• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bursa Jinekolog önerisi - Müzeyyen Uyanık & Volkan Aksakallı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence size iyi gün denk gelmiş yada herşey yolunda gitmiş de diğer yüzünü göstermemiş kesinlikle tavsiye etmiyorum herşey yolunda gittiğinde evet iyi olabilir ama bir şeyler ters gittiğinde asla ulaşılmaz kendisine umrunda bile olmazsınız ölüm kalım meselesi dahi olsa!çevremde çok mağdur olan var Müzeyyen Uyanık dan dolayı. Aşırı ilgisiz bi doktor o kadar söyleyeyim

Muzeyyen hoca hiç anlatıldığı gibi değil kesinlikle çok güleç ve garantici bir doktor. Aslında kişinin ne istedigi ve karşısında ki ile enerjisine bağlı bazı şeyler bende yukarıda ki erkek doktora gitmiştim ilk hiçbir test vs yapmadan 1. Sene beklenmesi normal demişti bana. Oysaki benim.amh den tut tüm degerlerde sorun varmış ona kalsak boşuna 1 sene bekleyecektik. Bende rahat doktor sevmiyorum mesela. Muzeyyen hocaya özelden ne zaman yazsam cevap verdi. Hiç strese gelemem mesela ben panik hemen olsun isterim herşey. Hiçte strese sokmuyor beni sagolsun :)

Muzeyyen hoca hiç anlatıldığı gibi değil kesinlikle çok güleç ve garantici bir doktor. Aslında kişinin ne istedigi ve karşısında ki ile enerjisine bağlı bazı şeyler bende yukarıda ki erkek doktora gitmiştim ilk hiçbir test vs yapmadan 1. Sene beklenmesi normal demişti bana. Oysaki benim.amh den tut tüm degerlerde sorun varmış ona kalsak boşuna 1 sene bekleyecektik. Bende rahat doktor sevmiyorum mesela. Muzeyyen hocaya özelden ne zaman yazsam cevap verdi. Hiç strese gelemem mesela ben panik hemen olsun isterim herşey. Hiçte strese sokmuyor beni sagolsun :)
Ben de Müzeyyen Hanım'a gidiyorum. Ama hayatımda gördüğüm en soğuk doktor olabilir. Bebeğin kalbini dinlemek için gittik. Abartısız bakın cidden abartısız 2 saniye dinletti. Az önceki de kalp atışıydı dedi ve hemen başından savmak ister gibiydi. Sanırım içeri girip ultrasona bakılması ve çıkmam 2 dk sürmemiştir. İşin normali bu mu bilmiyorum. Şimdi Volkan Aksakallıya randevu aldım. Çok sayıda ona giden ve memnun olan arkadaşım var. Göreceğim normali bu mu değil mi.

Back