Bursa İnegöl Kadın Doğum Doktorları

ebirgoll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
81
43
88
26
Kızlar merhaba ben polikistik over hastasiyim Bursa Inegölde yasıyorum 2 senedir hamile kalmaya uğraşıyorum ama olmuyor maalesef sizin bildiğiniz iyi bir kadın doğum doktoru var mı acaba? Ayrıyetten asılamaya gecmek istiyorum Bursa'da asılama fiyatları neler acaba yardım ederseniz cok sevinirim ❤❤

Merhaba Hamile kaldınız mı bilmem ama en iyi Çiğdem hanım ve Mustafa kır özel aritmi. Ve Cihangir’de

Merhaba Hamile kaldınız mı bilmem ama en iyi Çiğdem hanım ve Mustafa kır özel aritmi. Ve Cihangir’de
Çiğdem hanıma uzun bir süre gittim, bana aynı ilacı hiçbir gelişme olmadığı halde 6-7 ay kullandırdı o yüzden memnun kalmadım tavsiye de etmem acıkcası, evet Mustafa Kır gercekten iyi bir doktor hatta kayınvalidem eşim için ona gidermiş Ona da gittim ama sonradan sıkıntılar oldu bırakmak zorunda kaldım en son Afşin Öztaş’a gittim o da gayet iyi ve başarılı bir doktor

Arkadaşım çocuk istediği için gitti ama meğerse o ay hamileymiş zaten İbrahim bey çocuğu istemiyorsan alalım diye bir teklifte bulununca soğudum doktordan
Çok rahat bir doktor . İnegölde de bu aldırma olayları çok olduğu için doktor istemiyor sanmıştır

Benimde ilk zamanlar iyi ama şimdi gitmiyorum onlara.peki yumurta takibi yapıyor mu canım veya tahlilleri nasıl yapıyor anladığım kadarıyla özel yer acmiş.

Benimde ilk zamanlar iyi ama şimdi gitmiyorum onlara.peki yumurta takibi yapıyor mu canım veya tahlilleri nasıl yapıyor anladığım kadarıyla özel yer acmiş.
Afşin Öztaş’tan bahsediyorsanız hastanenin karsısında polikliniği var tahlil nasıl yaptırıyor biliyorum ben tahlillerimle gitmiştim şimdi de tahlillerin süresi dolduğu için devlette yaptırıcam zamanı gelince (diğer doktorlar hakkında artık bi bilgim yok maalesef

İyi akşamlar kızlar İnegöl'deyim bende sürekli gidebileceğim kadın doğum doktoru arıyorum tavsiyeniz varsa çok sevinirim

İyi akşamlar kızlar İnegöl'deyim bende sürekli gidebileceğim kadın doğum doktoru arıyorum tavsiyeniz varsa çok sevinirim
Merhaba bende İnegöldeyim .ve hamileliğim boyunca Cihangir özel hastanede Ergün toprak kadın Doğum doktoruna gittim ve şiddetle tavsiye ediyorum .devlette de Bekir bey iyi olarak

Merhaba inegöl ismini görünce yazmak istedim bu konuyla alakalı değil memurum şubatta eş durumundan İnegöl’e tayin alacağım nasıl bir yer alışabilir miyim hazır sizleri bulmuşken sorayım dedim eşim polis ve bir aydır İnegöl’de alışamadı sevemedi bi türlü geri dönsem mi diye düşünüyor sizler inegöl hakkında neler düşünüyorsun alışması için bekle deyim mi yoksa benim yanıma geri gelecek doğuya

İnegolde mayistan beri yasiyorum pek bi cazibesi yok ,aksine cok pahali kiralar yuksek evler guzel degil su cok pahali ve daha bircok sey pahali

Aslında alışana gayet iyi ve rahat bir şehir neye alışamadı onu bulmak ve çözümlemek lazım eğer olacak gibi değilse isteksiz bir şekilde bir yerde yaşamanın anlamı yok..

Aslında alışana gayet iyi ve rahat bir şehir neye alışamadı onu bulmak ve çözümlemek lazım eğer olacak gibi değilse isteksiz bir şekilde bir yerde yaşamanın anlamı yok..
Sanırım henüz bi düzemiz yok uzağız diye alışamıyor ben de sabretmesi taraftarıyım ama çok da karışmak istemiyorum mutsuz olursak diye çünkü şubata kadar geri dönme şansı var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…