• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa Doruk Tıp Merkezi Hakkında bilgi...

busamerve bende dorukta doğm yaptm 18 ay önce dğm yapacağım sabah hiç bos oda yoktu beni gibi 2 gebeyide yoğunbakımdan aldılar ameliyathneye.hatta kardesim burası nasıl özel hastahane neden oda yok o zaman neden bugüne gün veryrsnz diye dktra sormus dktda amelytda bunu bana sordu düsünün:)(kardesimin kendisine dediklerini bana doğumda aktardı)gecen cok yakın arkadasım dğm yaptı aynı sorunu oda yasadı oda yok doğum olana kadar kac oda değiştrmsler cok yoğun ve doğumda bir paket ücreti ödüyorsn dktr sana taburcu olabilrsn deikten sonra hastahaneden cıkmak zorundasın yoksa hersey ekstraya giriyor mesela ben sezyn oldm 2 gün kalmam gerekti (c ünkü pakete bu dahildi)ama 1 gün kaldım

çekirde dorukta doğum yapan yada bilgisi olan arkadaşlar; SSK LIYIM..DOĞUMU DORUK TA DÜŞÜNÜYORUM. ANCAK Bİ ENDİŞEM VAR. Bİ AKSİLİK OLURDA BEBEK KÜVEZDE KALMASI GEREKSE KÜVEZ PARASI ÇOKMU İSTİYOR DORUK. SÜPRİZ FİYATLAR ÇIKARIRLAR MI BİZE? BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ACİL YAZSIN LÜTFEN..

ssk lıysan hiçbir ücret odemıyorsunuz tamamını karsılıyor

ederse ona gitbenimde ikiz gebeliğim var ve muhtemelen erken doğacaklar geçen hafta gidip doruğa sordum doğum fiyatlarını ve küvez fiyatlarını küvezde ne kadar kalırsa kalsın ekstra ücret alınmıyor ssk tamamını karşılıyormuş ssk yoksa devlet 18 yaşına kadar çocukları sağlık kapsamına aldığı için o karşılıyormuş normal doğum 900 sezaryan 1350 tl dediler fakat ben şimdi 28 haftalık hamileyim başka bir doktor benden bunun 2 katı fiyat istediğin için değiştirmek istiyorum doruğun yeni doğan yoğun bakımı çok iyiymiş büyük ihtimalle haftaya sevil pakerden randevu alıp görüşeceğim eğer bu haftadan sonra beni kabul mek istiyorum sizce doktor değiştirmem doğru olur mu

ederse ona gitbenimde ikiz gebeliğim var ve muhtemelen erken doğacaklar geçen hafta gidip doruğa sordum doğum fiyatlarını ve küvez fiyatlarını küvezde ne kadar kalırsa kalsın ekstra ücret alınmıyor ssk tamamını karşılıyormuş ssk yoksa devlet 18 yaşına kadar çocukları sağlık kapsamına aldığı için o karşılıyormuş normal doğum 900 sezaryan 1350 tl dediler fakat ben şimdi 28 haftalık hamileyim başka bir doktor benden bunun 2 katı fiyat istediğin için değiştirmek istiyorum doruğun yeni doğan yoğun bakımı çok iyiymiş büyük ihtimalle haftaya sevil pakerden randevu alıp görüşeceğim eğer bu haftadan sonra beni kabul mek istiyorum sizce doktor değiştirmem doğru olur mu

ben 34.haftamda mecburen doktor değiştirdim çünkü doktorum istanbul a gitti.ilk baş çok üzülüdüm alışmıştım doktoruma ama doğumdan sonra iyi ki gitmiş doktorum bile dedim çok memnun kaldım doktorumdan.sadece 20 gün gittim ona ama benimle çok ilgilendi.yani bence gerekiyosa değiştir doktorunu.ben medikalparka gidiyordum ama doktorum gidince mecburen bıraktım.

