Merhabalar doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılacağım ondan önce rapor hakkımı da kullanmak istiyorum. Devlette psikiyatri servisinde randevu yok, rapora uygunluğumu elbette doktor karar verecek, anksiyetem vardı lohusalık sürecinde, lakin panik atağa çevirdi çünkü
tüp bebek sonrası ikizlerim oldu ve birinin 42 diğerinin 38 günlük küvöz sürecinde hastaneden her aradıklarında (çocuğunuz entübe oldu vs gibi durumlarda) kaygı oluştu ve hala da var. Tam 6 kez panik atak krizi geçirdim ve devlette randevu olmadığı için özel psikologtan terapiye başlayacağım.
Sorum:
Bursa’da anksiyete ve panik atak için iyi bir tedavi alacağım özel hastane, ve 3’lü doktor olan bir özel hastane lazım heyet raporu talep edebileceğim bir yer, 3 psikiyatri olan bir özel hastane var mı bildiğiniz özel mesaj ile de acil bilgi verebilecek olan var mı?
kronik ve genetik rahatsızlıklarım var, devlette randevu yok. Özellikle de psikiyatride.
Çocuklarıma bakacak kimsem yok ve işe başlayabilecek durumda değilim zira iş yerinde atak geçirmekten korkuyorum, iyi bir doktor önerisi olan varsa mutlaka mesaj atın.
Çocuklar hastalanırsa tam bana ihtiyacı olan bir anda atak geçirmek istemiyorum.
Alanında uzman bir doktor lazım çünkü hipofiz bezimin düzgün çalışmamasından kaynaklı kaygı seviyemin yüksek olabileceğini söyledi endokrin doktoru, zaten çocuklardan ötürü diğer tedavilerim için doktora gitmekte zorlanıyorum en azından özelde bir doktor bulayım, bulmuşken de rapor verirse alacağım, yoksa zaten ücretsiz izne ayrılacağım.