- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar. Ben bursa da iki merkeze gittim. Biri fsm de camıının asagısında caprazda . Isım vermıyım ama hergun gazetelerde reklamı cıkan bır bayan doktor sahıbı. Ben genıtal bolge ve koltuk altı ıcın gıdıyordum. Asla rotus seansı yok. Genıtal bolgem 3 kere yandı. Eve nasıl gıttıgımı bılemedım. Su dolu kovlarda saatlerce oturdugumu bılırım. 2 gun camasır gıyemedım. 6 seans sonunda hala bıtmemıstı. Arkadas tavsıyesıyle ıst da bır merkeze gıdıyorum sımdı. O kadar memnunum kı anlatamam. Eskıden cıglık cıglıga yaptırırdım sımdı acı yok. Bacak kolukaltı ve genıtal bolge 1 saat suruyor. Eskıden gıttıgım yer 5 dakıkada genıtal ve koltukaltını gelısıguzel yapıyordu. Bacaklarıma ıkı seans yaptırdım tam bırbucuk ay oldu daha kıl cıkmadı. Benım kıllarım genelde sarı. Son gıttıgım yer alexandrıte (yanlıs yazmıs olabılırım) yapıyor bana. Normalde o az tuyu kalan yada bıtmek uzere olanlarda kullanılıyormus sanırım.
Bir de yarın Esteticare ile görüşmeye gideceğim. Koltukaltı seans 70 dediler. Oraya giden kimse var mı ?