Merhaba;
Profesyonel Fotoğrafçıyım, Daha çok moda çekimleri yapıyorum. Bir fotoğrafçı ile anlaştınızmı bilmiyorum ama ben fotoğrafını çekeceğim kişiler ile görüşmem sonucu yer belirliyorum. Vakit genişse Botanik,Trilye, Mudanya olabilir. Düğün yalova yolu üzerinde biyerde ise; Gemlikte de var güzel mekanlar. Girişteki çay bahçelerinin biraz gerisinde deniz uçağının olduğu yerin gerisinde deniz ve kayalar var. Palmiye ağaçlarının olduğu bir park.. En az 3-4 saat sürer çekimler. Düğün yeri önemli. Vakit darsa kuaför, düğün mekanı arasında olmalı seçeceğiniz yer. Ama mekana takılmayın. Eğer fotoğrafçınız profesyonelse sizi şartlara ve isteklerinize göre yönlendirecektir. Yaz günü güneşin altında çekim yapanlar gördüm. Merak edip baktım fotoğraflara korkunç gölgeler vardı. Sordum bu gölgeler ne olacak diye. Fotoshop abla herşey düzelir dediler. Hatalı çekim yapıp düzeltmek aklım almadı doğrusu.. Vakit genişse deniz kenarı güzel. Hava şartları unutulmamalı. Kültürparkta bazı yerler çok güzel sonuç veriyor ışık açısından. Farklı konseptlerde uygulanabilir. Çeşitlilik çok kültürparkta değerlendirin derim.
Ancak unutmayın önemli olan sizin kendinizi rahat mutlu hissetmeniz;
Benim kullandığım kapalı mekanlarda var. Stüdyo ortamı değil.Günlük kullanımda olan yerler.. Şartlara göre değişir herşey. Açık hava konuşuruz, hava kararır, rüzgar olur, fotoğrafçı alternatif mekan bulur. Düğün salonunun bahçesinde veya düğün mekanında yaptığım çekimlerde oldu, özel teknede yaptığım çekimler de oldu, çok ormanlık bir alan yada yol kenarında bir park bunlar önemli değil bence.. Hepsi güzel sonuçlar verir.. Sizin mutluluğunuz, coşkunuz, sevinciniz hafif hüznünüz :) karmaşıklığınız...
O GÜN HERKES, HERŞEY SİZİN İÇİN OLACAK..
Sadece Panik YOK.. Unutmayın..
Güvenebileceğiniz bir arkadaş, bir fotoğrafçı bulun..
SELAMLARIMLA..