Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bursa da Bebek Çocuk Bakabilirim

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

kadinsak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
3
1
86
45
Bursa
Merhaba Bursa Setbaşı civarında oturuyorum. Temiz ve düzenliyimdir. Öncelikli olarak bende bir anneyim. Yani sizin neler hissettiğinizi anlayabiliyorum. Çocuğunuzu kime emanet edeceğiniz konusunda tabiki kaygılarınız olacaktır. En değerli varlığınızı bıakacağınız kişiyi iyi seçmek gerekiyor.
Dileyen olursa kendi evimde de bakabilirim. Evimiz merkezi sistem ve kesinlikle kışın üşüme derdi olmaz.
Bu civardaki çocuklarınıza gözünüzün arkada kalmıyacağı şekilde bakabilirim. Sigara kullanmıyorum. 10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. 8 ve 2.5 yaşlarında.
Bana msj yoluyla ulaşabilirsiniz. telefonumu buraya yazmak istemedim

karda kışta çocuğu sabah kaldırıp evden alıp başka eve bırakmak bana çok saçma geliyor.evin sıcak olabilir ama bavul gibi taşınan çocuğa yazık değil mi?

karda kışta çocuğu sabah kaldırıp evden alıp başka eve bırakmak bana çok saçma geliyor.evin sıcak olabilir ama bavul gibi taşınan çocuğa yazık değil mi?

Evet zaten dileyen olursa yazdım dikkat etdiyseniz. Bir arkadaşım kendi evinde bakıyor. Bu şekil baktıranlarda çok var. Haatta en üstte Bursa'da bakıcı ücretleri başlıklı konuda 2 bayan cocuk bakımı için tanışmak istemiş. Eviimde internet üzerinden kamerayla çocuğunuzu gün boyu kontrol edebilirsiniz yazmış. Ev uzaksa bakıcıya götürülmez bencede. yakınsa olabilir diye düşünüyorum.
Snuçta kreşlerde eve gelmior siz götürüyorsunuz. Herkezin kendi görüşü tabiki,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…