• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Bursa da lazer epilasyon yapan yerler

teşekkür ederim canım.bakalım nasıl olacak...

bende zaferin üstündeki internationala başladım 1 seansa gittim daha. ben anlaştığımda 3 paket almak zorundaydın 120 tlden 360 tl verdim genital için.ama anüs çewresi ayrı para o da sanırım 45 tl 1seansı onuda aynı şekilde 3 seans paket aldım.

koltukaltı bölgem için 6 seans gttim ama sonuç alamadım sadece azaldı tüyler ancak bitmedi kesınlıkle hem de söyledıklerı gbi değil acı hissi muhakkak oluyor.

Ben memnun kalmadım

ben de genital bölge için estetik internationala henüz 1 seans gittim..
seans 200 TL ile bşlıyor.. ücret her ay bir öncekine göre %20 oranında azalıyor..
yani 200, 160, 128, 102, 82, 66...
dolayısıyla 700-750 TL gibi bir ücret karşılığında tamamen kurtulacağım inşallah..

Merhaba kızlar. Ben bursa da iki merkeze gittim. Biri fsm de camıının asagısında caprazda . Isım vermıyım ama hergun gazetelerde reklamı cıkan bır bayan doktor sahıbı. Ben genıtal bolge ve koltuk altı ıcın gıdıyordum. Asla rotus seansı yok. Genıtal bolgem 3 kere yandı. Eve nasıl gıttıgımı bılemedım. Su dolu kovlarda saatlerce oturdugumu bılırım. 2 gun camasır gıyemedım. 6 seans sonunda hala bıtmemıstı. Arkadas tavsıyesıyle ıst da bır merkeze gıdıyorum sımdı. O kadar memnunum kı anlatamam. Eskıden cıglık cıglıga yaptırırdım sımdı acı yok. Bacak kolukaltı ve genıtal bolge 1 saat suruyor. Eskıden gıttıgım yer 5 dakıkada genıtal ve koltukaltını gelısıguzel yapıyordu. Bacaklarıma ıkı seans yaptırdım tam bırbucuk ay oldu daha kıl cıkmadı. Benım kıllarım genelde sarı. Son gıttıgım yer alexandrıte (yanlıs yazmıs olabılırım) yapıyor bana. Normalde o az tuyu kalan yada bıtmek uzere olanlarda kullanılıyormus sanırım.

arkadaşlar ben de dün gittim estetik internacionala.tüm bacak yaptırdım.ilgilenen arkadaş çok tatlı bir bayan.alır almaz pürüzsüz bir his verdi fakat atış yapılmayan bölgeler var sanırım.bir kaç yerde tüy uçları görünüyor.bir hhafta beklicem.belki de dökülürler.ondan sora kontrol seansına gidicem.ben kadınlar günü indirimden yararlandım.normalde tüm bacak bir seans 700.ben indirimle 420 ye düştü tabi üç seans almak zorunda kaldım.en kötü yönü parayı peşin istemeleri:(umarım sonuç alırız...

bende 2 hafta önce başlamıştım estetik international a :) tüm kol için gidiyorum bende kadınlar gününden yaralanmıştım. dedikleri gibi çk güleryüzlü ve ilgililer.bende kontrol seansı die bişiden bahsedilmedi ama 2 seansım nisan sonu..hala tüy çıkmadı çıkan yerlerde dökülüo ztn umarım dediğin gibi güzel sonuçlar alırız :)

canım seanstan sonra eger bir hafta içinde dökülmeyen tüyler varsa gidiyosun onlara da atış yapıyorlar.çünkü oralara lazer hiç değmemiş oluyor. o yüzden gitmek lazım.benim ikinci seans mayıs 12.bakalım benimki de dökülür haftaya heralde şu an uçları cıkmaya başladı:)

merhaba arkadaşlar.bende estelanda gittim yeni açıldığında önce koltuk altı bitene kadar 35 dediler sonra seansı 35 dediler iki seans gittim arada kontrol vardı son kontrol seansıma randevum varken kontrol seansınız yok 60 lira vereceksiniz dediler.üstelik dökülen tüylerin çoğu yeniden çıktı kendimi kazıklanmış hissettim.sizlerin memnun kaldığınız yerlerden önerilerinizi bekliyorum.bu arada sanırım önceki sayfalarda estelendı öneren yeşimben nickli arkadaş da sanırım orada çalışan ve uygulamayı yapan yeşim hanım kafamçokkarıştı

