• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Bursa da lazer epilasyon yapan yerler

sırnaşık şey arkadaşlarım araştırın :) bir merkeze verdiğiniz paralara bir ay boyunca çalışıyoruz çok dikkatli araştırın paranızı sokağa atmayın ben hala başlamadım çünkü hala ikna olmadım bir kurumun bu işi ciddiye aldığına dair... Kurucularını araştırın, kurucularının ne hekimi olduklarını araştırın sengözlerimebaksanab biz ne kadar sorgulayıcı ve araştırmacı olursak bizlere verilen hizmetin kalitesi o oranda artacaktır. Memnuniyetimizde tabii ki... kaydirigubbakcemile5

esteland adına yazan ve doktor olduğunu söyleyen arkadaşa açıklamalarından dolayı teşekkürler.bende bir şey rica ediyorum 'Kalıcı Epilasyon başarısını ve Seans sayısını riske eden bazı unsurlar ise , zaten bilgilendirme formlarımızda mevcuttur.
Örneğin ; Tiroid Bez fonksiyon bozukluğu, Böbrek üst bez fonksiyon bozukluğu, Yumurtalık Kisti, Diabet, vb.
Dolayısıyla ESTELAND epilasyon uygulamasına başlayacak olan tüm müşterilerine bu konular hakkında net bir bilgilendirme yapmakta , şüpheli durumlarda ise , ayrıntılı Laboratuar ve ileri tanı yöntemlerini istemektedir. ' demişsiniz.şahsen bana kimse sormadı bu durumları!eğer estelanda giden ve önce bu tarz sorular sorulan (epilasyona engel sağlık durumu) veya test istenen bir arkadaş varsa umarım bunu yazar.bu arada doktor demişsiniz:bildiğim kadarıyla lazer epilasyon doktorlar tarafından uygulanması gereken bir işlemdir.yazdığınız cevap için 'Hekimlerden oluşan profesyonel yönetim kadrosu tarafından hazırlanarak sunulmuştur. ' demişsiniz.merkezinizde lazer epilasyon uygulaması bir hekim tarafından mı yapılıyor?buradaki paylaşımlar birbirimizi bilgilendirme ve tavsiye amacı ile yapılmaktadır.doğal olarak bilmediğimiz noktaların sizler tarafından aydınlatılması çok yararlı olacaktır.burada amaç kimseyi karalamak değil paylaşımlarımız sayesinde en doğru bilgiye,en uzman kişiye ve merkeze ulaşmaktır.bu ekonomik kriz ortamında paramızı vereceğimiz ve kendimizi emanet edeceğimiz lazer epilasyon merkezleri hakkında sorular sorarak ve paylaşımlar yaparak doğru seçim yapmaya çalışıyoruz.sizlerden beklentimiz de bizi aydınlatıp doğru seçim yapmamızı sağlamanızdır.verdiğiniz cevap için teşekkürler çünkü size soracağımız sorular bu konuda doğru bilgilere ulaşmamızı sağlayacaktır.bu arada keşke bir web siteniz olsaydı ve merkeziniz hakkında en doğru bilgiyi direkt ordan alsaydık.( medicafarma hakkında değil esteland hakkında bir site.)saygılar.

Son düzenleme:
ya allah aşkına ya muallakta kaldım ama bende gitmeyi düşünüorum lazere kimse mi kesin çözüm almadı yani şimdi umutsuzluğa kapıldım ama o kadar kesin kesin diolar yamafoldumben

merhaba,

esteland a giden birisi olarak paylaşmak istediklerim şöyle; gittiğim zaman herhangi bir hastalığım olup olmadığını tek tek sordular. Önceden polikistil over olması nedeniyle tekrar ultrason ve tahlil yaptırmam gerektiğini, eğer ki hala devam ediyorsa ilaçla beraber epilasyonun yapılması gerektiğini aksi takdirde başarılı olunmayacağını anlattılar. bu konuda haklarını yemeyelim litfen. İlk seansımı yaptırdım tüylerim dökülmeye başladı. Elimle tutunca geliyorlar. Kendi kendine dökülür mü bilmem ama sonuç olarka dökülüyor. Tekrar çıkar mı çıkmaz mı onu da zaman gösterecek. Kontrol seansından sonra sizlere tekrar bilgi veririm.

arkadaslar bu dediğiniz yerde hangi alet kullanılıyor.ben zafer plazayla görüztüm innaılmaz ucuk fiyatlar söleniyor.ama alex uyguluyolar.en iyi makine de oymus.cok kararsız kaldım:(