kızlar merhaba ben 5 aylık evliyim tiroit hastasıyım bebek düşünüyoruz.ama ben ankarada yaşıyodum ve şu an bursada yaşıyorum ve kadın doğum doktoru arıyorum sürekli değiştirmek istemiyorum.gerçi kişiden kişiye değişiceğini düşünüyorum ama tek isteğim bayan olsun sıcak kanlı rahatça soru sorabileyim rahatça gidebileyim istiyorum.bayram sonrası gidicem o yüzden bir an önce bulup randevu almalıyım özel muaynehane olabilir ama sanırım çok kalmadı haber bekliyorummmm :) şimdiden teşekkürler...:16:

Arkadaşlar merhaba ,

ben jimerde recep doğanlara gidiyorum ve çok memnunum fakat mayıs ayında yapacağım normal doğumun fiyatı 3.500 tl civarında olacakmış. Ssk indirimli hali bu!!!ssk sadece kısıtlı bir kısım ödüyormuş.. Doruk tıp hakkında forumda yazanları okudum oda sıkıntısı vs biraz ürküttü ..yakın zamanda tecrübesi olan var mıdır???? Doruk çekirge hakkında mümkünse...

Arkadaşlar merhaba ,

ben jimerde recep doğanlara gidiyorum ve çok memnunum fakat mayıs ayında yapacağım normal doğumun fiyatı 3.500 tl civarında olacakmış. Ssk indirimli hali bu!!!ssk sadece kısıtlı bir kısım ödüyormuş.. Doruk tıp hakkında forumda yazanları okudum oda sıkıntısı vs biraz ürküttü ..yakın zamanda tecrübesi olan var mıdır???? Doruk çekirge hakkında mümkünse...

ben 3.5sene önce kızımı doruk çekirgede doğurdum doktorum gizem yıldırımdı hala ona gidiyorum şimdide kısmetse şubat sonunda gene orda doğurucam yıldırımdakini bilmiyorum ama çekirgede biz oda bulmuştuk yalnız doğumdan sonra bir baktım odamız değişmiş gerçi benim için farketmiyordu odalar hep aynı nasılsa ama neden değiştiğini de anlamamıştım bu sefer önceden oda ayırtmayı düşünüyorum süit oda istiyoruz çünkü ama doktorumla anlaşırsam jimerde de doğurabilirim çünkü dorukun hemşirelerini hiç beğenmemiştim sen zorla çağırmadan gelip bakmıyorlar sana ve bebeğine ilk kez bebeğim olmuştu eşim sakattı annem de bütün bild,iklerini unutmuştu bebeğim durmadan ağlıyordu ama hiç oralı olmadılar tek sorun hemşirelerdeydi onun dışında herşey iyiydi..eğer yanında işi bilen bir yardımcı olacaksa çekirgede rahatlıkla doğurabilirsin cnm odanı da önceden ayırtırsın jimerde normal doğum fiyatı mıymışbu ben kendi doktorumu götürsem sezeryan olacak ne kadar tutar acaba ama jimerin de hemşireleri iyi odaları ve hizmeti güzel dimi

bende doğumu dorukta yaptım evet odalar tek kişi istediğin kadar refakatçı alıyorlar doğru ama ilgi alakadan hiç memnun değilim ayrıca sancılarım var diye gittim ilk kaldığım gece kontrol amaçlıymış ikinci gecenin sabahı doğum yaptım ve benden 330 tl oda parası aldılar bebeklerimiz şu an küvözde ve hala göremedik sadece ekrandan gösteriyorlar o da yoğun ısrar edersek o yüzden hiç beklediğim gibi çıkmadı herkesin bilgisi olsun isterim....

merhaba arkadaşlar...ben 5 haftalık hamileyim ama hala doktora gitmedim...neden mi???çünkü doktor seçemedimmmmmmmm.lütfen yardım edinnnn

