kesin düğün resimlerinide havaide çektirmiştir tabi arka planda ......................................
ama olsun sen herkez gbolmamak için resimde çekinmemişindir kaydirigubbakcemile3
allah eşine sabır versin bide çalışma gücü çünkü sen bi kerede on kıyafet giyiyosundur üst üste hep değişikte giyinmek istersin sen aynı olmamak için yazık yazık kocana yardım falan toplayalım adamcaza:))))))))))
neyse normal haldeki resimlerinide buraya koyarmısın çok merak ettim doğrusu herkezin dikkatini çeker bence ama gardorubunun hepsini giyme tek tek giy canım olurmu sevgilerle...................
bu arda gelinliğin pek şatavatlı ama daha evlilik moduna giremedin heralde hala bekar yazıoda......................
heeeeeeeeeeee sen gelinliği gene giycan ondan bekar yazıon dimi pardon canım.....................
Haklısın eksiğim yok fazlam var : )) Öyle sade olsun ,asil olsun gelinliğim diye düşünenlerden değilim.Kokoş olsun ,frapan olsun ,isterse çingene olsun : ) dedim ama gelinlik ,gelinlik gibi olsun dedim.Tek günüm ve parlak ne varsa hepsini üstüme iliştirdim : ))
Görmemişin gelinliği ne yaparsın : ))
İlginize tşk ederim.Biraz çingene oldu ama : )) benimde derdim herkes farklı bir gelinlik görsün idi.Her gittiğimde herkesin aynı olması beni buna itti.Gerçi gelin olmak zaten başlı başına farklı.Beyazlar içinde herkes güzel oluyor.Ama nedense aynı model baş görmek beni sıkıyordu.Hatta sadece saten görmek güzel olsada benim tarzım değildi.Rüküş müküş herkesin aklında gelinliğim kaldı ya : )) Arkadaşlar yorumlarınız için tekrar teşekkürler.
Arkadaşlar kim dedi beğenin beni diye : )) İyi ki full ihtişam dedik ,frapan dedik.Neden bu kadar üstünüze alındınız .Bilmiyorum beğenmek zorunda değilsiniz.Forumda beğenmediği için hakaret ettiğim tek bir cümle gösteremezsiniz.Sanırım sorununuz hakaret ettikçe benim gelinliğimi anlatmam ve beğenmem oldu : )) Yapacak bir şey yok.Sadece paylaşmak istedim.Ancak beğenmemeniz çok normal .Önce forumu bir baştan okuyun hakaret kim kime ediyor ve asıl özgüven sorunu kim yaşıyor onu belirleyelim.Yoksa buraya koymamın amacı sınırıları aşmak değil.İster çingene deyin ,ister abartı ister karmaşa ( bunu başta ben dedim zaten ) ama kimse kimseyi aşağılamak hakkını vermez.Öncelikle bunu öğrenin ''nescum '' hanım sonra yorum yapın : ) Ben de bazı arkadaşların dediğini yapıyorum aslında üslubunuzla cevap vermiyor gelinliğimi beğenmekte devam ediyorum : )) saygılar,sevgiler
Çok tezatlarla dolusunuz : ) İğneleyici bir üslubunuz var ama ben beyaz camın arkasında olmanın verdiği suni özgüven ile saygı çizgisini aşanlardan değilim.Öncelikle kendinizle çelişiyorsunuz : ) Profilimde bekar yazması sizi neden enterese etti : ) madem beğenmiyorsunuz ( ki zorunda değilsiniz ) sürekli neden resimlerime bakıyorsunuz : )) ÇOk mu hoşunuza gitti hadi hadi saklama itiraf et bayıldın değil mi ? : )) Yok zaten beğenmemişsiniz bir de göz zevkinizi stüdyo fotolarımla bozmayayım dedim şimdi.Allah nasip ederse evliliği bir daha düşünmediğimden ikinci kez giymeyi düşünmüyorum.O yüzden satışa çıkardım.Ya da kiralık.Hİç olmadı durur dolapta.Ama bir şey dikkatimi çekti bir eğitimci olarak neden bariz hatalar yapıyorsunuz : ) Cümlelerinizde anlatım bozukluğu ,karmaşa var. Ayrıca şatavat değil şatafat ,heralde değil herhalde,çekinmemiş değil resim çekilmek ya da çektirmek gardorop değil gardrop : )) ayy yordun ya beni düzelt düzelt bitmiyor.Neyse bu sene ki fitrelerinizi bana gönderirsiniz. : )) selamlar saygılar hürmetler iyi ramazanlar
Yapmayın Allah Aşkına ! Anladığınız saygı anlayışı bu mudur? Alt tarafı bez parçası .Ben kendimle dalga geçerken insanların şahsıma hakaret etmesi sizce eleştiri mi oluyor ?Asıl eleştriden ne anladığınızı sorgulamak gerek.Burda bir forum açılması ,topiğin paylaşıma açılması kimseye hakaret hakkını vermez öyle değil mi ? Ucuz kelime oyunları bunlar gerçekten.Yoksa eleştriye tahammülü olmayan buraya koymazdı.Ama dert gelinlik olmayınca fiyatını bile zikretmezken zorla sormalar ,iğnelemeler ,güya eleştiri altında şahsıma göndermeler bunlar gerçekten basit ağızlar.Rica ederim polemiğe girmeyelim.Gerçekten hoş değil.
beniim derdimde polemiğe girmek değill
farkındaysan gelinliğinle ilgili yorum yapmadım zaten beni ilgilendirmezde giyen kişi beğenip giymişse güle güle giy derim yeter
çünkü karşımdaki kişinin zevkidir
ama herkes beğenip bravoooooooo leyli gelinliği süper demek zorunda değill
sadece beğenmeyen değil beğenen kişide var gelinliğini
ben sadece aynı eleştiriyi kendinde kendine yapmışsın yazdım
sen kendine çingene gibi diyebiliyorsan herkes senden yüz bulup derr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?