Bursa/Eskişehir' de psikolog tavsiyesi

nellybon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
262
38
68
Arkadaşlar merhaba. Bir süredir geçmek bilmeyen problemlerim yüzünden psikoloğa gitmeye karar verdim. Bursa'da veya Eskişehir'de tavsiye edeceğiniz psikolog var mı? Öğrenciyim, ücretini kendim karşılayacağım için fazla pahalı bir yer olmasın istiyorum.

Osmangazi tıp fakültesinde ücretsiz seans başı muayene ücreti 5 lira onu da eczanede ilaç alırken ödüyomuşuz. Git istersen belki derdine derman olur

Osmangazi tıp fakültesinde ücretsiz seans başı muayene ücreti 5 lira onu da eczanede ilaç alırken ödüyomuşuz. Git istersen belki derdine derman olur
Devlet hastanesine gitmeyi düşünmedim hiç, bir muayene 15 dakika sürüyor ve devlettekiler hemen ilaç verip savuşturuyorlar diye duydum. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

DILARA KAZANCI. Tek gecerim kendisini. İşinde muazzam.. internetten arastir,sitesi var. Muayenesi de ucuz aslinda 100 tl.
Ozel hastanelerde 2 sene oncesinde 60 tl den basliyordu. Ama zam geldi. 90 tl oldu. Kadın ozelden muayenehanesine gecti zam yapmadi

arkadaşım gönül rahatlığıyla önerebilirim uzman psikolog tuba güngör aslan danışanıyım bi kaç aydır ve inan eski halimi ve şuan ki halimi bir bilsen o kadından allah razı olsun çok yardımı dokundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…