Bursa da iyi bir plastik cerrah bilen var mı ? Araştırmalara başlıyorum

Valla meme konusunda nasıl bilemem ama ben 5 martta revizyon ameliyatı oldum Alper Bey'e. Kendisi güleryüzlü işinde gayette başarılı. Benim 3. ameliyatıma girdi kendisi ve hiç kalmamış olan burnumu düzeltti pardon yeni baştan bana bir burun yaptı :KK70: Kaburgamdan ve iki kulağımdan kıkırdak alarak 7 saat süren zorlu bir ameliyat sonrasında hissettiğim sadece kaburga ağrısıydı. Kulaklarımdan sanki hiç bir şey alınmamış gibiydı dikişli yaralı bir kulak ama acı yok. Aynı şekilde burnumda da bir ağrım yoktu sadece şişlik ve biraz morluk dışında. 1 aylık bir burnum var ama sanki yıllar geçmiş üzerinden gibi hissediyorum gayet güzel nefes alabilen bir burnum var şeklide gayet hoş ufak tefek sıkıntılar dışında. Ben 7.500e ameliyat oldum fiyat pahalı diyenlere şunu söyleyebilirim benim gibi bir burun yani daha önceden baya bir oynanmış ve mahvolmuş bir burun 15.000- 25.000 gibi uçuk rakamlarda yapılıyor. Allah Alper Bey'den razı olsun adam aldığı parayı kuruşuna kadar haketti. Sonuna kadar da helal olsun artık rahatça nefes alabiliyorum :KK76:

Valla meme konusunda nasıl bilemem ama ben 5 martta revizyon ameliyatı oldum Alper Bey'e. Kendisi güleryüzlü işinde gayette başarılı. Benim 3. ameliyatıma girdi kendisi ve hiç kalmamış olan burnumu düzeltti pardon yeni baştan bana bir burun yaptı :KK70: Kaburgamdan ve iki kulağımdan kıkırdak alarak 7 saat süren zorlu bir ameliyat sonrasında hissettiğim sadece kaburga ağrısıydı. Kulaklarımdan sanki hiç bir şey alınmamış gibiydı dikişli yaralı bir kulak ama acı yok. Aynı şekilde burnumda da bir ağrım yoktu sadece şişlik ve biraz morluk dışında. 1 aylık bir burnum var ama sanki yıllar geçmiş üzerinden gibi hissediyorum gayet güzel nefes alabilen bir burnum var şeklide gayet hoş ufak tefek sıkıntılar dışında. Ben 7.500e ameliyat oldum fiyat pahalı diyenlere şunu söyleyebilirim benim gibi bir burun yani daha önceden baya bir oynanmış ve mahvolmuş bir burun 15.000- 25.000 gibi uçuk rakamlarda yapılıyor. Allah Alper Bey'den razı olsun adam aldığı parayı kuruşuna kadar haketti. Sonuna kadar da helal olsun artık rahatça nefes alabiliyorum :KK76:

Şansliymissin o zaman canım :KK66: umarım hiç bir problem olmadan böyle devam eder...lakin arkadasimin burnuna alper beyin yaptığı revizyonu da Emre bey duzeltebildi :KK66:)

Arkadaşlar bende Alper bayraktara rinoplasti oldum..fakat benim ameliyatım başarısız...bu ay 6. ayım doluyor ve kendisi durumu düzeltebileceğini söyledi,fakat daha kötü olurmu,beceremezse ve daha kötü olursa diye korkuyorum...yani sitede de bir allahın kulu yok,kendisine 2. ye ameliyat olan.....
açıkçası 2. ameliyat için para almayacak,ve bu yüzden de önemsemezse diye de korkuyorum...başka bir doktoramı gitsem bilemedimmm......başka doktor demek herşeye sıfırdan başlamak demek...yokmu bana akıl verebilecek,alper beyle deneyimleri olan???
Yooo ben ameliyat olmadım hatta tanımam bile ama ''yorumu bursa meme estetiği" diye bu sayfada bahsettigim başlık altında çok iyi tanıdığım bi ablam ameliyat olmus doktor beye onun hakkında bahsettim yani bir dizi ameliyat olmak zorunda kalmış arkadaşım ancak bence hepsi ayrı birer revizyon:KK43: yazımı okuyun ne demek istediğimi anlarsınız ...

