Arkadaşlar merhaba. Bir süredir geçmek bilmeyen problemlerim yüzünden psikoloğa gitmeye karar verdim. Bursa'da veya Eskişehir'de tavsiye edeceğiniz psikolog var mı? Öğrenciyim, ücretini kendim karşılayacağım için fazla pahalı bir yer olmasın istiyorum.
Devlet hastanesine gitmeyi düşünmedim hiç, bir muayene 15 dakika sürüyor ve devlettekiler hemen ilaç verip savuşturuyorlar diye duydum. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Arkadaşlar merhaba. Bir süredir geçmek bilmeyen problemlerim yüzünden psikoloğa gitmeye karar verdim. Bursa'da veya Eskişehir'de tavsiye edeceğiniz psikolog var mı? Öğrenciyim, ücretini kendim karşılayacağım için fazla pahalı bir yer olmasın istiyorum.
DILARA KAZANCI. Tek gecerim kendisini. İşinde muazzam.. internetten arastir,sitesi var. Muayenesi de ucuz aslinda 100 tl.
Ozel hastanelerde 2 sene oncesinde 60 tl den basliyordu. Ama zam geldi. 90 tl oldu. Kadın ozelden muayenehanesine gecti zam yapmadi
arkadaşım gönül rahatlığıyla önerebilirim uzman psikolog tuba güngör aslan danışanıyım bi kaç aydır ve inan eski halimi ve şuan ki halimi bir bilsen o kadından allah razı olsun çok yardımı dokundu