Bursa Buski 19/07/09 LeyLi'nin Düğün Fotoları

bu arda gelinliğin pek şatavatlı ama daha evlilik moduna giremedin heralde hala bekar yazıoda......................
heeeeeeeeeeee sen gelinliği gene giycan ondan bekar yazıon dimi pardon canım.....................

Çok tezatlarla dolusunuz : ) İğneleyici bir üslubunuz var ama ben beyaz camın arkasında olmanın verdiği suni özgüven ile saygı çizgisini aşanlardan değilim.Öncelikle kendinizle çelişiyorsunuz : ) Profilimde bekar yazması sizi neden enterese etti : ) madem beğenmiyorsunuz ( ki zorunda değilsiniz ) sürekli neden resimlerime bakıyorsunuz : )) ÇOk mu hoşunuza gitti hadi hadi saklama itiraf et bayıldın değil mi ? : )) Yok zaten beğenmemişsiniz bir de göz zevkinizi stüdyo fotolarımla bozmayayım dedim şimdi.Allah nasip ederse evliliği bir daha düşünmediğimden ikinci kez giymeyi düşünmüyorum.O yüzden satışa çıkardım.Ya da kiralık.Hİç olmadı durur dolapta.Ama bir şey dikkatimi çekti bir eğitimci olarak neden bariz hatalar yapıyorsunuz : ) Cümlelerinizde anlatım bozukluğu ,karmaşa var. Ayrıca şatavat değil şatafat ,heralde değil herhalde,çekinmemiş değil resim çekilmek ya da çektirmek gardorop değil gardrop : )) ayy yordun ya beni düzelt düzelt bitmiyor.Neyse bu sene ki fitrelerinizi bana gönderirsiniz. : )) selamlar saygılar hürmetler iyi ramazanlar

Son düzenleme:
Güzelim insanlar seni beğenmedi diye aşırı özgüven gösterilerine girmene gerek yok.
Madem resmini buraya koyuyorsun insanlar da istediklerini söylerler.
Senin şatafat sandığın şey çingenelik olmuş bence.
Sen mutluysan, beğendiysen orası bizi ilgilendirmez ama, bu gelinliği buraya koyduysan isteyen de istediğini söyler.

Türban, duvak, tül, çiçek kuyruk falan sadece bir tül yığını gibi görünüyor. Sen önce ihtişamın nasıl olduğunu öğren ondan sonra gel insanlarla aşık at lmaz:

Arkadaşlar kim dedi beğenin beni diye : )) İyi ki full ihtişam dedik ,frapan dedik.Neden bu kadar üstünüze alındınız .Bilmiyorum beğenmek zorunda değilsiniz.Forumda beğenmediği için hakaret ettiğim tek bir cümle gösteremezsiniz.Sanırım sorununuz hakaret ettikçe benim gelinliğimi anlatmam ve beğenmem oldu : )) Yapacak bir şey yok.Sadece paylaşmak istedim.Ancak beğenmemeniz çok normal .Önce forumu bir baştan okuyun hakaret kim kime ediyor ve asıl özgüven sorunu kim yaşıyor onu belirleyelim.Yoksa buraya koymamın amacı sınırıları aşmak değil.İster çingene deyin ,ister abartı ister karmaşa ( bunu başta ben dedim zaten ) ama kimse kimseyi aşağılamak hakkını vermez.Öncelikle bunu öğrenin ''nescum '' hanım sonra yorum yapın : ) Ben de bazı arkadaşların dediğini yapıyorum aslında üslubunuzla cevap vermiyor gelinliğimi beğenmekte devam ediyorum : )) saygılar,sevgiler

arkadaşım ne seni nede nescum u tanımam bilmem ama nescumun yazdığı olayı sen zaten 2 farklı mesajında dile getirmişsin kendi kendine hakaret ederek blirtmişsinn
şimdi nescum diyince neden zoruna gidiyorrr
kk ya bir topik açıpta eleştiri almak neden herkesin zoruna gidiyooo
eğer topik açıldıysa eleştiride olabilir beğenide,,,,,,
allah mesut etsin
hayırlı geçim versin saygılar.....................

arkadaşım ne seni nede nescum u tanımam bilmem ama nescumun yazdığı olayı sen zaten 2 farklı mesajında dile getirmişsin kendi kendine hakaret ederek blirtmişsinn
şimdi nescum diyince neden zoruna gidiyorrr
kk ya bir topik açıpta eleştiri almak neden herkesin zoruna gidiyooo
eğer topik açıldıysa eleştiride olabilir beğenide,,,,,,
allah mesut etsin
hayırlı geçim versin saygılar.....................

