• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Bursa da lazer epilasyon yapan yerler

tkurba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2010
12
0
86
İstanbul
arkadaşlar gidip sonuç alan yada tanıdığının memnun kaldığı yerler varmı?:1rolleyes:

Ben de Bursa'da yaşıyorum.Ve öyle bir yer arıyorum.Lütfen bilgilerinizi bizimle paylaşır mısınız?

Sanırım sonuç alan yokakannehir ben de birkaç merkezle görüştüm sanırım birinde karar kıldım eger ilgilenirsen özelden paylaşabilirim fikirlerimi şimdi belki reklama filan girer merkez adı vermek. Aslında lazer konusunda çekincelerim var sadece biraz daha rahat etmek için sağlığımdan olur muyum diyorum ya da işe yaramazsa zamanıma çektiğim acıya verdiğim paraya değmezse diye de düşünüyorum:uhm:

Kızlar Bursa da lazer epilasyon yaptıran kimse yok mu burada:uhm:

bende gitmek istiyorum ama sonuç alamamaktan korkuyorum.. ya da bi yan etkisinin olmasından. tavsiye edebileceğiniz yerler nereleri karar veren arkadaşlar??? yardım ederseniz çok sevinirim

arkadaslar bu dediğiniz yerde hangi alet kullanılıyor.ben zafer plazayla görüztüm innaılmaz ucuk fiyatlar söleniyor.ama alex uyguluyolar.en iyi makine de oymus.cok kararsız kaldım:(

yukarıda yeşimben arkadaşın dediği yeri internetten araştırırsan kullandıkları aletle ilgili ayrıntılı bilgi edinebilirsin

Canım esteland deĞılde esta estetık.com yazıyor.o sıte dı mı

facebookta esteland diye sayfası var.senin dediğin esta o başka bir yer.bir de esteliza var nalbantoğlunda sanırım.kampanya yapmışlar 6 seans tüm vücut 990 tlymiş.

Son düzenleme:
evet iki gün önce estelizadaydım ben.bacak genital ve koltukaltı 6 seans birinci yas dönümleri dolayısıyla 1 milyar.makinelerini gösterdi ıpl uyguluyolarmıs fakat 2010 model.bakımları yapılıyormus.epey anlattı.hosuma gitti fakat ıpl hakkında hos seyler sölemiyorlar.bu yüzden içim rahat etmedi:(estelandı buldum canım numara da aldım cok sağol...

birşey değil arkadaşım. ıpl hakkında ne duydun? ben koltukaltına estelanda gidiyorum ama vücut için estelizanın fiatı uygun gelmişti ama şimdi takıldım bilmiyorumkismile

valla canım bak yine bu forumda ıpl hakkında bir baslık acılmıs olumlu konusan sadece bikac kişi.cogunluğu uzun seanslara gitseler de tamamen bitmediğinden yakınmıslar.gerci esteliza da 2010 model ıpl kullanılıyomus.kadın nerdeyse 45 dakika anlattı.bir de bunlar eger 6 seansta kıllar tamamen bitmezse kalan tek tükleri iğneli epilasyonla bitiriyolarmıs.kadın dedi ki normalde sadece tüm bacak 1 milyar ama 1. yas dönemi nedeniyle koltukaltı genital dahil olmus.acıkcası bana mantıklı gelmişti fakat ben genital ve koltukaltı düşünmüyorum.hassas bölgelr oralar.cok kararsız kaldım.estalandı arayamadım daha orda hangi alet var?

canım zaferdeki estetik interncional kampanya yapmıs kadınlar günü kampanyası.%40 indirim.sanırım oraya gidicem yarın konusmaya.ayın 9 una kadarmıs kampanya

Ben istanbulda gidiyorum ipl yapıyorlar. çok memnunum kızlar. her söylenene inanmayın makinenin kaliteside önemli. Daha iki seans yaptırdım yüzde yetmişi döküldü kıllarımın. Bir arkadaşım alexandrite ile yaptırıyor. bacakları nokta nokta yanık olmuş. Heleki ten rengin buğday yada daha koyuysa alexi önermiyolar çünkü iz kalıyor.

evet sanırım öle makine ve onu kullanan kişiler çok önemli...

canım ben konustum randevu aldım.normalde bacak 700 liraymıs ama kampanyayla beraber 420ymiş. üç seans paket alabiliyosun.üç seansa da 420 den gidiyosun.ama tek bir seans alırsan 420 den,bikez gidebiliyosun.bir dahaki gittiğine 700 den devam ediyosun.mesela koltukaltı 60 a düşmüş.yüz epilasyonuda 72 ye.üç seanslık paket almak mantıklı bence.ıpl kesinlikle kullanmıyolarmıs.alex bir de farklı bir alet varmıs.tek problem üçlü paket aldıgında paranın ya tamamını ya da yarısını peşin alıyolar.para peşin kırmızı meşin diyolar ne yazık:(ben pazar gidicem görüşmeye

Back