Açıkçası pek Alper beyi tavsiye edemeyeceğim çünkü doktor beyden ne yazıkki hiç memnun kalmadı arkadaşım ama bursa da mesut bey in ve Murat Tezcan in üstüne tanımıyorum bizzat her ikisine de meme protezi ameliyatı olan tanıdığım insanlar var sonuç süper incecik küçücük bir dikiş mükemmel :KK66:

Valla arkadaşa bende katılıyorum yani estetik gorecelidir lakin diyeceksiniz Alper beyi nerden tanıyorsunuz diye ben doktor beyi kesinlikle tanımam hatta bursaya gelmisligim bile sayılır ama ben istanbulda Beslenme ve Diyetetik öğrencisiyim aynı bolumu okuduğum üniversitede muhteşem etkiliyici sexy ve bir o kadar hırslı bir ablam var abla dedim ama o 24 yaşında bir kaç yıl evel 50-55 kilo kadar vermiş ve bu bolumu ustune kazanıp okulumuzda tek tam burslu ve gözde diyetisyen adayı olma yolunda ilerlemekte yani o kadarki bu bizim ilk senemiz olmasina ragmen bayan hocalarimiz bile ona kendilerine zayiflama koclugu yapmasini istiyor...ki işte lafı uzattım bu ablam (adini ona sormadan veremiyorum) Bursalı ilk okullar açıldığında bölüm öğrenci ve hocalarinin gerek davranışları gerek hırsı çaliskanligiyla dikkatimizi çektiği kadar gerçekten güzel olan fizigi ile de konu olmustu...Taki bigün okulun havuzun a girerken gòrene kadar bikinisiden beline g.string şeklinde boydan boya çıkan çok derin ve kalın dikiş izleri vardı birde gene karnında neredeyse göbek deliğine kadar uzanan biraz daha ince dikiş vardıki o biraz daha mor ve göçüktü neyse tabii biz bu izleri soramadik cunku ciddi bir kaza falan gecirdiğini düşúndük,fizigini sadece bu dikisler gölgeliyordu ki geçende bende minicik olan memelerime meme implant istediğimi ama kime yaptıracam a karar vermediğini konuşurken ablam bana kendi göğüslerinin de implant olduğunu söyledi ve doktorundan çok memnun olduğunu beni istersem götürüp gorusturebileceğini söyledi eee bende bırakır mıyım Yalvar yakar açtırdım tabiii ama gördüğüm meme hiç hoşuma gitmedi ablama da söyledim bir kere meme ucu simetrik değildi meme altı dikisleri kalın ve implantı kas altına yerleştirilmemiş onun için meme altlarında köpek kulağımı kuzu kulağımı neymis öle et fazlalari vardı ki buda memeyi doğal değil deforme gösteriyordu sonra öğrendik ki abla o kadar kilo verince hâliyle bir dizi estetik ameliyattan sonra bizim kaza mı geçirmiş acaba dediğimiz dikişler olmuş ablama göre ( ki bence tamamen doğasîndaki mütavaziliğinden dolayı)doktoru Alper Bayraktardan çok memnun laf söyletmiyor doktorunun kotu olan cildini ancak bu kadar duzeltebildiğini savunuyor karnında ki iz karın germe, belindeki popo kaldırma imiş ablamiza da söyledik bu ameliyatlarin hepsi birer revizyon çünkü estetik durmuyor karar genede ablanın karışmam ama hic bir doktor bu ameliyatlari hayrina bedavaya yapmiyor karşısında ki insana da cildi kötü diye Hayır işi yapar gibi yapmamalı benim kendi görüşüm özellikle estetik cerrahları ellerinden geleni değil muhteşem i yapmalı hee benim arkadaşım memnunum neye göre ben anlamış değilim bu yazıyı okusa beni öldürür ama bu tamamen başta dediğim gibi benim estetik gorusum estetiğin göreceli olmasından kaynakli yine de bu konuyu tartışmaya açık bırakıyorum...

Söyleyemem çünkü bu yazıyı görürse bana çok kızar ama profiline baktım sizde bursadasiniz emin olun 4 sene sonra bursa onun hırs ve Azmin i öğrenince bir numaralı diyetisyen olur zaten bu sadece şahsi görüşüm değil tüm hocalarimizin ona karşı tutumu...

Aferin o zaman arkadaşına bu yaşta o küçücük yaşına iki çocuk ikinci üniversiteyi ve bir o kadar başarıyı sigdirmis valla oğlum olsa alırdım :KK66:))) Şaka tabii ...helal olsun bursanın onun gibi diyetisyen e ihtiyacı var İnsanın başta kendisi yaşayıp insanları yönlendirmesi çok daha profesyonel olur bence ama sen bence bizden azıcık bahset daha sonra belki kendi forma denk gelir mutlaka anlar kendinden , doktorundan bahsedildiğini daha çok kızar :)

Canım valla memede mesut beyi ve Murat Tezcan ın üstüne tanımam her ikisinde ameliyat olan arkadaşlarım var ikisinide neredeyse 4 sene kadar geçti deforme sıfır bi görüş istersen. ...