Yapmayın Allah Aşkına ! Anladığınız saygı anlayışı bu mudur? Alt tarafı bez parçası .Ben kendimle dalga geçerken insanların şahsıma hakaret etmesi sizce eleştiri mi oluyor ?Asıl eleştriden ne anladığınızı sorgulamak gerek.Burda bir forum açılması ,topiğin paylaşıma açılması kimseye hakaret hakkını vermez öyle değil mi ? Ucuz kelime oyunları bunlar gerçekten.Yoksa eleştriye tahammülü olmayan buraya koymazdı.Ama dert gelinlik olmayınca fiyatını bile zikretmezken zorla sormalar ,iğnelemeler ,güya eleştiri altında şahsıma göndermeler bunlar gerçekten basit ağızlar.Rica ederim polemiğe girmeyelim.Gerçekten hoş değil.

itiraf ediyorum sana BAAAAYILLDDDDDDIMMMMMMMMMMMMMMMMMM kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
BU ARADA TÜRKÇE YADA EDEBİYAT ÖĞRETMENİ DEĞİLİM ANAOKULU ÖĞRETMENİYİM YAZI DERSİ YOK BİZDE CANIM ÖĞRENEMEMİŞİM AF BUYUR delikafadulden
HEM SENİN GB İKİ SAAT DÜŞÜNEREK YAZMADIĞIMDANDIR DOĞAÇLAMA HIZLI YAZARKEN KONUŞTUĞUM GB YAZMIŞIM HEM NETTE İMLA UYGULAMASI YOK ŞEKERİM İSTEDİM PARDON İSTEDİĞİM GB YAZARIM
TEZATLIK VAR DEMİŞSİN NE TEZATLIĞI RESİMLERİNE BAKMAK İÇİN DEİL NE UKALIKLAR YAZMIŞSIN DİYE BAKMAYA GELİYORUM BU TOPİĞE :jeyyar:
BENİ DÜZELTMEK SANA KALMADI RAHAT OL SEN CANIM
BİDE FİTRE İSTEMEDE 2500LÜK GELİNLİĞİN İÇİN ZEKAT VER CANIM OLUR MU BAYYYYY vereliniortak sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

beniim derdimde polemiğe girmek değill
farkındaysan gelinliğinle ilgili yorum yapmadım zaten beni ilgilendirmezde giyen kişi beğenip giymişse güle güle giy derim yeter
çünkü karşımdaki kişinin zevkidir
ama herkes beğenip bravoooooooo leyli gelinliği süper demek zorunda değill
sadece beğenmeyen değil beğenen kişide var gelinliğini
ben sadece aynı eleştiriyi kendinde kendine yapmışsın yazdım
sen kendine çingene gibi diyebiliyorsan herkes senden yüz bulup derr

hadı bız gÖnderme yapıyoruz espırılı bı Şekılde asıl sen hakaret edıyosun basıt aĞızlar dıye aaaaaaynnnnneeen ıyadeeeeeeeeeeeee

TEBRİKLER SEVALCİK BEN BAŞTA KİBARCA BEĞENMEDİM YAZMIŞTIM ARKADAŞ BAŞLADI SANKİ BİZ SAVAROSKİ TAŞTAN BİLMEM NE TÜLÜNDEN ÇOK ŞATAFAtlıda ondan herkez beğenmez çok gösterişli herkez giyemez diye ATIP TUTUNCA KENDİMİ TUTAMADIM İÇİMİ DÖKTÜM ONUN HALA HAVALI KONUŞMASIYLA CEVAP VERİYORUM HAKLISIN CANIM O KENDİNE KOKOŞ RÜKÜŞ ÇİNGENE DİO BEN BUNLARI BİLE DEMEDİM ONA AMA KENDİ TERBİYELİ BİZ CAM ARKASINA SIĞINIP TERBİYEYİ BOZAN ÖZGÜVENSİZ KİŞ,İLER OLDUK ARTIK PESSSSS DİYORUM MALUM ARKADAŞIN HAVASI GEÇMEZ KALICIIIIIIIIIII
BU ARADA LEYLİCİM TEBRİKLER MSJLARINA YETİŞEMİYORUM SANADA GELİO MU CANIM kaydirigubbakcemile3 :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Yanlız topıĞın baya kalabalık ÜnÜn arttı yanı canım

bence arkadasın üzerine cok gitmişsiniz bastan sona okudum zaten oda kabul ediyo cok satafatlı oldugunu defalarca yüzüne vurmanızı yanlıs buluyorum ayrıca herkesin kendi tercihi onun en mutlu günü hepimiz kendi tercihlerimizi giymiyomuyuz düğünümüzde ama sade ama abartılı bende sadelikten yanayım sonucta insanların zevkleri farklı siz sadelikten yanasınız diye baskalrınıda kendinize göre degerledirmeelisiniz

herşey çok güzel ALLAH mesut etsin.ama duvağının kenarları hiç hoş olmamış cnm yüzünü kapatmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…