Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde oturuyorsunuz? Beşevlerde var. Bayan hoca eşliğinde bayan saatinde. Diğer saatlerde erkeklerde girip çıkıyor.
Sizin olduğunuz saatte erkek olmuyor . Görmezsiniz heralde..Geçitte oturuyorum bunu hatırlattığınız iyi oldu teşekkür ederim,sadece bayanlara özel olmasada belli saatlerde en azından bayanlar içinde olabilir
İşte banada profesyonel yer lazım koşu bandı ağırlık aletleri felan ,olan bayanlara özel yerlerde fitness yok dediğim gibi ya samba ya pilates yada bft tarzı yerlerBayanalra ait yerlede agirlik makineleri yok ya digerleride gercekten ise yaramiyor ona dikkat edin gitceginiz yerde
Beşevler ters çok bana geçitteyim ben bildiğiniz başka yer varmıSizin olduğunuz saatte erkek olmuyor . Görmezsiniz heralde..
İşte banada profesyonel yer lazım koşu bandı ağırlık aletleri felan ,olan bayanlara özel yerlerde fitness yok dediğim gibi ya samba ya pilates yada bir tarzı yerler
MaalesefBeşevler ters çok bana geçitteyim ben bildiğiniz başka yer varmı
Kesinlikle öyle fitness dan gerisi yalan,ben kapalıyım ve haliyle spor yaparkende rahat olmayı seviyorum,dibimde Hangaar spor salonu var ama karma olduğu için gidemiyorum İzmit'te vs küçük şehirlerde bile bayanlara özel fitness salonları varken Bursa'da Nasıl olmaz ne zamandır araştırıyorum bulamadım bundan 3,4 sene önce beşevlerdeydim beşevlerdeydim Bi salon vardı bayanlara özel gittiğimYani bana gore bosa kurek cekmek oluyor agirlik yoksa bende cok arastirdim bulamadim .. mecbur karma salon tercih ettim sabahlari gidiyorum salona ozaman pek kimse olmuyor
Yinede teşekkür ederim belki bilen arkadaşlar çıkarMaalesef