- 27 Nisan 2017
- 64
- 8
- 33
Merhabalar alper bey fiyat icin ne dedi acaba? İki kere randevu alıp bir türlü goresememistikBende 5 Mayıs için alper beye ameliyat günü aldım,umarım güzel olur
8.5 dedi, sizin tanıdığınız var mı hiç alper bayraktara olan, umarım memnun kalırımMerhabalar alper bey fiyat icin ne dedi acaba? İki kere randevu alıp bir türlü goresememistik
Ben vedat beye oldum Vedat menderes arastirma hastanesinde. daha cok yeni benim ama simdilik hersey yolunda doktoru gören herkes cok seviyor sempatik ilgili bi doktor gorusmekte fayda var[/QUOTE
çok geçmiş olsun, umarım benim de güzel geçer
8.5 dedi, sizin tanıdığınız var mı hiç alper bayraktara olan, umarım memnun kalırım
Dün saat 11 de ameliyata girdim. İyiyim çok şükür, beklediğimden daha iyiyim, biraz acıyor tabi, tuhaf bir duygu oluyor,ama bununda normal olduğunu düşünüyorummerhaba bugün ameliyat günün olmalı.
umarım herşey güzel geçer, iyileşmeni ve güzel haberlerini bekliyoruz.
alper beyle görüşücem bende yorumların benim için çoook önemli.
şimdiden geçmiş olsun
Merhaba yorumunuzu yeni gören biriyim ve şuan ben de Alper Bayraktar’ı düşünüyorum. Sizin 3.5 yıl olmuş memnun musunuz hala, doktoru tavsiye eder misiniz?Bende 5 Mayıs için alper beye ameliyat günü aldım,umarım güzel olur