceğim iyi doktorlar arıyorum. Benim kriterlerim sorularıma her zaman cevap alabileceğim, riskleri ve olasılıkları benimle konuşan ve bu konuda önlem aldıran, gerekli tetkik tedavileri ihmal etmeden yapan ve beni başından hızlıca savmayan, yeterli zamanı ayıran bir doktor arıyorum.

Daha önce Yuliya Doster'e gittim çok memnun kaldım ancak tahliller vs özel labta yapıldığı için fiyatları çok uçuk geldi. Dr. Emre Uysal Bursa'da çok meşhur ancak yine aynı gerekçeden dolayı düzenli takip yaptıramam. Ben tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım doğum dahil o nedenle kapsayan hastane ve doktorları tercih etmeye çalışacağım.

Bursa'da önerebileceğiniz bu kriterlere uyan ve memnun kaldığınız doktorları yazabilir misiniz? Şu an aklımda Medicana'da Müzeyyen Uyanık ve Volkan Aksakallı var. Hastanede yenidoğan yoğun bakımı olduğu için ve tam teşekküllü olduğu için, gerektiğinde diğer bölümlere de aynı yerde gidebilmek için orayı tercih etmeyi düşünüyorum. Doktorların ikisiyle ilgili de güzel yorumlar var ancak kararsızım, biriyle başlayıp süreç içinde aynı hastanede diğerine geçmek çok hoş olmayacağı için öyle başladığım doktorla gitmeyi düşünüyorum fikirlerinize ihtiyacım var.

Bu iki doktora giden veya farklı doktor önerisi olacaklar olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Volkan beyi bilmiyorum ama ben müzeyyen hanıma gitmiş bulundum maalesef, şehir dışında tüp bebek tedavisi görüyorum, Bursa da takip yaptırmam gerekiyordu takip Gebelik oluşur ise takip yaptırdığım Doktor ile devam ederim diye düşündüm ve doc. Olduğu içinde onu tercih ettim. İlgilenmek isterimi diye emin olmak için randevu almadan önce durumu açıkladım kendisi de yardımcı olmak isteyeceğini söyledi. Randevu alıp gittiğimde Rahim kalınlığı, yumurta büyüklüğü gibi bulguları ile ilgili yazı istememe rağmen önce bana gerek yok bu yeter diyip ultrason resmî tutuşturup elime göndermeye çalıştı, sonra ben ve eşim ısrar ederek yumurta ölçümüne ihtiyacımız var diyince öf pöf bakıp ultrason kağıdının yanına tükenmez kalemle yazdı. Toplam 5 dk kalmadık içerde 2 kan testi ile 500₺ ödedik çıktık. Tabiki yaptığı kontrol kendi doktorum tarafından kabul edilmedi ve şehir dışına çıkmak durumunda kaldım
sorsanız doçent ama bilgisayardan 2 dakika bulduklarını tıbbi terimler ile yazmaya Üşendi. Bakkal defterine yazar gibi not aldı resmin köşesine.
düşünüyorum belki başka doktor ile tedavi olduğun için bakmak istemedin ama ben gitmeden Sordum. Bakamam de o zaman benim 500₺ dan ne istiyorsun.Bende özel sektörde çalışıyorum biz zaten ilgi alaka aramasak devlete gideriz özelde işimiz ne. Ben gerekli şikayetleride yaptım. Adını duyarsam yaşadıklarımı da yaZıyorum, kimse parasını zamanını çöpten toplamıyor

Muayene ücreti nedir canım bu bayanın

Volkan beye il disinda tüp tedavisi gordugum süreçte gitmiştim çok ilgilenmisti çok memnun kalmıştım,sonra hamile kaldım,kadın doktor tercihimden dolayı aynı hastanede pınar türk e gitmiştim o da çok iyi,çok memnun kaldım,ama erkek doktor sizin icin fark etmeyecekse Volkan beye gidin,giden hastalar çok memnun

Benim Volkan Bey gebelik takibimi ve doğumumu yaptırdı. Şöyle söyleyeyim yine olsa yine onu tercih ederim. Çok severim kendisini

Öncelikle verdiğiniz detaylı yanıt için teşekkür ederim. Yaşadığınız durum için çok üzgünüm. Ben çok araştırmıştım aslında Müzeyyen hanım için de çok iyi yorumlar okumuştum. Hatta doçent olduğu için acaba onu mu tercih etsem diye çok düşündüm. O kadar şehir dışından gelip bunları yaşamanız çok üzücü, ya iyi gününe denk gelmediniz ya da kendi hastası olmayacağınızı düşündüğü için öyle yaşamışsınız. Ama hiçbiri bu muayeneyi haklı kılmaz diye düşünüyorum, açıkça sormuşsunuz ve güzelce ilgilenilsin diye belki bir şeylerden feragat edip özel hastaneye gidiyorsunuz. Ben bu konuyu açtıktan sonra Volkan beye gittim ve açıkçası oldukça memnun kaldım. Tabi herkesin beklentisi farklı olabiliyor. Herkesin çok memnun kaldığı doktorlardan bazen umduğumuz şeyleri alamayabiliyoruz. Umarım süreciniz gönlünüze göre gider.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için çook sevindim, Allah bağışlasın bebişinizi. Ben açıkçası tüm süreci doğum dahil tek doktor takip etsin istediğim için baştan araştırmak istemiştim. Bu konuyu yazdıktan sonra ilk randevuya gittim ve epey memnun kaldım Volkan Beyden. Umarım gebelik olur da sonrasını da paylaşırım

Benim Volkan Bey gebelik takibimi ve doğumumu yaptırdı. Şöyle söyleyeyim yine olsa yine onu tercih ederim. Çok severim kendisini

Hayırlı olsun Allah bağışlasın çok sevindim çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Bu konuyu açtıktan sonra kendisine ilk randevuya gittim memnun kaldım. Gebelik süreci olursa nasıl olur bilemiyorum sizin yazdıklarınız çok önemli çok teşekkür ederim belki sizi tekrar rahatsız edebilir miyim gebelik süreci olursa yaklaşımını merak ediyorum, dikkat etmemiz gerekenler konusunda nasıl bir yaklaşımı var? Doğum şekli ile ilgili nasıl bir yaklaşımı var? Bir de doğumu Medicanada mı yaptınız? Eşler doğuma alınmıyor diye duydum öyle mi? Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın ama benim için bulunmaz nimetsiniz çok teşekkürler tekrardan

İstediğiniz zaman özelden yazabilirsiniz. Bebeğim tüp bebek tedavisi ile oldu. Kontrollerini 7. haftadan itibaren titizlikle yaptı ama beni hiç strese sokmadı. Ben biraz evhamliydim, beni sürekli rahatlattı. Tüp bebekte sezeryana yonlendiriyorlar genelde ama benim tercihim normal dogumdu. Bir sıkıntı görulmediği sürece normal doğum diye konuştuk. Normal doğum yaptım. Normal doğuma eş alınıyor. Sezeryana alınmıyor. Medicana'da doğum yaptım.

Çok teşekkür ederim

Bende Bursa dışında tüp bebek tedavisi görüyordum tüm kontrollerimi Bursa da Müzeyyen hanım ile yaptık anlatılan gibi hiç öf püf yapacak bir insan değil bence siz derdinizi anlatamamışsınızdır tek taraflı doktorun bence hakkı yeniliyor yanlış yönlendirilmeye sebep veriyorsunuz Allah Müzeyyen hanımdan razı olsun yorulmadan takiplerim yapıldı şimdide gebeyim ve ona gidiyorum takibe 24 hafta oldum çok şükür herkese tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…