Bursa da iyi bir DR ve Hastane tavsiye

nesbar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
165
3
42
Merhaba arkadaşlar; Bursada iyi bir dr ve hastane tavsiye eder misiniz? ( sgk kapsamında olması önemli) Kafam dr konusunda çok karıştı ve bir an önce iyi bir drun takibine girmek istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim

ben medicalde ahmet yılmaza gidiyorum çok memnunum.

canım bende ona gitmek istiyorum bir yakınım onun özelinden gidiyor memnun ama hastane de tavrı nasıl incelemeleri nasıl.Ben şu an hamile değilim o yüzden özelden değil de en azından tahlil muayene filan diye hastane olsun istedim.Bana konu hakkında bilgi verebilir misin? Hastane çok yoğun mu ya da hemen ertesi güne randevu alınabiliyor mu

hastanedede çok kibar ve anlayışlı bi doktor ve gerekli bilgiyi çok iyi veriyor.hastası çok olduğu için yoğun oluyo ama birkaç gün önceden randevu alıp gidersen sorun olmuyo.işallah seninde hamiş haberini alırız canım.

canım sana çok teşekkür ederim.Kafamda yüksek olasılık olarak Ahmey Yılmaz vardı sende böyle deyince iyice netleşti.

canım sana çok teşekkür ederim.Kafamda yüksek olasılık olarak Ahmey Yılmaz vardı sende böyle deyince iyice netleşti.

canım o zaman. bursa dr ahmet yılmaza gidenler topiğne buyur, bekleriz. oradaki arkadaşların tecrübelerinden de faydalanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…