Arkadaşlar merhaba ,

dr sevil paker

arkadaşlar 28 haftalık hamileyim hiç istemediğim şey başıma geldi.doktorumu değiştiriyorum,doruktan hiç memnun kalmadım.sigorta gibi sadece oranın adı çıkmış ve gerçekten pahalı... ben .dr sevil hn hastasıydım 10-15 dk muayne ediyor sandalyenin ucunda oturma gereği hissediyorsunuz ister istemez lafı bitince hemen muayneyi bitirmeye çalışır havası var.bişey soruyorsunuz olabilir hamilelikte normal gibi geçiştiriyor ama nedendir ya da şu şu sebepten gibi anlatmıyor.benim aşırı sırt ağrılarım oluyor doruka gittim dahiliye ultrasonla baktılar gazdan dediler (gazın bu kadar ağrı yaptığını bilmezdim)dr sevil hn bu durumu anlattığım da ise tamamen moral bozarcasına sen normal doğum istiyorsun ama gördüğüm kadarıyla nazlısın yapamazsın gibi şeyler söyledi.size şu kadarın söyleyeyim arkadaşlar biri DR.iyi desin bizler psikolojik olarak aaa doktor çok iyi oluyoruz,etkileniyoruz.herekese kolay,sağlıklı doğumlar.BU ARADA DORUKTA DOĞUM ÜCRETLERİ (SSK VEYA BAĞKUR FARKETMİYOR)NORMAL 1.200 KÜSÜR SEZERYAN 1.640 tabi bildiğimiz üzere özel hastanelere %20 de zam geldİ ki doruk asla bu fırsatı kaçırmaz üstüne koyduğumuzda fiyat daha da artıyor

merhaba arkadaşlar...ben 5 haftalık hamileyim ama hala doktora gitmedim...neden mi???çünkü doktor seçemedimmmmmmmm.lütfen yardım edinnnn

merhaba bende 28 haftalık hamileyim.doruk dr sevil hn a gidiyordum ama hiç memnun kalmadım yeni değiştirdim doktorumu vatan hastanesi şimdiki adı universal hospital dr.songül yapıcı tavsiye edebilirim bi dene .vatan hastanesini doğum yapmak için dr ziya çetin de öneriyor bilginize

Her insanın yaşamı, onu kendine götüren bir yoldur, bir yol denemesi, bir yol taslağıdır... Hepimiz aynı derinliklerden çıkıp geliriz, ama bir taslak olarak her birimiz kendi öz amacımıza varmak için uğraşıp didiniriz. Birbirimizi anlayabilir, ama kendimizi ancak kendimiz açıklayıp yorumlayabiliriz.Her insan yalnız kendisi değil, aynı zamanda bir benzeri daha olmayan, tamamen kendine özgü, her bakımdan önemli ve dikkate değer bir noktadır. Öyle bir nokta ki, dünyanın tüm olayları kesişir burada; bir kezliğine, bir daha asla yinelenmeyecek bir kesişimdir bu. Dolayısıyla her insanın öyküsü önemli ve dünya durdukça yaşayacak tanrısal nitelik taşır, her insan yaşadığı ve doğanın istemini yerine getirdiği sürece olağanüstüdür, her türlü dikkate ve ilgiye layıktır.

kızlar bende doruka gıdıyorum evrım hanıma ama ınanılmaz zam gelmıs esıme 900 tl bıle yuksek gelırken 1200 nedemek oda bı sorun cıkmazsa
eger hamılelıgımın bası olsa gercekten doktorumdan cok memnunum yoksa kesın hastane degıstırırdım ama artık olmusum 31 haftalık dr umu cok sevıyorum ve banada bu parayı vermek ınanılmaz koyuyor esımde sevket yılmaza gıderız dıe dalga gecıyor bu gıdısle oyle olcak galıba :37::37::37::37:

gercekten cok pahalı bır hastane muane ucretı olsun dogum ucretı olsun 14 haftalıkken 1 serum yedım 30tl para odedım ama bunu ssk hastanesıne gıtsek bedavaya halletmıs olcaz.
ıste ozel hastane yınede orda dogurucam kısmetse :50::50::50::50:

