• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa İnegöl Kadın Doğum Doktorları

İnegolde mayistan beri yasiyorum pek bi cazibesi yok ,aksine cok pahali kiralar yuksek evler guzel degil su cok pahali ve daha bircok sey pahali

Neler pahalı anlayamadım.. Her yere yürüyerek gidebilmek mümkün istediğiniz zmn parka gidip yemyeşil doğanın içinde bulunmak ve yakın yerlere yolculuk Mudanya oylat vs.. Bende gelin geldim buraya 4 yıldır yaşıyorum gayet memnunum.
Kiralar pahalı evt çünkü herkes ev sahibi hemen hemen insanları da iyi bu zamana kadar ben hiç sorun yaşamadım

Sanırım henüz bi düzemiz yok uzağız diye alışamıyor ben de sabretmesi taraftarıyım ama çok da karışmak istemiyorum mutsuz olursak diye çünkü şubata kadar geri dönme şansı var sadece

Siz gidip görseniz bir ara vakit geçirseniz artıları eksileri yazıp beraber karara varabilirsiniz naçizane fikrim bu yönde

Evet İstanbul dan geldim.. Ya siz? 4 ay da bu kanıya nasıl vardınız?
Ben 4 ay az bi sure degilki yeterince gorecegimi gordum beni yargilayamazsiniz , benim geldigim sehir buraya gore cok cok ucuzdu 8 ton suya 20 tl verirken burada 60 tl yi geciyor ,en guzel evde 600 tl ye otururken burada orta derece evde 1200 veroyorum zam da yolda geldigim yerde ekmek 85 kurustu burada 1.5 tl bunlar en basit ve zaruri seyler ve bunlari anlamak icinde yillara gerek yok

Teşekkür ederim önümüzdeki ay gidebilirsem bakacağım iş yoğunluğu da çok fazlaymış sanırım biraz ondan

Anlıyorum en iyisi bu gibi geldi aklıma hayırlısı olsun hakkınızda bir şehir için uzaktan sevmek yorum yapmak ne kadar doğru bilemiyorum benim görüşüm farklı sizin farklı olabilir gidip görmekte fayda var bence :KK55:

Anlıyorum en iyisi bu gibi geldi aklıma hayırlısı olsun hakkınızda bir şehir için uzaktan sevmek yorum yapmak ne kadar doğru bilemiyorum benim görüşüm farklı sizin farklı olabilir gidip görmekte fayda var bence :KK55:
Kesinlikle haklısınız ön yargılı olmak istemiyorum bakalım hayırlısı olsun teşekkür ederim

Ben 4 ay az bi sure degilki yeterince gorecegimi gordum beni yargilayamazsiniz , benim geldigim sehir buraya gore cok cok ucuzdu 8 ton suya 20 tl verirken burada 60 tl yi geciyor ,en guzel evde 600 tl ye otururken burada orta derece evde 1200 veroyorum zam da yolda geldigim yerde ekmek 85 kurustu burada 1.5 tl bunlar en basit ve zaruri seyler ve bunlari anlamak icinde yillara gerek yok

Az bir süre demedim nasıl bu kanıya vardınız dedim ki açıklamışsınız da zaten.. Şehirler farklılık gösterebilir tabii ki ama zamsa her yere her şeye zam geliyor sadece İnegöl için konuşmak yanlış olur bence bundan 5 sene önce Burda da ekmek 85 kuruştu herhalde.. Zaruri derken aç kalmaktansa şuan ki ekmek fiyatı ister 1.5 ister 15₺ olsun mecbur alıp yiyeceğiz hepimiz boşa masraf yapıp yapmamak herkesin şahsi kararı..
Ev fiyatları ile ilgili bende kirada oturuyorum 550₺ nasıl bir ev baktığınızda ve konumuna bağlı fiyatı..
Düşüncelerim bu şekilde iyi geceler size...

Kesinlikle haklısınız ön yargılı olmak istemiyorum bakalım hayırlısı olsun teşekkür ederim

Rica ederim ne demek iyi geceler..

Yeni yapılan sitelere filan baktık Alayurt taraflarında tabi ben fotoğraf olarak bakabildim henüz

Alanyurtta olan evler güzel gayet aracınız var ise rahat edersiniz merkeze gidip gelme açısından, fiyatlarda 200₺ den başlıyor umarım herşey gönlünüzce olsun

Az bir süre demedim nasıl bu kanıya vardınız dedim ki açıklamışsınız da zaten.. Şehirler farklılık gösterebilir tabii ki ama zamsa her yere her şeye zam geliyor sadece İnegöl için konuşmak yanlış olur bence bundan 5 sene önce Burda da ekmek 85 kuruştu herhalde.. Zaruri derken aç kalmaktansa şuan ki ekmek fiyatı ister 1.5 ister 15₺ olsun mecbur alıp yiyeceğiz hepimiz boşa masraf yapıp yapmamak herkesin şahsi kararı..
Ev fiyatları ile ilgili bende kirada oturuyorum 550₺ nasıl bir ev baktığınızda ve konumuna bağlı fiyatı..
Düşüncelerim bu şekilde iyi geceler size...
İyi geceler

Merhaba inegöl ismini görünce yazmak istedim bu konuyla alakalı değil memurum şubatta eş durumundan İnegöl’e tayin alacağım nasıl bir yer alışabilir miyim hazır sizleri bulmuşken sorayım dedim eşim polis ve bir aydır İnegöl’de alışamadı sevemedi bi türlü geri dönsem mi diye düşünüyor sizler inegöl hakkında neler düşünüyorsun alışması için bekle deyim mi yoksa benim yanıma geri gelecek doğuya
Bizde eşimin eş durumundan dolayı geldik 2 sene olacak hala sevemedim burayı.hele bazı insanları çok değişik .bilmiyorum ama bana Ne iyi insan nede iyi şeyler denk gelmedi çoğu konuda o yüzden tavsiye etmiyorum kesinlikle ve hala alışamadım buraya

Bizde eşimin eş durumundan dolayı geldik 2 sene olacak hala sevemedim burayı.hele bazı insanları çok değişik .bilmiyorum ama bana Ne iyi insan nede iyi şeyler denk gelmedi çoğu konuda o yüzden tavsiye etmiyorum kesinlikle ve hala alışamadım buraya
Evet eşim de öyle diyor çoğu kişi memnun değilmiş emin olamadık insanlarının değişik olduğunu da söyledi aşırı kozmopolit bir yermiş sanırım

Back