evet estelandta fiatlar yükselmiş.kampanya yapıp müşteri topladılar şimdi yoğunluk olunca eski ilgileri kalmadı.bende yeni bir yer bakıyorum ama kararsızım. bella dona kampanya yapmıştı 1,500 tl bitene kadar ama kredi kartım yok kocacığımı ikna etmem lazım önce.bir de gidip sonuç alanların yorumlarını bekliyorum açıkçası yerimseniben

arkadaşlar bende gittim oraya bu makinaya aklım takıldı joule olan dökülenler bir daha asla çıkmaz demişlerdi biten bir çok müsterimiz var da dediler. :( uff neden kimseye güven olmuyor. sonuç alan kmse yok mu acaba ben daha başlamadım ama ciddi ciddi düşünüyorum. makina konusunda kararsızım :( yardımlarınızı ve bilgilerinizin paylaşımlarını bekliyorum olumunekankayizsmile

esteland ta joule sistem kullanılıyormuş.benim bir ara çok azaldı tam bitti diye seviniyordum bir kısmı yine çıktı ama onlar yeni çıkan mı etkilenmeyen mi anlamadım.yani şu an %40 azalma var

Merhaba kızlar. Ben bursa da iki merkeze gittim. Biri fsm de camıının asagısında caprazda . Isım vermıyım ama hergun gazetelerde reklamı cıkan bır bayan doktor sahıbı. Ben genıtal bolge ve koltuk altı ıcın gıdıyordum. Asla rotus seansı yok. Genıtal bolgem 3 kere yandı. Eve nasıl gıttıgımı bılemedım. Su dolu kovlarda saatlerce oturdugumu bılırım. 2 gun camasır gıyemedım. 6 seans sonunda hala bıtmemıstı. Arkadas tavsıyesıyle ıst da bır merkeze gıdıyorum sımdı. O kadar memnunum kı anlatamam. Eskıden cıglık cıglıga yaptırırdım sımdı acı yok. Bacak kolukaltı ve genıtal bolge 1 saat suruyor. Eskıden gıttıgım yer 5 dakıkada genıtal ve koltukaltını gelısıguzel yapıyordu. Bacaklarıma ıkı seans yaptırdım tam bırbucuk ay oldu daha kıl cıkmadı. Benım kıllarım genelde sarı. Son gıttıgım yer alexandrıte (yanlıs yazmıs olabılırım) yapıyor bana. Normalde o az tuyu kalan yada bıtmek uzere olanlarda kullanılıyormus sanırım.

Bahsettiğiniz yer Zeynep Kırker mi ?
Ben yarın orda seansa başlıyorum da !! Emin olamadım şimdi !!

Bir de yarın Esteticare ile görüşmeye gideceğim. Koltukaltı seans 70 dediler. Oraya giden kimse var mı ?

merhaba arkadaşlar. bursa fomara da ixir güz. merk. 12 seas paket yapıyorlar. tüm vücut 1.500 tl ye başladım ben devam ediyorum hala şimdilik memnunum.

senin gittiğin ixir güzellik merkezi ıpl kullanıyor. Bende görüştüm ama ıpl olduğunu duyunca vargeçtim. ıpl le alınan tüyler aradan zaman geçince tekrar çıkıyormuş. o yüzden tavsiye etmediler. Bende esteland a başladım. Daha dökülmeye başlamadılar. Sonuçları yazacağım.

ben yılbaşından önce gitmeye başlamıştım koltuk altına sorun yaşayınca bıraktım gitmeyi.geçen haftasonu ağda ile aldım ve yeni tüyler çıkıyor of yani hiç birşey anlamadım bu işten.tamam azalma var ama lazerden çok daha fazlasını bekliyordum hayalkırıklığı yaşadım

esteland da kızlar sadece koltuk altı fiyatı ne kdr biliyormusunuz ?
seanslar kacargün arayla ? bilgilendirirseniz sevinirim..

Bir de yarın Esteticare ile görüşmeye gideceğim. Koltukaltı seans 70 dediler. Oraya giden kimse var mı ?

ben esteticera gidiyorum genital bölge için...
1 sean s aldım...2 ay oldu hala tek kıl çıkmadı....
2 dir kontrole gidiyorum bekliyoruz kıllar çıksında tekrar bi seans alayım diye...
ama fiyatları çok yüksek...
önce seansı 220 tl dediler...heryerde ilanları var %50 indirimli diye ...
bende 220 nin %50 si diye düşünüp gittim ama gerçek seans fiyatı 450 tl imiş...
ilk başta 450 nin lafı bile geçmiyor direk 220 diyorlar...
sonrada bu indirimli fiyatımız gerçek fiyat 450 diyorlar...

Back