Hehehe iyi o zaman dua et Alper Bayraktar da görüp arkadaşına söylemesin bu kadar hırslı ve güzel bi kadını unutmaz bence hatırlar hastasını...Şaka yapıyorum canım sen bakma neyse sen yinede bu genç diyetisyen adayını bize yönlendirmeye çalış :)

Şansliymissin o zaman canım :KK66: umarım hiç bir problem olmadan böyle devam eder...lakin arkadasimin burnuna alper beyin yaptığı revizyonu da Emre bey duzeltebildi :KK66:)

Yooo ben ameliyat olmadım hatta tanımam bile ama ''yorumu bursa meme estetiği" diye bu sayfada bahsettigim başlık altında çok iyi tanıdığım bi ablam ameliyat olmus doktor beye onun hakkında bahsettim yani bir dizi ameliyat olmak zorunda kalmış arkadaşım ancak bence hepsi ayrı birer revizyon:KK43: yazımı okuyun ne demek istediğimi anlarsınız ...

Şimdi ben anlayamadım, siz Alper beyi mi kötülüyorsunuz, Mesut ve Murat beye ameliyat için üye mi yönlendiriyorsunuz yoksaaaa şu diyetisyenlik yönünde ilerleyen ablanın reklamını mı yapıyorsunuz?

Aynı pcden giriş yapıpta birbirinizi tanımıyormuş gibi yapmayın bari, kurgunuz zayıf, girişim başarısız:KK51:

bursa' da devlet hastanesinde çalışan iyi bir plastik cerrah önerebilecek var mı? bacağımdaki bir kitleyi aldırıcam da derin bir iz vs kalsın istemiyorum.

ben de çok araştırdım bursa için.. Alper bey'de karar kıldım meme ameliyatı için. Şu anda Medicalpark hastanesindeymiş.. Kararımı verdim ancak biraz daha havaların serinlemesini bekliyorum ameliyat için. Meme ameliyatı konusunda Bursa'da bir numaraymış duyduğuma göre :)
Bende olucam karin germe ve meme kucultme bana alper bayraktar hakkinda tecrubeni yazarmisin gecmis olsun

merhaba canım bende mesut özcanla görüştüm ama biraz yaşlı geldi ve korktum açıkça en iyisi olduğunu duydum görüşmeye gittim ama içime sinmedi ve nasipse 17 ekim selçuk aytaç a randevu aldım estetik international pardon yani ameliyat tarihim 17 si bursadan arkadaşlar olduğunu görünce sevindim en azından birbirimize yardımımız dokanır

ben de çok araştırdım bursa için.. Alper bey'de karar kıldım meme ameliyatı için. Şu anda Medicalpark hastanesindeymiş.. Kararımı verdim ancak biraz daha havaların serinlemesini bekliyorum ameliyat için. Meme ameliyatı konusunda Bursa'da bir numaraymış duyduğuma göre :)

Nasil gecmis olsun begendinmi tecrubelerini yazarmisin lutfen bende alper bey dusunuyorum meme diklestirme karin germe bu kis olmak istiyorum nasil birisi yaz bana lutfen

neden mesut özcan dersin
sen ona mı ameliyat oldun
Hayir ben ona olmadim ama forumda ona ameliyat olan arkadaslar var cok memnun. Dikis izleri cok ince. Ben sonuclarini begeniyorum mesut beyin. Zaten bursaninda en eski plastik cerrahi.
Benim doktorum izmirde cenk tokat. Izmir dusunursen cenk beyde cok basarili

Hayir ben ona olmadim ama forumda ona ameliyat olan arkadaslar var cok memnun. Dikis izleri cok ince. Ben sonuclarini begeniyorum mesut beyin. Zaten bursaninda en eski plastik cerrahi.
Benim doktorum izmirde cenk tokat. Izmir dusunursen cenk beyde cok basarili
ben bursadayım

bende bursa da olmak istiyorum
23 yaşındayım ve göğüslerim çok küçük
şuan hem okuyorum hem çalışıyorum
1 haftada iyileşebilir miyim?
alper bayraktara olanlar yardımcı olur musunuz?
6000 çok pahalı yaa
3500 4000 normalde
bütçem sınırlı
biraz korkuyorum da böylede mutsuzum
2 3 ay sonra olmayı düşünüyorum
Sen oldunmu ameliyatini ? Alper bayraktar hakkinda tecrubeni yazarmisin

Alper bayraktara olduysan tecrubeni yazarmisin

Kızlar merhabalaar küçük bi tavsiye paylaşmak istedim Bursa da estetik cerrah konusunda hiç tereddütsüz tavsiye edebileceğim cerrah Erhan Şafak tır . çünkü bir yakınım için meme büyütme ameliyatı araştırması yaparken tesadüfen kendisinin sayfasından görüp araştırmıştık ve hakkında bi çok olumlu yorumlar okuduk web sayfasından sizde biraz araştırın derim. Yakınım ameliyat oldu ve şuan halinden çok memnun her şey başarılıydı ve oldukça samimi bir yaklaşım vardı.

Ben de iki hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum. 5-6 doktor dolaştım. Medikal Park ta Polat beyi tercih ettim ve şimdilik çok memnunum. Ama aklımda Ali Tufan Soydan da kaldı, çok ilgili ve deneyimli bir doktor.

X