• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa da Psikiyatrist veya Psikolog nerisine ihtiyacm var....

ben varım arkadaşım :)
öncelikle geçmiş olsun. bursa da degilde istanbul da tanıdıgım çok tecvrübeli ve iyi bir psikolog var.istanbula gidemeseniz de telefonla veya internetle hizmet veriyor.ayrıca tv de programları da var.programda soru sorabilirsiniz.yanıtlıyor.çok değişik güzel fikirleri var.şiddetle tavsiye ederim.bana çok faydası oldu. programlarını kaçırmam ,hep izlerim.( tv 5 de salı ve perşembe günleri 15- 17 arası yayınlanıyor, yüzleşme isimli program) psikoloğun ismi mehtap kayaoğlu.

arkadaslar bursa da onerebıleceınız bır psıkıyatrist veya psıkolog var mı yardımcı olursanız sevınırım...

biraz geç oldu ama ben psikolog ile görüşmenizi öneririm. İlaçlarla tedavi yerine ilaçsız tedavi seçeneğini her zaman önde tutmalısınız. bursada Psikolog Şahin uçar ı tavsiye edebilirim.

Benimde kızımın el yıkama takıntısı vardı. Doktora gitmmeyi de kabul etmiyordu.Çok sıkıntılı günler geçirdik anayacağınız.Ama kızım en sonunda doktora gitmeyi kabul edince bursada psikolog aramaya başladım. En sonunda hayat hastanesinde uzman psikolog filiz yakmaz basılgana gittik. Söylediklerini hepsini uyguladık.Çok iyi sonuç aldık.

Bursa'da Psikolog tavsiyem kesinlikle Psikolog Ayhan ALTAŞ'tır. Çok zor dönemimizde bize çok yardımcı oldu. Çok iyi bir psikolog.

memnun kalabildigim bir psikolog yok malesef ama ihtiyacta duymadim.cunki Psikiyatri doktorum Bülent altıntas tan cok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.bursada gittigim 4doktor icinde 18yillik tecrubesini konusturan bir insan. tayini ciktigini duydugumda korkup aglamistim resmen.allahtan ayni sehirdeymis

Son düzenleme:
Psikoloğa gitmemişsin nasıl memnun kalmıyorsun gitmeden ? İlaç tedavisinden se her zaman psikoterapiyi tercih ederim. 10 dk bile dinlemeden ilecı verip gönderiyorlar.

Kesinlikle Rüstem Aşkın.Konya dan gitti Bursa ya.Uzun süre hastasıydım.Çok iyi çok insaniyetlidir hem

Psikoloğa gitmemişsin nasıl memnun kalmıyorsun gitmeden ? İlaç tedavisinden se her zaman psikoterapiyi tercih ederim. 10 dk bile dinlemeden ilecı verip gönderiyorlar.

ben gitmedim demedim gorustum hemde 4 ayri ayri psikolokla.3 te psikiyatri tanidim.benim tercihim psikiyatriden yana.zatesizn once ilacla beyninizin dinlenmesini sagliyo,gerekirse psikologada gondriyo.ilacla tedavi oldugum icin saglikli dusunup karar verebiliyorum.. hem ben doktorumlada paylasiyorum olani biteni ona gore ihtiyacta duymuyorum.iyi bir doktorla karsilasirsaniz sukredin.

Aslında söylediğiniz iki meslek içinde geçerli, onlarca psikiyatrist gezip memnun olmayanlar da var. Siz de iyi bir psikologla karşılaşmamışsınız ama psikiatrist denk gelmiş. Önemli olan iyi kişiyi bulmak bence.

telefonla yada internette terapi yapanıda ilk defa duyuyorum.. Sağlıklı değil.. Sadece danışman olarak hizmet verilebilir bu şekilde.

Telefonda yada internette yapılan terapilerin çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Jest mimik tonlama olmadan insanlar yanlış anlaşılabilir. Ama gitme imkanın hiç yoksa kafanda ki sorulara bir cevap bulabilirsin doğru ama o da bence kalıcı çözüm olmayabilir. Aslında buna önyargılı bakıyorum ikna eden olursa denenebilir :)

Back