kızlar bende tüm araştırmalarım sayesinde en son çekirge doruk dr.evrim hanıma gidiyorum doktor konusunda çok hassasım birde ikiz gebeliğim olduğunu öğrenince dahada titizlendim.şu anda 4. ayıma girdim üç hafta sonra kontrolüm var ve dörtlü testim yapılacak kızlar dorukta testlerin ücretleri hakkında bilgisi olanlar varmı

kızlar bende tüm araştırmalarım sayesinde en son çekirge doruk dr.evrim hanıma gidiyorum doktor konusunda çok hassasım birde ikiz gebeliğim olduğunu öğrenince dahada titizlendim.şu anda 4. ayıma girdim üç hafta sonra kontrolüm var ve dörtlü testim yapılacak kızlar dorukta testlerin ücretleri hakkında bilgisi olanlar varmı

bende şuan evrim hanıma gidiyorum dörtlü tarama testi için 65-70 tl civarında ücret ödedik. dört boyutlu ultrason içinde 75 tl 15 tlde cd ücreti ödedik

mrhaba doğumumu bursa özel doruk ta yaptım hastaneden ve doktorumdan çok memnunum.çocuklarımın doktoru da burada ve güvenebileceğim bir hastahane.

hemşirelikten doktorluğa geçmiş diyor bir arkadaş. sevil hanımı bir kere daha takdir ettim ki zira bu arkadaş hemşirelikten tıp kazanmanın ne kadar zor olduğunu bilmiyor herhalde.

tüm hamişlere sağlıcakla bebişlerini kucaklarına almalrını diliyorum.

merhaba ben yeni uye oldum da siz yazali cok olmus fakat sormak istedim dorukta hangi doktora gittniz acaba? bende dorukta hatice tasli ile basladim ama kararsizim degistirmeyi dusunuyorum hatta dusunmekten kafayi yicem.

merhaba ben yeni uye oldum da siz yazali cok olmus fakat sormak istedim dorukta hangi doktora gittniz acaba? bende dorukta hatice tasli ile basladim ama kararsizim degistirmeyi dusunuyorum hatta dusunmekten kafayi yicem.

merhaba, bende 6 haftalık hamile olduğumu düşünerek hatice hanıma gittim karından ultrason ile baktığında rahimde yolunda gitmeyen durumların olduğunu söledi başımdan aşağı kaynar sular döküldü alttan ultrason istedi bide kan testi hemen yaptırım.vajinal ultrasona göre 4+5 haftalık gebelğimin olduğı aynı zamanda 4.4*3 mm kadar kanama olduğu kesenin de 7.4 mm boyutunda olduğu tespit edildi. kese içerisinde kalp atışı saptanamaığı yazıyordu. doktor çok olumsuz konuştu gibi geldi bAna çok moralim bozuk değerlerim normal değilmiş cuma günü 1700 olan beta hcgm dün 3009 çıktı normalin altındaymış. çok moralim bozuk ş,mdi yatıorum 3 günlük yatış verdi sizce durumum nedir?

Kizlar bende cekirge doruk a gitmeyi dusunuyorum hangi doktora gitmeliyim benim iliski sirasinda sikintilarim var o anlamda bana yardimci olabilecek bi doktor ariyorum gercekten ilgilenecek bi doktor bide doruk un muayene ucretleri hakkinda bilgisi olan var mi genis bi sekilde muayene ediyorlar mi

Kizlar bende cekirge doruk a gitmeyi dusunuyorum hangi doktora gitmeliyim benim iliski sirasinda sikintilarim var o anlamda bana yardimci olabilecek bi doktor ariyorum gercekten ilgilenecek bi doktor bide doruk un muayene ucretleri hakkinda bilgisi olan var mi genis bi sekilde muayene ediyorlar mi

Back
X