Valla meme konusunda nasıl bilemem ama ben 5 martta revizyon ameliyatı oldum Alper Bey'e. Kendisi güleryüzlü işinde gayette başarılı. Benim 3. ameliyatıma girdi kendisi ve hiç kalmamış olan burnumu düzeltti pardon yeni baştan bana bir burun yaptı Kaburgamdan ve iki kulağımdan kıkırdak alarak 7 saat süren zorlu bir ameliyat sonrasında hissettiğim sadece kaburga ağrısıydı. Kulaklarımdan sanki hiç bir şey alınmamış gibiydı dikişli yaralı bir kulak ama acı yok. Aynı şekilde burnumda da bir ağrım yoktu sadece şişlik ve biraz morluk dışında. 1 aylık bir burnum var ama sanki yıllar geçmiş üzerinden gibi hissediyorum gayet güzel nefes alabilen bir burnum var şeklide gayet hoş ufak tefek sıkıntılar dışında. Ben 7.500e ameliyat oldum fiyat pahalı diyenlere şunu söyleyebilirim benim gibi bir burun yani daha önceden baya bir oynanmış ve mahvolmuş bir burun 15.000- 25.000 gibi uçuk rakamlarda yapılıyor. Allah Alper Bey'den razı olsun adam aldığı parayı kuruşuna kadar haketti. Sonuna kadar da helal olsun artık rahatça nefes alabiliyorum