Bir arkadaşım zaferdekine gidiyor ve hiç memnun değil..Çok uçuk paralar verdim ve bana biteceğine dair garanti vermişlerdi diyor ama seanslar bitti henüz tüyler tamamen bitmedi diyor..bİlginize..

kızlar bende genital bölge için istiyorum ama nerde yaptırsam bilmiyorum iyi bir yer olmalı sonuçta hem temizlik açısından paramla birde mikrop kapmak istemem tavsiye bekliyorum kızlar

Ben 2 yıl önce Estetik İnternationala gittim 6 seans. Dediğiniz gibi ilgili ve güler yüzlüler ama sonuç hüsran artı jilet kullandıkları için ölü hücreler küçük tüyler de kalınlaşıyor benim daha da arttı 1000TL gitti helal etmiyorum %80azalır dedi tamamen bitmesi garantisi vermiyoruz dedi aksine artış oldu.Paramı helal etmiyorum gitmeden önce iyi düşünün derim para dubarası .Ben gitmedim sonra ne aradılar ne sordular paramı aldılar arada bir mesaj geliyor gıcık oluyorum bir kez daha.

arkadaşlar özel hastaneler de lazer yapıyormuş giden var mı? bi vatan hastanesinde var dediler başka nerde var bilen varsa bilgilendirirse bize de yol göstermiş olucak

ben estetikinternationala gidiyorum.Uygulama ve sonuçlardan da memnunum. Koltukaltında 4 . özel bölgede ise 3.seansımı yaptırdım. Birde bahsedildiği kadar çok acı yaşamadım , uygulamaya denemeden korkutmayın kendinizi.

kanun uygulanmaya başlamış ve lazer uygulaması sadece tıbbi merkezlerde ve hekimler tarafından yapılacakmış.aksi hareket eden yerler de kapatılmaya başlamış.dr.beuty tarafından konu açılmıştı bilginiz olsun.sadece doktor uygulama yapıyorsa tercih edin bir de peşin para alıp bitene kadar kampanya yapanlara aldanmayın arkadaşlar.üç gün sonra kapanırlarsa hiç bir hak iddia edemiyorsunuz

bir çok araştırmadan sonra kararımı verdim ve Esteticare Estetik Cerrahi Merkezinden randevumu aldım kısmetese salı günü başlıyorum lazere :lepi: açıkçası sahibinin uzman doktor olması cezbetti beni ayrıcada güzellek merkezi değil bir klinik.umarım beklediğim sonucu alabilirim sonuçları yazıcam mutlaka hoşçakalınnnn kaydirigubbakcemile5

bir çok araştırmadan sonra kararımı verdim ve Esteticare Estetik Cerrahi Merkezinden randevumu aldım kısmetese salı günü başlıyorum lazere :lepi: açıkçası sahibinin uzman doktor olması cezbetti beni ayrıcada güzellek merkezi değil bir klinik.umarım beklediğim sonucu alabilirim sonuçları yazıcam mutlaka hoşçakalınnnn kaydirigubbakcemile5

Basladinmi?
Hangi bölgeler için başladın ve fiyati nasıl?
Bende sanırım oraya basliycamda halen tam karar veremedim...

Basladinmi?
Hangi bölgeler için başladın ve fiyati nasıl?
Bende sanırım oraya basliycamda halen tam karar veremedim...

ben daha once gttim esteticare ye memnun kaldım
bugun de tüm vucut ıcın baslayacağım

arkadaşlar bende zafer plazada estetk internationala gidiyorum ama burda bazı olumsuz eleştirileri görünce düşünmeye başladım acaba başka yeremi gitsem..azalma oldu ama belki başka bi yerde daha ii sonuç alırım benide düşündürdü bu eleştiri??çünkü bana da aynı şeyi sölediler hormon testi yAptırın falan diye ki önceden yaptırmıştım zaten bişi çıkmamıştı demekki sonuçta tamamen bitmicek..güzel sonuç alan varsa bende burdan vazgeçerim..mirmirmirmir

Arkadaşlar ben esteslim diye bi yere gidiyorum alt bacakla başladım tüm vücut yaptıracağım,çok ilgili ve tatlı bir doktor hanım yapıyor diot laser kullanıyor şimdilik çok memnunum fiyatlarda bayağıı uygun:))

bende gittim görüştüm ve randevu aldım başlıcam inş.
daha önce yüz içinmi gitmiştin?kaç seansta bitti?

yok cnm yuz ıcın diil koltukaltı ıcın gtmıstım 10 senasta bitti ama ince olan tuyler kalıyor haberınız olsun kızlar lazer onları gormuo

Back