Bursa da iyi bir plastik cerrah bilen var mı ? Araştırmalara başlıyorum

Valla meme konusunda nasıl bilemem ama ben 5 martta revizyon ameliyatı oldum Alper Bey'e. Kendisi güleryüzlü işinde gayette başarılı. Benim 3. ameliyatıma girdi kendisi ve hiç kalmamış olan burnumu düzeltti pardon yeni baştan bana bir burun yaptı Kaburgamdan ve iki kulağımdan kıkırdak alarak 7 saat süren zorlu bir ameliyat sonrasında hissettiğim sadece kaburga ağrısıydı. Kulaklarımdan sanki hiç bir şey alınmamış gibiydı dikişli yaralı bir kulak ama acı yok. Aynı şekilde burnumda da bir ağrım yoktu sadece şişlik ve biraz morluk dışında. 1 aylık bir burnum var ama sanki yıllar geçmiş üzerinden gibi hissediyorum gayet güzel nefes alabilen bir burnum var şeklide gayet hoş ufak tefek sıkıntılar dışında. Ben 7.500e ameliyat oldum fiyat pahalı diyenlere şunu söyleyebilirim benim gibi bir burun yani daha önceden baya bir oynanmış ve mahvolmuş bir burun 15.000- 25.000 gibi uçuk rakamlarda yapılıyor. Allah Alper Bey'den razı olsun adam aldığı parayı kuruşuna kadar haketti. Sonuna kadar da helal olsun artık rahatça nefes alabiliyorum

Şansliymissin o zaman canım umarım hiç bir problem olmadan böyle devam eder...lakin arkadasimin burnuna alper beyin yaptığı revizyonu da Emre bey duzeltebildi )

Yooo ben ameliyat olmadım hatta tanımam bile ama ''yorumu bursa meme estetiği" diye bu sayfada bahsettigim başlık altında çok iyi tanıdığım bi ablam ameliyat olmus doktor beye onun hakkında bahsettim yani bir dizi ameliyat olmak zorunda kalmış arkadaşım ancak bence hepsi ayrı birer revizyon yazımı okuyun ne demek istediğimi anlarsınız ...

Canım valla memede mesut beyi ve Murat Tezcan ın üstüne tanımam her ikisinde ameliyat olan arkadaşlarım var ikisinide neredeyse 4 sene kadar geçti deforme sıfır bi görüş istersen. ...

Şansliymissin o zaman canım umarım hiç bir problem olmadan böyle devam eder...lakin arkadasimin burnuna alper beyin yaptığı revizyonu da Emre bey duzeltebildi )

Şimdi ben anlayamadım, siz Alper beyi mi kötülüyorsunuz, Mesut ve Murat beye ameliyat için üye mi yönlendiriyorsunuz yoksaaaa şu diyetisyenlik yönünde ilerleyen ablanın reklamını mı yapıyorsunuz?

Aynı pcden giriş yapıpta birbirinizi tanımıyormuş gibi yapmayın bari, kurgunuz zayıf, girişim başarısız

bursa' da devlet hastanesinde çalışan iyi bir plastik cerrah önerebilecek var mı? bacağımdaki bir kitleyi aldırıcam da derin bir iz vs kalsın istemiyorum.

Bende olucam karin germe ve meme kucultme bana alper bayraktar hakkinda tecrubeni yazarmisin gecmis olsun

merhaba canım bende mesut özcanla görüştüm ama biraz yaşlı geldi ve korktum açıkça en iyisi olduğunu duydum görüşmeye gittim ama içime sinmedi ve nasipse 17 ekim selçuk aytaç a randevu aldım estetik international pardon yani ameliyat tarihim 17 si bursadan arkadaşlar olduğunu görünce sevindim en azından birbirimize yardımımız dokanır

Nasil gecmis olsun begendinmi tecrubelerini yazarmisin lutfen bende alper bey dusunuyorum meme diklestirme karin germe bu kis olmak istiyorum nasil birisi yaz bana lutfen

neden mesut özcan dersin
sen ona mı ameliyat oldun
Hayir ben ona olmadim ama forumda ona ameliyat olan arkadaslar var cok memnun. Dikis izleri cok ince. Ben sonuclarini begeniyorum mesut beyin. Zaten bursaninda en eski plastik cerrahi.
Benim doktorum izmirde cenk tokat. Izmir dusunursen cenk beyde cok basarili

ben bursadayım

Sen oldunmu ameliyatini ? Alper bayraktar hakkinda tecrubeni yazarmisin

Alper bayraktara olduysan tecrubeni yazarmisin

Kızlar merhabalaar küçük bi tavsiye paylaşmak istedim Bursa da estetik cerrah konusunda hiç tereddütsüz tavsiye edebileceğim cerrah Erhan Şafak tır . çünkü bir yakınım için meme büyütme ameliyatı araştırması yaparken tesadüfen kendisinin sayfasından görüp araştırmıştık ve hakkında bi çok olumlu yorumlar okuduk web sayfasından sizde biraz araştırın derim. Yakınım ameliyat oldu ve şuan halinden çok memnun her şey başarılıydı ve oldukça samimi bir yaklaşım vardı.

Ben de iki hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum. 5-6 doktor dolaştım. Medikal Park ta Polat beyi tercih ettim ve şimdilik çok memnunum. Ama aklımda Ali Tufan Soydan da kaldı, çok ilgili ve deneyimli bir doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…