Merhaba öncelikle doktordan bahsedeyim sonra kendime geçeyim harika bir doktor gitmek isteyenler mutlaka çalsın kapısını ilgisi alakası ve her gidişimde kahvesi hiç eksik olmuyor herseyi en ince ayrıntıya kadar anlatıyor kendi öyküm geçen hafta gittim ferhan hanıma durumumu anlattım tahlilleri gösterdim hsgmi gösterdim yumurtam 9 mm idi biraz küçük dedi ve takviyeler verdi haftaya gel dedi inomax diye bir de takviye biraz pahalı ama işe yarıyor bence bugün gittiğimde yumurtam sağ 22 sol 21 olmuş bugün yarın çatlar dedi aşılama önermedi normal deneyelim bir kaç ay dedi bugünle pazara kadar ilişki önerdi biz elimizden geleni yaptık artık Rabbım nasip ederse takdir onun inşallah güzel haberler alırız sonuç ne olur bilmiyorum ama bir doktor olarak mükemmel bir kadın kafana takılan herseyi yanıtlıyor yanındaki asistanı da seni rahatlatıyor muayene ücreti 2000 biraz pahalı gelebilir ama hakediyor inomax yumurta ilaci 1600 lira yani belki cok pahali gelebilir ama inanın gitmedigim doktor kalmadı sizde gonul rahatlığıyla gidin bol bol havuc yiyelim bu surecte ne kadar dogru onu bilmiyorum 2000 lira sonuna