• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa Dr.Ziya Çetin aşılama yaptıranlar

sevgiustunebahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
117
58
28
40
Merhaba Hanımlar, yaklaşık bir sene önce polistikover sendromu teşhisi kondu.4 defa denememize rağmen klomen+catlatma iğnesi sonuç vermedi. Bu ay ilk defa aşılama yaptırıcam ve doktorumdan emin değilim daha önce Dr. Ziya Çetin'de aşılama yaptırıp sonuç alan var mı?

Çok üzüldüm canım geçmiş olsun. Bende ilk defa aşılama yaptıracağım kontrole gittiğim gün moralim bozulduğu için sormayı unuttum. Aşılama öncesi tahlil istedi mi ve aşılamayı nerde yaptı?

Çok üzüldüm canım geçmiş olsun. Bende ilk defa aşılama yaptıracağım kontrole gittiğim gün moralim bozulduğu için sormayı unuttum. Aşılama öncesi tahlil istedi mi ve aşılamayı nerde yaptı?
Sagol canim.ben tup bebek yolunda ilerliyorum artik.allah isteyen herkese nasip etsin insallah.daha onceden senden ve esinden tahlil istemistir buyuk ihtimal.oyuzden tekrar tahlil istemiyo.altiparmakta bi laboratuarla anlasmali.esin orda sperm veriyo.sonra kendi muyanehanesinde yapiyor asilamayi

Bilgi verdiğin saol canım. Ben bugün ayrıca jimer Suat Bey'le görüştüm. Ziya bey çok soğuk bir insan ve çok yoğun soru sormadan cevap vermiyor ben tercihimi Suat Bey'den yana kullanacağım sanırım. Allah inşallah dualarımızı kabul eder, tüm anne olmak isteyenlerin kollarını boş bırakmaz inşallah..

Bilgi verdiğin saol canım. Ben bugün ayrıca jimer Suat Bey'le görüştüm. Ziya bey çok soğuk bir insan ve çok yoğun soru sormadan cevap vermiyor ben tercihimi Suat Bey'den yana kullanacağım sanırım. Allah inşallah dualarımızı kabul eder, tüm anne olmak isteyenlerin kollarını boş bırakmaz inşallah..
Canim ziya bey evet soguk ve cok yogun.ama dogum konusunda gercekten iyi .bikac arkadasim onda dogum yaptilar cok memnunlar.bende hamile kalsam tekrar ona giderim.ama kadin dogumcular infertilite konusunda pek basarili degiller rutin.tedaviyi uyguluyorlar hep.ben suan universiye gidiyorum jimerde suat beylede gorustum oda cok iyi biri tup bebek falanda yapiyor.sonra universitede sira bana gelince vazgectim suat beyden.ama asilama icin oneririm suat beyi enazindan daha ayrintili inceliyor

offf çok zor işler bunlar canım 1 yıldır uğraşıyorum sonuç alamadım üniversite de nasıl sıra geldi 1 yıl bekleyenler olmuş ..

Malesef canim hemde ne zor isler.sabir tasi oldum mubarek.bende o bir sene bekleyenlerdenim malesef.beklemek cok zor ama oraya gittigime pisman olmadim.oraya gidene kadar 2 sene boyunca sebepsiz diye doktor doktor gezdim.orda sonunda bi sorun tespit edildi

kızlar merhaba ben ziya çetinle başladım klomen + çatlatma iğnesi ile ilk aydan sonuç aldım şuan bir buçuk aylık hamileyim.hamile kalabilmek için gidebileceğiniz bi dr fakat muayane için tavsiye etmiyorum çünkü çok sıra oluyor sekreteri suratsız randevu sırasına göre kafalarına göre içeri alıyorlar 1,5 2 saat sıra beklediğimi biliyorum.bu sebebten dr deiştirdim.gebe kalmak için gidebilirsin ama 9 ay boyunca oraya her gittiğinizde saatlerce beklemek özel muayane için mantıksız.günlük bakabileceğinden çok daha fazla randevu veriyor.randevusuzları araya sıkıştırıyor.çok can sıkıcı bi durum.dr luğuna hiç bişey diyemem çok iyi işinde fakat beklemek can sıkıcı...

kızlar merhaba ben ziya çetinle başladım klomen + çatlatma iğnesi ile ilk aydan sonuç aldım şuan bir buçuk aylık hamileyim.hamile kalabilmek için gidebileceğiniz bi dr fakat muayane için tavsiye etmiyorum çünkü çok sıra oluyor sekreteri suratsız randevu sırasına göre kafalarına göre içeri alıyorlar 1,5 2 saat sıra beklediğimi biliyorum.bu sebebten dr deiştirdim.gebe kalmak için gidebilirsin ama 9 ay boyunca oraya her gittiğinizde saatlerce beklemek özel muayane için mantıksız.günlük bakabileceğinden çok daha fazla randevu veriyor.randevusuzları araya sıkıştırıyor.çok can sıkıcı bi durum.dr luğuna hiç bişey diyemem çok iyi işinde fakat beklemek can sıkıcı...
O sekreterle tartismayan bi tane insan gormedimki:)

Back