Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer Epilasyon Bursa da lazer epilasyon yapan yerler
- Konu Sahibi tkurba
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
ince olan derken koyu renklilerdemi? bu kötü haber yaaa:1no2:
hayır cnm i,nce açık renk olanlar
- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
arkadaşlar ben estetica care de tam 8 seans yüz kol göbek ve areola için tedavi aldım ve hiç memnun kalmadım...kucak dolusu para harcadım ve hiç işe yaramadı tüylerim daha uzun ve hala benimleydi sakın gitmeyin tavsiye etmem..fiyatları da piyasaya göre oldukça fazla ...ayrıca hiç ilgilenmiyorlar gayet güvensiz ve bilgisizler...der tleri sadece para koparmak.bu arada makineleri sadece tüy döküyor.yani belirli bir süre ara verdiğinizde tekrar çıkıyor tüyleriniz...
estetica care e gelirse toplam 4 seans gitim ve şu anda gayet iyi inşallah memnun kalırım...
bu arada hiç bir rahatsızlığım yok yani hormonal olarak hiç bir problemim yok..ve ten rengim açık ve siyah saçlıyım yani lazer için en uygun kıl ve ten yapısına sahibim...sarı ve açık renkli kıllar için ndiyag dedikleri lazerden uygulanması gerekiyor...
ben anlayamadım cnm hangı merkezden memnun kaldın hangısınden kalmadın?
- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
birde esteticare deki nd yağ değilmi zaten? kafam çok karıştı yaaa
esteticare de ndyag ve ıpl var ben genelde ıpl de oluyorum bazen dıger makınaya da gırıyorum ,ben ordan cok memnunum ,ilgili olduklarını da düşünuyorum.bakalım seneye ekım ayında bıtecek seanslarım durum ne gosterecek:)
estetıcarenın ıpl cıhaz markasını aldım bugun netten arastırdım son teknolojı ımıs ve en ıı ıpl cıhzıymıs içim rahatladı valla kızlar
- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
ttosun bende esteticare a gidiyorum ama yazdıklarından anlamadım şuan başka yere mi gidiyorsun nerden memnun kalıp kalmadığını net yazarsan sevinirim...
sen memnun kaldın mı pekı cnm hangı bolge ıcın gıdıosun?
sen memnun kaldın mı pekı cnm hangı bolge ıcın gıdıosun?
canım benim ilk seansımdı kontrol seansına gidicem bugünde valla çok araştırdım başladım ama inş. sonuç beklediğim gibi olur.
bıyık çene ve koltukaltı için gidiyorum ilk seanstan sonra dökülmeler oldu.bu iyiye işaret sanırım?
birde bana uygulanan parmak kalınlığında bir ucu olan ısı ve kırmızı ışık patlaması olan bir alet bu hangisi şimdi neye göre ıpl veya nd yağ yapıyorlarki?ilk görüşmeye gittiğimde ndyağ demişlerdi yarın gittiğimde sorayım bakalım.
inş hepimiz sonuçtan memnun kalırız
- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
canım benim ilk seansımdı kontrol seansına gidicem bugünde valla çok araştırdım başladım ama inş. sonuç beklediğim gibi olur.
bıyık çene ve koltukaltı için gidiyorum ilk seanstan sonra dökülmeler oldu.bu iyiye işaret sanırım?
birde bana uygulanan parmak kalınlığında bir ucu olan ısı ve kırmızı ışık patlaması olan bir alet bu hangisi şimdi neye göre ıpl veya nd yağ yapıyorlarki?ilk görüşmeye gittiğimde ndyağ demişlerdi yarın gittiğimde sorayım bakalım.
inş hepimiz sonuçtan memnun kalırız
jel sürüyorlarsa ıpl jel surmeden sogutuculu yapıyorlarsa ndyağ.
of kafam karıstı ya canım da sıkıldı bıraz
üsttekı yazılanlardan dolayı ben parayı pesın verdım gerı alamam hem de koltukaltım ıcın gtöıstım ya ben memnun kaldım yanı
yüz bölgesı en zor olan kısımmış en ınatcı tuyler ordaymıs uzun sürelı seanslarda sonuc alınabılır derler genelde.
- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
evet jel sürüyor önce off yaa benimde canım sıkıldı şimdi bak neyseki bilgi alışverişinde bulunuyoruz burda
bakalım bugün gittiğimde aklıma takılanları sorucam
hm o zaman senınkı de ıpl şekerim
ama ben caktırmadan cihazın tam markasını aldım netten de arastırdım en ıyı teknolojıymıs ıpl içinde de en ii yere sahıp cihazmıs öyle yazıyordu nette sıkma canını ben kol altımdan memnun kaldım ıste 8 seans gttim ama orası ıcın gecen yıl bıttı yanı sımdı hıc cıkmıo çok çok az inceler artık lazer de onu gormuyor zaten
kizlar bende estetik international a gidiyorum yuz bolgem icin 1 yildir devam ediyorum ama hic bir sonuc alamadim alexandrite kullanildigi icin hatta tam tersi yuzumdeki tuyler dahada artti ve koyu renkli cikmaya basladi zaten alexandrite yuz bolgesi icin uygun bi lazer degilmis yuz bolgem icin baska merkezler ariyorum diod kullanan...bikini bolgemide estetik internationalda yaptiriyorum ama ona etki etti 4.seansim tuyler cok seyreklesti veaz cikmaya basladi ondan memnun kaldim ablamda koltuk altina yaptirdi ilk seanstan sonra onunda cok ince tuyler cikti ama ten rengimiz cok acik oldugu icin bize cok yuksek atislar yaptilar ondanda daha cabuk sonuc almis olabiliriz
- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
kizlar bende estetik international a gidiyorum yuz bolgem icin 1 yildir devam ediyorum ama hic bir sonuc alamadim alexandrite kullanildigi icin hatta tam tersi yuzumdeki tuyler dahada artti ve koyu renkli cikmaya basladi zaten alexandrite yuz bolgesi icin uygun bi lazer degilmis yuz bolgem icin baska merkezler ariyorum diod kullanan...bikini bolgemide estetik internationalda yaptiriyorum ama ona etki etti 4.seansim tuyler cok seyreklesti veaz cikmaya basladi ondan memnun kaldim ablamda koltuk altina yaptirdi ilk seanstan sonra onunda cok ince tuyler cikti ama ten rengimiz cok acik oldugu icin bize cok yuksek atislar yaptilar ondanda daha cabuk sonuc almis olabiliriz
canım yuz bölgesı en ınatcı tuylere sahıpmiş,sonuc almak cok zormus,bende de var cene bolgemde ayva tuylerı hıc baslayamadım cesaret edıp
merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 3 yıl önce fizmer e gittim 3 sean tüm vücut olarak sonra hamile kalınca gidemedim : alt bacak süper azaldı 3 seansa rağmen sadece jiletle alıyorum tertemiz ama üst bacak için aynı şeyi söyleyemiycem yanıt alamadım koltukaltımda da azaldı ama yine de var jiletle alıyorum, genital bölge dış tarafta baya işe yaradı azaldı yani ama iç tarafta hiç fark yok
bunlar sadece 3 seansta oldu
şimdi yine gitmek istiyorum ama fizmer biraz pahalı geliyor ,yine de bir ara gidip fiyat sorucam siz ede yazarım
şimdi yine gitmek istiyorum ama fizmer biraz pahalı geliyor ,yine de bir ara gidip fiyat sorucam siz ede yazarım
- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 3 yıl önce fizmer e gittim 3 sean tüm vücut olarak sonra hamile kalınca gidemedim : alt bacak süper azaldı 3 seansa rağmen sadece jiletle alıyorum tertemiz ama üst bacak için aynı şeyi söyleyemiycem yanıt alamadım koltukaltımda da azaldı ama yine de var jiletle alıyorum, genital bölge dış tarafta baya işe yaradı azaldı yani ama iç tarafta hiç fark yok
bence 3 seansta ıyı sonuc almıssın cnm hem de aradan 3 yıl gecmıs daha ne olsun:)
merhaba herkese ben de bursadayım senelerdir cesaret edip başlayamadım
ben esmerim hangi cihaz olmalı biliyor musunuz?alexandır kullanan yere arkadaşlarım yaptırıyor ama açık tenliler.orası esmerlere de yaparız dedi ama inanamadım tabi.alexandır etki etmiyo yazıyo ayrıca burda sizler de yüze etki etmediğini yazmışsınız bana ne önerirsiniz
ben esmerim hangi cihaz olmalı biliyor musunuz?alexandır kullanan yere arkadaşlarım yaptırıyor ama açık tenliler.orası esmerlere de yaparız dedi ama inanamadım tabi.alexandır etki etmiyo yazıyo ayrıca burda sizler de yüze etki etmediğini yazmışsınız bana ne önerirsiniz
arkadaşlar sitede yeniyim hepinize merhaba. ben lazer epilasyon yaptırıcam. bi çok yerle görüştüm ama içime ve cebime iki tanesi uydu :) xxxxxxxxxx nin fiyatları cok uygun fakat 7 8 ay önce açılan bi yer onun için emin olamıyorum. bu merkez hakkında bilgisi olan varmı italyan marka bi alet kullanıyolarmış galiba 4katmanlı sogutucu varmış 2010 modelmişş güwenemiyorum bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun
Lütfen okuyunuz.. yaGmurluk
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer-epilasyon/413581-mevzuat-saglik-bakanliginin-konuyla-ilgili-son-yayinlamis-oldugu-genelge.html
Lütfen okuyunuz.. yaGmurluk
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer-epilasyon/413581-mevzuat-saglik-bakanliginin-konuyla-ilgili-son-yayinlamis-oldugu-genelge.html
Son düzenleyen: Moderatör: